Trustpilot
(2) Κριτικές

Προϊόν: EX10090010

|

Μοντέλο: HT-HOWSON-18BE

Ψαλίδι μπουμπουκιού - Ηλεκτρικό - 150 W - Ø46 cm άνοιγμα

Σε έκπτωση
159,00 € 359,00 €
Προσφορά περιορισμένου χρόνου Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
151,05 €
5+
10%
143,10 €
10+
15%
135,15 €
Εκτός αποθέματος
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
hillvert
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Κινητήρας υψηλής ισχύος, χωρίς συντήρηση 150 Watt
  • Αποτελεσματικό και ακριβές - με τρεις λεπίδες
  • Βέλτιστη ισχύς κοπής με 3 ταχύτητες περιστροφής έως 1400 στροφές/λεπτό
  • 4 περιοχές κοπής με διαφορετικά μεγέθη διάτρησης, έως 8mm
  • Εύκολη μεταφορά και συναρμολόγηση
  • Αφαιρούμενη τσάντα πλέγματος και εξοικονόμηση χώρου
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Jobiloute πέρσι

Πολύ καλό, 3 ταχύτητες, το κόψιμο είναι όμορφο... πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Ατσάλι
Χάλυβας με επίστρωση πούδρας
Χρώμα
Ασήμι
Τάση [V]
230
Ισχύς [W]
150
Μηχανισμός οδήγησης
Αυτόματο
Διάμετρος δοχείου [mm]
460
Ρύθμιση εύρους λεπίδων στην απόσταση πλέγματος [mm]
6-20
Αφαιρούμενες λεπίδες
Ναι
Αξεσουάρ που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων
Ναι
Αριθμός ευθύγραμμων λεπίδων
3
Ηχητική ισχύς
68 dB
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
51 x 51 x 69 cm
Βάρος
11.7 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
50 x 49 x 26 cm
Βάρος αποστολής
14.55 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Πλαίσιο χορτοκοπτικού Bud
  • Κοντέινερ κλαδευτήρι μπουμπουκιών με λεπίδες
  • Αφήστε την τσάντα
  • Καλώδιο τροφοδοσίας
  • Εγχειρίδιο οδηγιών

Περιγραφή προϊόντος

Ψαλίδι μπουμπουκιού - Ηλεκτρικό - 150 W

Το ελεύθερο κλαδευτήρι μπουμπουκιών HT-HOWSON-18BE της Hillvert είναι το ιδανικό εργαλείο για την επόμενη περίοδο κηπουρικής. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να τεμαχίσετε φύλλα και κλαδιά, ώστε να χωρέσουν στο κομπόστ ή στο δικό σας βιολογικό βαρέλι. Χρησιμοποιείται επίσης για να τεμαχίσει όλα τα είδη βοτάνων όπως ρίγανη, βασιλικό, δυόσμο, λεβάντα, κόλιανδρο, μαϊντανό. Στη συνέχεια μπορούν να επεξεργαστούν τέλεια, για παράδειγμα για την παραγωγή φυτικών ελαίων για αρωματοθεραπεία ή φακελάκια. Το μηχάνημα είναι κατάλληλο για την αφαίρεση μούρων, μπουμπουκιών κ.λπ. από τα κλαδιά.
Ο ισχυρός, χωρίς συντήρηση κινητήρας 150 Watt σας επιτρέπει να τεμαχίζετε και να επεξεργάζεστε γρήγορα τα μέρη των εγκαταστάσεων. Η μηχανή κοπής λειτουργεί με εξαιρετικά αποτελεσματικό και ισχυρό τρόπο. Το άνοιγμα έχει διάμετρο 46 cm, επιτρέποντας μια αποτελεσματική λειτουργία, ακόμη και με μεγάλες ποσότητες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για το κλάδεμα κλαδιών, βλαστών και φυτών ή για την κοπή φρούτων ή λουλουδιών από τα κλαδιά.
Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με τρεις ευθείες λεπίδες κοπής με ρότορα κάτω από το πλέγμα, αυτό το χορτοκοπτικό μπουμπουκιών είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο για όποτε το χρειάζεστε. Όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις σας, αυτό το επαγγελματικό εργαλείο κηπουρικής προσφέρει την τέλεια λύση: λεπτό τεμαχισμό των φυτών, καθαρές κοπές χωρίς να καταστρέφονται συγκεκριμένα μέρη των φυτών, καθαρό διαχωρισμό των οφθαλμών από τα κλαδιά.
Τρεις διαφορετικές ταχύτητες κοπής μπορούν να ρυθμιστούν μέσω του περιστροφικού χειριστηρίου. Ανάλογα με την ευαισθησία των φυτών, μπορεί να ρυθμιστεί ταχύτητα περιστροφής από 1200 έως 1400 ανά λεπτό. Ως αποτέλεσμα, οι τρυφεροί οφθαλμοί μπορούν να κοπούν, καθώς και τα μικρά κλαδιά. Για λόγους ασφαλείας, το δοχείο διαθέτει καπάκι, το οποίο μπορεί να ανοίγει όταν χρειάζεται με άνετη λαβή.
Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές περιοχές κοπής στο πλέγμα πάνω από τις λεπίδες κοπής. Έχουν διατρήσεις 5 έως 8 mm. Αυτό σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε με ακρίβεια διαφορετικούς τύπους φυτών, λουλουδιών ή μπουμπουκιών. Επιπλέον, οι λεπίδες είναι ρυθμιζόμενες από 6 έως 20 mm για ακριβή κοπή.
Τα κλαδευτήρια μπουμπουκιών Hillvert μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακριβώς όπου και όταν τα χρειάζεστε. Συναρμολογούνται και αποσυναρμολογούνται εύκολα, γεγονός που διευκολύνει τη μεταφορά τους. Η χρήση τους σε εξωτερικούς χώρους δεν αποτελεί επίσης πρόβλημα. Το χαλύβδινο περίβλημά τους με επίστρωση πούδρας είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και πολύ στιβαρό, ώστε τα μηχανήματα να προστατεύονται ανά πάσα στιγμή από ζημιές κατά τη μεταφορά.
Το αφαιρούμενο καλάθι από συμπαγές πλέγμα είναι το ιδανικό δοχείο για το τελικό προϊόν. Τίποτα δεν θα πέσει έξω. Μετά την κηπουρική, μπορεί να καθαριστεί εύκολα. Αφού τελειώσετε, μπορείτε απλά να το διπλώσετε και να το αποθηκεύσετε για εξοικονόμηση χώρου.
Οι κλαδευτές οφθαλμών Hillvert είναι πολύ ευέλικτοι και μπορούν να χειριστούν μια μεγάλη ποικιλία εργασιών επεξεργασίας φυτών. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για την επεξεργασία φυτών κάνναβης, που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή μιας ευρείας σειράς προϊόντων, είτε πρόκειται για υφάσματα κάνναβης, είτε για έλαια κάνναβης ή για φύλλα κάνναβης που συλλέγονται.

Βαθμολογίες & κριτικές

5.0

Βασισμένο σε 2 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

πέρσι Δημοσιεύτηκε στο Expondo France

Πολύ καλό, 3 ταχύτητες, το κόψιμο είναι όμορφο... πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 4 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon Italy

Ισχυρός

Τέλειος

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας