No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10062676

|

Μοντέλο: MSW-OP-AA02

Αντλία μεταφοράς καυσίμου - ταχύτητα αναρρόφησης: 12 l/min - λειτουργεί με μπαταρία - μήκος σωλήνα εισόδου 50,5 cm - 3 προσαρμογείς

79,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
75,05 €
5+
10%
71,10 €
10+
15%
67,15 €
Επιστροφή στο απόθεμα σύντομα
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
MSW
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ευπροσάρμοστο - τοποθετήστε την αντλία μεταφοράς καυσίμου που λειτουργεί με μπαταρία οπουδήποτε, είτε στο δρόμο, είτε στον κήπο, είτε στο σκάφος σας.
  • Απλό - ρυθμίστε τη λειτουργία της αντλίας μεταφοράς καυσίμου με μόλις 2 κουμπιά και μια λυχνία LED
  • Ευέλικτη - με 3 προσαρμογείς για διάφορα ανοίγματα δοχείων, η αντλία αναρρόφησης βενζίνης προσφέρει ευελιξία στην εφαρμογή.
  • Στιβαρό - με ταχύτητα αναρρόφησης 12 l/min, μπορείτε να αδειάζετε αξιόπιστα και γρήγορα μεγάλα δοχεία με την αντλία σιφωνίου βενζίνης.
  • Ασφαλής - η ανθεκτική στο νερό θήκη της μπαταρίας και η λειτουργία αυτόματης διακοπής ως προστασία υπερχείλισης ενισχύουν την ασφάλειά σας κατά τη χρήση της αντλίας μεταφοράς καυσίμου.
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
PU
PP
Π.Ε
Νάιλον
Ρητίνη POM
Χρώμα
άσπρο
ΠΑΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ
Μπαταρία
Τρέχον [A]
3
Τύπος καυσίμου
Βενζίνη
Θερμοκρασία λειτουργίας [°C]
5 - 45
Τύποι και μεγέθη προσαρμογέων
2" (50,6 mm), 2,07" (52,4 mm), 2,72" (69 mm),
Μέγιστη. παροχή υγρού
12 l/min
Διάρκεια ζωής
120 h
Μήκος σωλήνα αποστράγγισης
1000 cm
Διάρκεια μπαταρίας
75 m
Αριθμός προσαρμογέων
3 Pc
Διάμετρος σωλήνα αναρρόφησης
20.7 mm
Μήκος του εύκαμπτου σωλήνα αναρρόφησης
50.5 cm
Τροφοδοτείται από μπαταρία
Ναι
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
121.5 x 67 x 4 cm
Βάρος
0.39 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
31 x 15.5 x 9.5 cm
Βάρος αποστολής
6.7 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Αντλία μεταφοράς καυσίμου MSW-OP-AA02
  • 3 προσαρμογείς

Περιγραφή προϊόντος

Η ευέλικτη αντλία μεταφοράς καυσίμου από την MSW

Η αντλία αναρρόφησης προσφέρει τον ευκολότερο τρόπο μεταφοράς της βενζίνης από το δοχείο στη δεξαμενή. Αυτό καθιστά το γέμισμα του τρακτέρ γκαζόν εξίσου εύκολο με το γέμισμα του μηχανοκίνητου σκάφους ή του φορτηγού σας. Χάρη στην τροφοδοσία από μπαταρία, μπορείτε να χρησιμοποιείτε την αντλία σιφωνίου οπουδήποτε χρειάζεται. Εκτός από τη βενζίνη, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την αντλία για ντίζελ, παραφίνη ή ελαφρά έλαια.

Η ισχυρή συφωνική αντλία καυσίμου με τρεις προσαρμογείς

Χάρη στους τρεις προσαρμογείς διαφορετικού μεγέθους, μπορείτε να συνδέσετε τον σωλήνα αναρρόφησης μήκους 50,5 cm της αντλίας μεταφοράς καυσίμου στα περισσότερα κοινά δοχεία. Μπορείτε να τοποθετήσετε αβίαστα τον εύκαμπτο αλλά ανθεκτικό σωλήνα μέσα στο δοχείο για βέλτιστη μεταφορά. Μόλις τοποθετηθεί, μπορείτε να κατευθύνετε με ευκολία τον σωλήνα διανομής μήκους 100 cm στο ρεζερβουάρ της βενζινοκίνητης συσκευής σας. Ξεκινήστε ή σταματήστε τη μεταφορά υγρού με το πάτημα ενός κουμπιού. Μεταφέρετε το καύσιμο γρήγορα και αξιόπιστα με μέγιστο ρυθμό ροής 12 l/min. Η λειτουργία αυτόματης διακοπής αποτρέπει την υπερχείλιση της δεξαμενής.

Οι εύκαμπτοι σωλήνες είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό πολυαιθυλένιο, το οποίο αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες και είναι ιδανικοί για τη μεταφορά υγρών. Η συσκευή τροφοδοτείται από 4 μπαταρίες AA (δεν περιλαμβάνονται) που προστατεύονται από αδιάβροχο κάλυμμα. Δύο μπαταρίες AA είναι επίσης επαρκείς σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Σημείωση: Η αντλία έχει διάρκεια ζωής 120 ώρες και δεν είναι κατάλληλη για συνεχή χρήση. Μην χρησιμοποιείτε την αντλία αναρρόφησης με διαλυτικά, διαλύτες, καυτά υγρά, ακετόνη, βενζόλιο ή κρεσόλη.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας