Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10062564

|

Μοντέλο: H-PUMP R290 FDC M 3P (BLN-012TC3)

Αντλία θερμότητας με πηγή αέρα - με λειτουργία θέρμανσης και ψύξης - 5,85 KW - 400 V

Νέο
3.649,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
3.466,55 €
5+
10%
3.284,10 €
10+
15%
3.101,65 €
Χαμηλό απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
MSW
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Πολυλειτουργική - η αντλία θερμότητας πηγής αέρα θερμαίνει αποτελεσματικά τους χώρους σας το χειμώνα, τους δροσίζει το καλοκαίρι και επίσης ζεσταίνει την παροχή νερού.
  • Πράσινο & οικονομικό - η αντλία θερμότητας για παλιά και νέα κτίρια χρησιμοποιεί ένα φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό μέσο προπανίου (R290) για να συμβάλει στη μείωση του ενεργειακού σας κόστους.
  • Ισχυρή - με ισχύ 5,85 kW, η αντλία θερμότητας με λειτουργία ψύξης θερμαίνει 2 m³ νερού ανά ώρα σε θερμοκρασίες έως 75°C και λειτουργεί σε πίεση 8 έως 30 bar.
  • Έξυπνο - έλεγχος της αντλίας θερμότητας μέσω της ψηφιακής οθόνης ή της εφαρμογής "SMART LIFE" για Android & iOS.
  • Ανθεκτική - κατασκευασμένη από ανθεκτικά υλικά με την υψηλότερη δυνατή ακρίβεια, η αντλία θερμότητας λειτουργεί αξιόπιστα για παρατεταμένες περιόδους σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -25 έως 45 ℃
  • Ελκυστική - η αντλία θερμότητας πηγής αέρα ξεχωρίζει με τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό της, που συμπληρώνεται από πλευρικές γρίλιες που προστατεύουν από μηχανικές ζημιές
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Συχνότητα [Hz]
50
Υλικό
Κόντρα πλακέ
Βαμμένο ατσάλι
Χρώμα
Μαύρος
Απεικόνιση
LED
Τάση [V]
400
Ενεργειακή κλάση
A++
Κατηγορία προστασίας IP
IPX4
Διάμετρος εισόδου/εξόδου
DN25
Διαστάσεις πλαισίου [mm]
1248 x 607 x 1624
Πίεση λειτουργίας [MPa]
0.8 / 3
Θερμοκρασία ψύξης [°C]
16 - 45
Θερμοκρασία θέρμανσης [° C]
75
Θερμοκρασία λειτουργίας [°C]
-25 - 45
Ψυκτικό μέσο - ψυκτικός παράγοντας
R290
Ισχύς εισόδου max.
5.85 kW
Μέγιστη. ροή νερού
2 m³/h
Εκπεμπόμενος θόρυβος
68 dB
Μέγιστη. θερμοκρασία νερού
75 °C
Μέγιστη πίεση λειτουργίας
3.2 MPa
Πίνακας Ελέγχου
Ναι
Αδιάβροχο υλικό
Ναι
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
44 x 128.5 x 91 cm
Βάρος
134 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
54.5 x 136 x 106.5 cm
Βάρος αποστολής
165 kg

Πακέτο παράδοσης

  • H-PUMP R290 FDC M 3P αντλία θερμότητας πηγής αέρα

Περιγραφή προϊόντος

Μείνετε ζεστοί το χειμώνα και δροσεροί το καλοκαίρι με την αντλία θερμότητας αέρος-νερού MSW

Η αντλία θερμότητας αέρος-νερού MSW είναι μια ολοκληρωμένη, πολυλειτουργική λύση θέρμανσης και ψύξης για το σπίτι σας Εξασφαλίζει αποτελεσματική θέρμανση κατά τους κρύους χειμερινούς μήνες και δροσερή δροσιά τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες. Ταυτόχρονα, μπορείτε να θερμαίνετε έως και 2 m³ νερού ανά ώρα σε θερμοκρασίες έως και 75°C. Αυτό καθιστά την αντλία θερμότητας με λειτουργία ψύξης μια ευέλικτη λύση για κατοικίες, κτίρια γραφείων, ξενοδοχεία, ιατρικές εγκαταστάσεις ή βιομηχανικές εφαρμογές. Βοηθά στη δημιουργία ενός άνετου εσωτερικού περιβάλλοντος, στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του χώρου και στην ενίσχυση τόσο της ανθρώπινης ευημερίας όσο και της αποδοτικότητας των διεργασιών.

Πράσινο και οικονομικό: Η ενεργειακά αποδοτική αντλία θερμότητας λειτουργεί με φιλικό προς το περιβάλλον προπάνιο

Χρησιμοποιώντας το φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό μέσο προπάνιο (R290), η αντλία θερμότητας θέτει πρότυπα όσον αφορά την προστασία του περιβάλλοντος και την ενεργειακή απόδοση. Λόγω της πράσινης και οικονομικά αποδοτικής λειτουργίας του, όχι μόνο βοηθάει να διατηρήσετε χαμηλό το ενεργειακό σας κόστος, αλλά συμβάλλει και στην προστασία του περιβάλλοντος. Η αντλία θερμότητας με λειτουργία ψύξης λειτουργεί αθόρυβα χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση. Λειτουργώντας με ισχύ 5,85 kW, αυτό το μοντέλο μπορεί να θερμάνει 2 m³ νερού ανά ώρα σε θερμοκρασίες έως 75 °C, ενώ λειτουργεί με πίεση μεταξύ 8 και 30 bar.
Ελέγξτε την αντλία θερμότητας αέρα απευθείας μέσω της ψηφιακής οθόνης της συσκευής ή μέσω της εφαρμογής "SMART LIFE" για Android και iOS.Αυτή η λειτουργία ανοίγει νέες δυνατότητες για την προσαρμογή της θερμοκρασίας του χώρου σας στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής σας. Είτε βρίσκεστε εν κινήσει, είτε εργάζεστε στο γραφείο, είτε απλά χαλαρώνετε στον καναπέ, έχετε πάντα τον πλήρη έλεγχο του οικιακού σας συστήματος. Επιπλέον, ο ψηφιακός έλεγχος προσφέρει πολύ περισσότερα από απλή ευκολία. Σας επιτρέπει επίσης να χρησιμοποιείτε το σύστημα θέρμανσης και ψύξης πιο αποτελεσματικά και, συνεπώς, να εξοικονομείτε ενέργεια. Προσαρμόζοντας τη θερμοκρασία στις πραγματικές σας ανάγκες και αποφεύγοντας την περιττή θέρμανση ή ψύξη, συμμετέχετε ενεργά στη μείωση του οικολογικού σας αποτυπώματος.
Κατασκευασμένη με κορυφαία υλικά και κατασκευασμένη με ακρίβεια, η αντλία θερμότητας ξεχωρίζει για την ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία της. Λειτουργεί αξιόπιστα και αποτελεσματικά ακόμη και σε ακραίες θερμοκρασίες μεταξύ -25 και 45 ℃. Επιπλέον, το περίβλημα εντυπωσιάζει με τον κομψό σχεδιασμό του, ο οποίος όχι μόνο φαίνεται ελκυστικός αλλά και εγγυάται αξιόπιστη προστασία από μηχανικές βλάβες. Συνολικά, η αντλία θερμότητας MSW με λειτουργία ψύξης παρέχει μια αποτελεσματική, φιλική προς το περιβάλλον και φιλική προς τον χρήστη λύση για θέρμανση, κλιματισμό και παροχή ζεστού νερού χρήσης στο σπίτι σας.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας