Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10062738

|

Μοντέλο: MSW-DENGINE-9

Κινητήρας ντίζελ - 11 hp / 8,2 kW - μονοκύλινδρος - καλωδιακή εκκίνηση

Νέο
749,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
711,55 €
5+
10%
674,10 €
10+
15%
636,65 €
Σε απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
MSW
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Απλός - κινητήρας ντίζελ με χειροκίνητη εκκίνηση μέσω συρματόσχοινου και παρατεταμένη διάρκεια ζωής
  • Ευπροσάρμοστο - με μέγιστη ισχύ 11 HP, χρησιμοποιήστε τον πετρελαιοκινητήρα τόσο ως σταθερό κινητήρα όσο και ως κινητήρα αντικατάστασης σε αντλίες νερού, δονητικές πλάκες, χορτοκοπτικές μηχανές, σάρωθρα κ.λπ.
  • Βελτιστοποιημένο - το σύστημα αερόψυξης του σταθερού κινητήρα προστατεύει από την υπερθέρμανση, ενώ ο εκ των υστέρων τοποθετημένος σιγαστήρας του τετράχρονου πετρελαιοκινητήρα μειώνει το θόρυβο λειτουργίας.
  • Ανθεκτικός - χάρη στην κατασκευή υψηλής ποιότητας, την εύκολη εκκίνηση και τον ατσάλινο εκκεντροφόρο άξονα, ο τετράχρονος πετρελαιοκινητήρας διαθέτει εξαιρετική αντοχή.
  • Καθαρός - το σύστημα φιλτραρίσματος δύο σταδίων διασφαλίζει ότι μόνο καθαρός αέρας φτάνει στον 1-κύλινδρο κινητήρα ντίζελ
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Ατσάλι
Χρώμα
Μαύρος
Πορτοκάλι
Διάτρηση x διαδρομή [mm]
88 x 75
Ονομαστική ταχύτητα [obr./min]
3600
Μέγιστη ισχύς
8.2 kW
Μετατόπιση
456 cm³
Ονομαστική ισχύς
7.5 kW
Διάμετρος άξονα
25.4 mm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
42 x 43 x 50 cm
Βάρος
48.6 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
46.4 x 51 x 65 cm
Βάρος αποστολής
54.1 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Κινητήρας ντίζελ MSW-DENGINE-9

Περιγραφή προϊόντος

Ισχυρός και οικονομικός: ο ευέλικτος 4χρονος κινητήρας

Αξιοποιήστε τον ισχυρό πετρελαιοκινητήρα 11 ίππων για ποικίλες εφαρμογές. Είναι κατάλληλος τόσο ως αυτόνομος κινητήρας όσο και ως κινητήρας αντικατάστασης σε εξοπλισμό όπως αντλίες νερού, συμπιεστές πλακών, χλοοκοπτικές μηχανές, σάρωθρα ή εκχιονιστικά μηχανήματα. Ωστόσο, εντυπωσιάζει επίσης σε τρακτέρ, αιωροφόρα σκάφη, γεννήτριες και πολλούς άλλους τομείς με τις αξιόπιστες μετρήσεις επιδόσεων. Λόγω του πρόσθετου κυλινδρικού σιγαστήρα, ο πετρελαιοκινητήρας λειτουργεί σημαντικά πιο αθόρυβα από παρόμοια μοντέλα.

Ο κινητήρας ντίζελ εκκινείται εύκολα και είναι σχεδιασμένος για μεγάλη διάρκεια ζωής.

Χρησιμοποιήστε τον αερόψυκτο μονοκύλινδρο τετράχρονο κινητήρα με ελκυστικές τεχνικές προδιαγραφές για την εφαρμογή σας: Με κυβισμό 456 cc και μέγιστη ισχύ 8,2 kW στις 3600 σ.α.λ., ο σταθερός κινητήρας ανταποκρίνεται στις πιο απαιτητικές απαιτήσεις. Παρά τις ισχυρές επιδόσεις του, ο πετρελαιοκινητήρας αποδεικνύεται εξαιρετικά οικονομικός, προς τέρψη του πορτοφολιού σας. Θέστε σε λειτουργία τη συσκευή χρησιμοποιώντας το καλώδιο έλξης.
Αν εκτιμάτε την αντοχή και την ασφάλεια, τότε ο πετρελαιοκινητήρας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Τα ανθεκτικά υλικά, η άριστη ποιότητα κατασκευής και ο ατσάλινος εκκεντροφόρος άξονας εξασφαλίζουν αξιόπιστη απόδοση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το αποτελεσματικό σύστημα ψύξης αέρα προστατεύει τον κινητήρα από υπερθέρμανση. Το σύστημα φίλτρου δύο σταδίων εξασφαλίζει ότι μόνο καθαρός αέρας φτάνει στον κινητήρα. Το φίλτρο αέρα με λουτρό λαδιού είναι κατάλληλο για μηχανήματα που υποβάλλονται σε ακανόνιστη συντήρηση.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας