Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10062614

|

Μοντέλο: S-POWER MPPT 8000

Αντιστροφέας - MPPT - εκτός δικτύου - 8 kW - απόδοση 88 %

Σε έκπτωση
1.199,00 € 1.354,10 €
Προσφορά περιορισμένου χρόνου Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
1.139,05 €
5+
10%
1.079,10 €
10+
15%
1.019,15 €
Σε απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
MSW
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ανεξάρτητη - τροφοδοτήστε τις ηλεκτρικές συσκευές σας στο νοικοκυριό, το εργαστήριο ή το γραφείο με τον μετατροπέα, ο οποίος μετατρέπει το συνεχές ρεύμα από το φωτοβολταϊκό σας σύστημα σε εναλλασσόμενο ρεύμα 230 βολτ.
  • Αποδοτικότητα - ο ηλιακός μετατροπέας με τεχνολογία MPPT μεγιστοποιεί την παραγωγή ισχύος από κάθε πάνελ, ενισχύοντας την αποδοτικότητα του ηλιακού σας συστήματος
  • Βελτιστοποιημένη - ο μετατροπέας διαχειρίζεται τη διαδικασία φόρτισης χρησιμοποιώντας το έξυπνο σύστημα διαχείρισης φόρτισης τριών σταδίων, με μέγιστο ρεύμα φόρτισης 90 A.
  • Οικονομικό - ο φωτοβολταϊκός μετατροπέας διαθέτει λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας που ελαχιστοποιεί την απώλεια ενέργειας, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη αξιοποίηση της παραγόμενης ενέργειας
  • Ασφαλής - ο φωτοβολταϊκός μετατροπέας εντυπωσιάζει με ολοκληρωμένες λειτουργίες προστασίας από υπερφόρτιση, υπερ-αποφόρτιση, βραχυκύκλωμα, υπερφόρτωση και υπερθέρμανση.
  • Βολικό - παρακολουθείτε όλες τις τιμές του μετατροπέα 8 kW μέσω της φιλικής προς το χρήστη οθόνης LCD.
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Συχνότητα [Hz]
50/60
Υλικό
Επικαλυμμένος χάλυβας
Χρώμα
άσπρο
Απεικόνιση
οθόνη υγρού κρυστάλλου
Τάση [V]
230
Ισχύς [W]
8000
Αποδοτικότητα [%]
88
Ονομαστικό ρεύμα DC [A]
60
Προστασίες
Υπερφόρτιση, υπερεκφόρτιση, βραχυκύκλωμα, υπερφόρτωση και υπερθέρμανση
Εύρος τάσης [V]
65 - 150
Μέγιστη. Ισχύς Φ/Β συστοιχίας [W]
3400
Μέγιστο ρεύμα φόρτισης [A]
90
Μέγιστη τάση ανοιχτού κυκλώματος φωτοβολταϊκής γεννήτριας [V]
150
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
43 x 47 x 24 cm
Βάρος
55.1 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
80 x 48 x 40 cm
Βάρος αποστολής
67.9 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Μετατροπέας S-POWER MPPT 8000

Περιγραφή προϊόντος

Ο ανεξάρτητος μετατροπέας για το ηλιακό σας σύστημα

Με τον αντιστροφέα εκτός δικτύου, μπορείτε να σχεδιάσετε την παροχή ρεύματος ανεξάρτητα από το δίκτυο. Μετατρέπει αξιόπιστα και αποτελεσματικά το συνεχές ρεύμα από το φωτοβολταϊκό σας σύστημα σε εναλλασσόμενο ρεύμα για όλες τις ηλεκτρικές συσκευές 230 βολτ στο σπίτι, το εργαστήριο, το γραφείο ή το εξοχικό σας διαμέρισμα. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τη συλλεγόμενη ενέργεια σε μια μπαταρία για μελλοντική χρήση όποτε χρειαστεί. Με απόδοση έως και 88%, αξιοποιείτε το μέγιστο δυναμικό από το φωτοβολταϊκό σας σύστημα!

Ο ηλιακός μετατροπέας εξασφαλίζει αποτελεσματική παροχή ενέργειας και βέλτιστα φορτισμένες μπαταρίες

Ο ηλιακός μετατροπέας, με ονομαστική ισχύ 8000 W, παρέχει ενέργεια σε πλήθος ηλεκτρικών συσκευών, από ψυγεία έως τρυπάνια, με τάση εισόδου DC 48 V και τάση εξόδου AC 230 V, που λειτουργεί στα 50/60 Hz. Η λειτουργία MPPT αξιοποιεί στο έπακρο το ηλιακό σας σύστημα μετατρέποντας αποτελεσματικά την ηλεκτρική ενέργεια. Μπορείτε να ελέγξετε όλες τις τιμές στην ευκρινή οθόνη LCD ή μέσω της εφαρμογής στο smartphone σας. Ο φωτοβολταϊκός αντιστροφέας ξεχωρίζει όχι μόνο για τις επιδόσεις του αλλά και για την ασφάλειά του, καθώς διαθέτει ολοκληρωμένη προστασία από υπερφόρτιση, υπερεκφόρτιση, βραχυκύκλωμα, υπερφόρτωση και υπερθέρμανση.

Θέλετε να αποθηκεύσετε ηλεκτρική ενέργεια για μελλοντική χρήση; Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τον αντιστροφέα ως φορτιστή για οκτώ διαφορετικούς τύπους μπαταριών (η μπαταρία δεν παρέχεται). Το έξυπνο σύστημα φόρτισης τριών σταδίων παρουσιάζει εξαιρετικές ιδιότητες φόρτισης με μέγιστο ρεύμα φόρτισης 90 A, ρυθμιζόμενο από 0 έως 100% ανάλογα με τις ανάγκες σας. Εξασφαλίζει επίσης παρατεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και μεγιστοποιεί την παραγωγή ενέργειας. Σε περίπτωση που η ηλιακή εγκατάσταση παράγει περισσότερη ενέργεια κατά τις ώρες αιχμής ή παρουσιάζει αυξημένη κατανάλωση, ο φωτοβολταϊκός μετατροπέας μπορεί να διαχειριστεί το τριπλάσιο της ονομαστικής του ισχύος. Εάν παράγεται ή καταναλώνεται λιγότερη ενέργεια, η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας εξασφαλίζει αποτελεσματική λειτουργία με χαμηλές απώλειες.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας