Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10062679

|

Μοντέλο: MSW-LK01

Φουσκωτός θάλαμος ψεκασμού - 8 x 4 x 2,85 m - ανεμιστήρας 950 W

939,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
892,05 €
5+
10%
845,10 €
10+
15%
798,15 €
Χαμηλό απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
MSW
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Πρακτικός - δεν χρειάζεται επιπλέον δωμάτιο για εργασίες βαφής, ο αναδυόμενος θάλαμος ψεκασμού έχει διαστάσεις μόλις 8 x 4 x 2,85 m και μπορεί να λειτουργήσει μέσα σε λίγα λεπτά.
  • Premium - κατασκευασμένο από ύφασμα Oxford με επίστρωση PU, το εξωτερικό υλικό του κινητού θαλάμου βαφής αυτοκινήτων είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και ανθεκτικό στη βρωμιά.
  • Ασφάλεια - τα αφαιρούμενα παράθυρα φίλτρων παγιδεύουν τις οσμές, τη σκόνη και τη βρωμιά, ενώ ένα παράθυρο διαφυγής και ένας χώρος απομόνωσης ενισχύουν την ασφάλεια στο θάλαμο βαφής.
  • Ισχυρός - ο ανεμιστήρας 950 W παρέχει σταθερότητα στον φουσκωτό θάλαμο βαφής αυτοκινήτων, ενώ ο ανεμιστήρας 370 W εξασφαλίζει την κυκλοφορία του αέρα
  • Φωτεινό - η διαφανής οροφή και τα διαφανή πλευρικά παράθυρα της φουσκωτής σκηνής ζωγραφικής αφήνουν άπλετο φως τις ηλιόλουστες ημέρες
  • Βολικό - η μεγάλη μπροστινή πόρτα με φερμουάρ του φουσκωτού θαλάμου βαφής μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει μεγάλα αντικείμενα όπως αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
PVC
PU
Πανί της Οξφόρδης
Χρώμα
Γαλάζιο
Ισχύς [W]
950
Οινοπνευματοποιός ποτοποιίας
Όχι
Αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία
Ναι
Τροφοδοτείται από μπαταρία
Όχι
Ισχύς ανεμιστήρα
370 W
Αριθμός θαυμαστών
2 Pc
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
800 x 400 x 285 cm
Βάρος
39.8 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
98.5 x 55 x 50.7 cm
Βάρος αποστολής
44.95 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Φουσκωτός θάλαμος ψεκασμού MSW-LK01
  • Ανεμιστήρας
  • Ανεμιστήρας

Περιγραφή προϊόντος

Επεκτείνετε το χώρο εργασίας σας με το φουσκωτό θάλαμο βαφής MSW

Χρειάζεστε ειδικό χώρο για τη ζωγραφική; Σας λείπει χώρος στο εργαστήριό σας; Τότε επωφεληθείτε από τον φουσκωτό θάλαμο ζωγραφικής της MSW! Όταν είναι διπλωμένη, μπορείτε να την αποθηκεύσετε με τρόπο που εξοικονομεί χώρο- όταν χρειάζεται, στήνετε τη σκηνή βαφής σε εξωτερικούς χώρους μέσα σε λίγα λεπτά. Με πρακτικά χαρακτηριστικά, όπως παράθυρα φίλτρου, μονωμένο χώρο και ισχυρό ανεμιστήρα, ο κλειστός χώρος είναι ιδανικός για τη διεξαγωγή εργασιών βαφής προστατευμένος από το περιβάλλον.

Ο φορητός θάλαμος ψεκασμού με πρόσθετα χαρακτηριστικά

Η σταθερότητα παρέχεται από το πλαίσιο, το οποίο φουσκώνετε χρησιμοποιώντας τον ισχυρό φυσητήρα 950 W. Τα εξωτερικά τοιχώματα, κατασκευασμένα από ύφασμα Oxford υψηλής ποιότητας με επικάλυψη PU, είναι εξίσου ανθεκτικά. Εξαιρετικά μακράς διάρκειας και ανθεκτικό στη βρωμιά, το υλικό είναι ιδανικό για χρήση ως εξωτερικό περίβλημα. Με διαστάσεις 8 x 4 x 2,85 m όταν είναι φουσκωμένος, ο θάλαμος βαφής προσφέρει άφθονο χώρο για μεγαλύτερα αντικείμενα, όπως αυτοκίνητα ή μοτοσικλέτες, καθώς και χώρο για ελιγμούς κατά την εργασία. Ο ισχυρός ανεμιστήρας 370 W εγγυάται άνετη κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό.

Ο φουσκωτός θάλαμος βαφής παρέχει μέτρα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου ενός χώρου προστασίας και ενός παραθύρου διαφυγής, για την προστασία από την έκλυση δυσάρεστων και τοξικών αναθυμιάσεων κατά τη διάρκεια της βαφής. Ταυτόχρονα, το περιβάλλον προστατεύεται από ένα αφαιρούμενο παράθυρο φίλτρου που παγιδεύει με ασφάλεια τις οσμές, τη σκόνη και τα σωματίδια βρωμιάς χρησιμοποιώντας ένα στρώμα άνθρακα και βαμβακιού. Τα διαφανή πλευρικά παράθυρα και το διαφανές παράθυρο οροφής από PVC εγγυώνται βέλτιστη ορατότητα κατά τη βαφή. Τα φερμουάρ σας επιτρέπουν να ανοίγετε και να κλείνετε εύκολα όλες τις εισόδους, συμπεριλαμβανομένης της μικρότερης πίσω πόρτας και της μεγάλης μπροστινής πόρτας.
Σημείωση: Το πλαίσιο είναι σταθερό μόνο όταν λειτουργεί ο ανεμιστήρας. Όταν ο ανεμιστήρας είναι απενεργοποιημένος, η σκηνή καταρρέει προς τα μέσα, διευκολύνοντας την αναδίπλωση και την εξοικονόμηση χώρου.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

Συχνές ερωτήσεις

Είναι δυνατόν να φουσκώσετε τον θάλαμο βαφής και στη συνέχεια να απενεργοποιήσετε τον ανεμιστήρα;

Ο θάλαμος βαφής έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να στέκεται μόνο όταν λειτουργεί ο ανεμιστήρας- μόλις απενεργοποιηθεί, καταρρέει.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας