Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10062723

|

Μοντέλο: MSW-ISU-GIL E1

Κόφτης αφρού - 200 W - 1350 mm / 320 mm

Νέο
399,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
379,05 €
5+
10%
359,10 €
10+
15%
339,15 €
Σε απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
MSW
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Αποτελεσματικό - κάντε αβίαστες, καθαρές κοπές με τον κόφτη αφρού σε μήκος 1350 mm και βάθος 320 mm.
  • Ακρίβεια - επιτύχετε ακριβή αποτελέσματα με τον κόφτη θερμού σύρματος χάρη στη ράγα οδήγησης, την κλίμακα με λέιζερ και το ρυθμιζόμενο βάθος κοπής.
  • Ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες - ο κόφτης από πολυστυρένιο διαθέτει προστασία IP68 έναντι των κακών καιρικών συνθηκών
  • Επαγγελματικός - ο κόφτης φελιζόλ με βάση μπορεί να γέρνει κατά 90° και είναι ιδανικός για εργοτάξια με τη βάση στήριξης σκαλωσιάς.
  • Αξεσουάρ - εκτός από το θερμοπρίονο, θα λάβετε 5 σύρματα κοπής από υψηλής ποιότητας κράμα νικελίου-χαλκού-χρωμίου, καθώς και πέντε σφιγκτήρες από φελιζόλ και μια ξύστρα λείανσης.
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Αλουμίνιο
Πίνακας με επίστρωση υφής
Κράμα νικελίου-χαλκού-χρωμίου
Χρώμα
Μαύρος
Μεταλλικό ασήμι
Γωνίες [°]
0 - 90
Ισχύς [W]
200 / 250
Μετατροπέας
37 V / 200 W
Βάθος κοπής [mm]
320
Κατηγορία προστασίας
IP68
Ονομαστική τάση
230 V
Θερμική Προστασία
Ναι
Μέγιστη. μήκος κοπής
1350 mm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
93.5 x 109 x 164 cm
Βάρος
15.7 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
47 x 170 x 18 cm
Βάρος αποστολής
18.3 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Κόφτης αφρού MSW-ISU-GIL E1
  • 5 καλώδια κοπής
  • Βραχίονας σκαλωσιάς
  • 5 σφιγκτήρες πολυστυρενίου
  • Ραβδώσεις λείανσης

Περιγραφή προϊόντος

Ο επαγγελματικός κόφτης πολυστερίνης με μήκος κοπής 1350 mm

Για μονώσεις, ανακαινίσεις και αποκαταστάσεις κτιρίων σε έργα μεσαίας και μεγαλύτερης κλίμακας, ο κόφτης φελιζόλ MSW είναι η βέλτιστη συσκευή κοπής θερμού σύρματος. Έχει σχεδιαστεί για κοπές χιλιοστομετρικής ακρίβειας σε μονωτικά πάνελ από φελιζόλ και πολυστυρένιο. Ο κόφτης θερμού σύρματος σάς επιτρέπει να κόβετε αβίαστα μεγάλες μονωτικές πλάκες μήκους έως 1350 mm και βάθους 320 mm. Χάρη στον περιλαμβανόμενο βραχίονα σκαλωσιάς, ο οποίος μπορεί να περιστραφεί κατά 90 μοίρες, ο κόφτης πολυστυρενίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο στο εργαστήριο, στο δάπεδο πάνω σε παλέτες ευρώ ή ακουμπισμένος σε τοίχο, αλλά και με ασφάλεια σε σκαλωσιές.

Ο κόφτης πολυστυρενίου με στήριγμα σκαλωσιάς από τους ειδικούς της MSW

Η συσκευή κοπής θερμού σύρματος επιτρέπει την εργασία υψηλής ακρίβειας με τη χάραξη με λέιζερ και τη ράγα οδήγησης με ρουλεμάν μήκους 100 cm. Ο κόφτης πολυστυρενίου διαθέτει επίσης επιλογές για τη λεπτομερή ρύθμιση του μήκους κοπής, του βάθους κοπής και της γωνίας. Αυτό σας επιτρέπει να γέρνετε το μακρύ στήριγμα έτσι ώστε να μπορείτε να κόβετε με ακρίβεια κλίσεις τόσο οριζόντια όσο και κάθετα. Οι περιοριστές βάθους εξασφαλίζουν ότι το υλικό βρίσκεται επίπεδο και ασφαλές ακόμη και όταν έχει κλίση. Ο κόφτης πολυστυρενίου διαθέτει επίσης προ-τοποθετημένες γλωττίδες στάσης που επιτρέπουν την επανάληψη των ίδιων κοπών με ακρίβεια.
Ακόμη και σε κακές καιρικές συνθήκες, αυτό το εργαλείο σας καλύπτει: Ο αδιάβροχος μετασχηματιστής (κλάση προστασίας IP68) και οι αδιάβροχες ηλεκτρικές συνδέσεις μεταξύ βραχίονα και μετασχηματιστή με το βιομηχανικό πρότυπο XLR εξασφαλίζουν αξιόπιστη προστασία από τη βροχή και την υγρασία. Ο κόφτης φελιζόλ περιλαμβάνει 5 σφιγκτήρες φελιζόλ και ο λεπτός σχεδιασμός του το καθιστά εύκολο στη μεταφορά. Αυτά τα βοηθήματα είναι ευέλικτα, καθώς χρησιμεύουν τόσο για τη συγκράτηση των άκαμπτων τμημάτων αφρού για την εγκατάσταση όσο και για την ακριβή στερέωση του μονωτικού υλικού στον τοίχο χωρίς κενά. Η παράδοση περιλαμβάνει επίσης ένα πρακτικό τρίφτη.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας