Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10090003

|

Μοντέλο: HT-HOWSON-16TE

Ψαλίδι μπουμπουκιού - Ηλεκτρικό - 20 W - 2050 r/min

Σε έκπτωση
159,00 € 359,00 €
Προσφορά περιορισμένου χρόνου Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
151,05 €
5+
10%
143,10 €
10+
15%
135,15 €
Χαμηλό απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Τετάρτη 2 Οκτωβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
hillvert
Βασικά χαρακτηριστικά
  • 2 κινήσεις: χειροκίνητη ή αυτόματη, με έως 2050 στροφές/λεπτό
  • Ανθεκτικές και εύκολα καθαριζόμενες λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι
  • Μεγάλη ποικιλία λεπίδων, συμπεριλαμβανομένων. 3 επίπεδες λεπίδες και 5 συρμάτινες λεπίδες
  • Εύκολη παρακολούθηση, χάρη στο διαφανές καπάκι
  • Εύκολη αφαίρεση μανιβέλας
Αξεσουάρ
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Ανοξείδωτο ατσάλι
Καουτσούκ
Πλαστική ύλη
Ατσάλι
Χρώμα
Ασήμι
Τάση [V]
230
Ισχύς [W]
20
Μηχανισμός οδήγησης
Χειροκίνητο ή αυτόματο
Διάμετρος δοχείου [mm]
435 (16")
Αριθμός βραχιόνων με δάχτυλα ώθησης
8
Αφαιρούμενες λεπίδες
Ναι
Αξεσουάρ που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων
Ναι
Αριθμός λεπίδων σύρματος
5
Αριθμός ευθύγραμμων λεπίδων
3
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
43 x 43 x 49 cm
Βάρος
6.55 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
43 x 44 x 43 cm
Βάρος αποστολής
8.5 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Εμπορευματοκιβώτιο
  • Πλέγμα
  • 8 λεπίδες (3 επίπεδες, 5 συρμάτινες)
  • Καπάκι με λαβή
  • Χειρολαβή μανιβέλας
  • Προσαρμογέας ρεύματος
  • Εγχειρίδιο οδηγιών

Περιγραφή προϊόντος

Ψαλίδι μπουμπουκιού - Ηλεκτρικό - 20 W - 2050 r/min

Το trimmer μπουμπουκιών HT-HOWSON-16TE από την Hillvert είναι η καλύτερη λύση για το εύκολο και αβίαστο κλάδεμα και διαχωρισμό των φυτών. Η αφαίρεση φύλλων ή μπουμπουκιών και η σύνθλιψη κλαδιών από πολλά διαφορετικά φυτά θα είναι πλέον παιχνιδάκι. Εάν θέλετε να παρασκευάσετε αιθέρια έλαια, έλαια αρωματοθεραπείας ή ποτ-πουρί και φακελάκια για οικιακή χρήση, αυτό το μοντέλο συνιστάται ανεπιφύλακτα.
Το χορτοκοπτικό μπουμπουκιών διαθέτει δύο διαφορετικούς τύπους λεπίδων από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας. Ανάλογα με τα φυτά που θέλετε να κλαδέψετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τρεις ευθείες λεπίδες διπλής όψης ή πέντε συρμάτινες λεπίδες. Ο χειρισμός του χορτοκοπτικού είναι εξαιρετικά απλός: Τα φυτά με φρέσκα λουλούδια ή μπουμπούκια τοποθετούνται στο αφαιρούμενο πλέγμα. Τα κατάλληλα πτερύγια τοποθετούνται κάτω από το πλέγμα. Στη συνέχεια, η συσκευή κλείνει με ένα καπάκι και η περιστροφική κίνηση διαχωρίζει τα φύλλα και τους οφθαλμούς.
Με το χορτοκοπτικό μπουμπουκιών, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ηλεκτρικού και χειροκίνητου τρόπου λειτουργίας: είτε χειρίζεστε το χορτοκοπτικό μέσω της μανιβέλας, η οποία είναι τοποθετημένη στο καπάκι, είτε το θέτετε σε κίνηση με τον κινητήρα 20 Watt. Το χορτοκοπτικό μπουμπουκιών επιτυγχάνει μέγιστη ταχύτητα 2050 περιστροφών ανά λεπτό. Αυτό ρυθμίζεται απρόσκοπτα μέσω ενός περιστροφικού χειριστηρίου. Εναλλακτικά, η συσκευή μπορεί να λειτουργεί με μανιβέλα που είναι τοποθετημένη στο καπάκι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γυρίσετε το στρόφαλο. Για την ηλεκτρική λειτουργία, ο στρόφαλος πρέπει να αφαιρεθεί από το καπάκι.
Το διαφανές καπάκι σας επιτρέπει να παρακολουθείτε πάντα τη διαδικασία εργασίας και να εκτιμάτε την καλύτερη στιγμή για το πότε έχει επιτευχθεί το βέλτιστο επίπεδο περιποίησης των φυτών σας. Δεδομένου ότι είναι κατασκευασμένη από πλαστικό, η συσκευή έχει πολύ χαμηλό βάρος, καθαρίζεται εύκολα και είναι ανθεκτική.
Στην επάνω περιοχή κάτω από το καπάκι υπάρχουν οκτώ κλαδιά με ελαστικούς διανομείς, που γλιστρούν απαλά τα φύλλα και τα μπουμπούκια μέσα από το πλέγμα πάνω από τις κοφτερές, μη διαβρωτικές λεπίδες που βρίσκονται από κάτω. Τα φυτά διαχωρίζονται απαλά το ένα από το άλλο χωρίς να καταστρέφονται ή να καταστρέφονται. Το πλέγμα περιβάλλεται από ελαστικό παρέμβυσμα, το οποίο προσδίδει στο δοχείο 43,5 cm (16") και στο καπάκι πρόσθετη σταθερότητα κατά τη διαδικασία διαχωρισμού.
Το χορτοκοπτικό είναι πολύ σταθερό, ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Χάρη στο χαμηλό του βάρος είναι επίσης εύκολα μεταφερόμενο. Αυτό συνιστάται, ειδικά αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε στο σπίτι. Όλα τα μέρη είναι αποσπώμενα, καθαρίζονται εύκολα και είναι ασφαλή για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων.
Τα κλαδευτήρια οφθαλμών της Hillvert είναι πολύ ευέλικτα και μπορούν να χειριστούν μια μεγάλη ποικιλία εργασιών επεξεργασίας φυτών. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για την επεξεργασία φυτών κάνναβης, που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή μιας ευρείας σειράς προϊόντων, είτε πρόκειται για υφάσματα κάνναβης, είτε για έλαια κάνναβης ή για φύλλα κάνναβης που συλλέγονται.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας