Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10062749

|

Μοντέλο: MSW-ISU-WOOL-7A

Κόφτης μόνωσης - έως 1500 mm - 0 - 90° - με μαχαίρι μόνωσης

Νέο
479,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
455,05 €
5+
10%
431,10 €
10+
15%
407,15 €
Σε απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
MSW
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Αποδοτικό - ο επαγγελματικός κόφτης μόνωσης παρέχει γρήγορες, ακριβείς κοπές μόνωσης χωρίς καθόλου απορρίμματα, εξασφαλίζοντας μόνωση χωρίς κενά
  • Ευπροσάρμοστο - χρησιμοποιήστε τον κόφτη μόνωσης για ορυκτοβάμβακα, υαλοβάμβακα, πετροβάμβακα ή τσόχα, καθώς και για μόνωση τριών στρώσεων, σύνθετη μόνωση και πλάκες πολυουρεθάνης πάχους έως 240 mm.
  • Ακριβείς κοπές - έως 1500 mm και μεταξύ 0 - 90° χάρη στη ράγα οδήγησης και τη ρύθμιση κλίσης του εργαλείου κοπής ορυκτοβάμβακα
  • Εύκολη μεταφορά - ο λεπτός, ελαφρύς κόφτης μόνωσης είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο και χάλυβα.
  • Αξεσουάρ - λαμβάνετε τον κόφτη ορυκτοβάμβακα με ένα μαχαίρι μόνωσης 420 mm, το οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε εύκολα στο μαγνητικό πλαίσιο κατά τη διάρκεια της χρήσης.
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Αλουμίνιο
Ατσάλι
Χρώμα
Μεταλλικό ασήμι
Γωνία κοπής [°]
0 - 90
Επιφάνεια επαφής
1000 mm
Πάχος κοπής
240 mm
Μέγιστη. μήκος κοπής
1500 mm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
107 x 119 x 202 cm
Βάρος
8.4 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
42 x 214 x 19 cm
Βάρος αποστολής
11.2 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Κόφτης μόνωσης MSW-ISU-WOOL-7A
  • Μαχαίρι μόνωσης (420 mm)

Περιγραφή προϊόντος

Μόνωση ακριβείας με τον κόφτη μόνωσης με ρυθμιζόμενη γωνία

Για γρήγορες και ακριβείς κοπές μόνωσης στο εργοτάξιο: οι επαγγελματίες εμπιστεύονται τον συμπαγή χειροκίνητο κόφτη μόνωσης της MSW! Αυτό το ελαφρύ και ιδιαίτερα λεπτό εργαλείο επιτρέπει εύκολες κοπές μήκους έως και 1300 mm. Ρυθμίστε το πάχος του υλικού έως 240 mm, ώστε η μόνωση να εφαρμόζει με ασφάλεια στο πλαίσιο. Για να πραγματοποιήσετε γωνιακές κοπές, κλίνετε τη βάση πλάκας από 0 έως 90°. Οι ενσωματωμένες κλίμακες διευκολύνουν τη ρύθμιση της γωνίας και του επιθυμητού πλάτους κοπής. Η στιβαρή ράγα οδήγησης εξασφαλίζει ακριβείς κοπές σε μονωτικά υλικά, όπως ορυκτοβάμβακα, υαλοβάμβακα και πετροβάμβακα, καθώς και σε τσόχες, μονώσεις τριών στρώσεων, σύνθετες μονώσεις και φύλλα πολυουρεθάνης.

Πλήρες σετ με μαχαίρι μόνωσης και ενσωματωμένη μαγνητική θήκη

Ο κόφτης μόνωσης ορυκτοβάμβακα είναι συμβατός με τα κανονικά μαχαίρια και πριόνια μόνωσης. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται ένα μονωτικό μαχαίρι 420 mm με λεπίδα διπλής όψης, η μία πλευρά είναι οδοντωτή και η άλλη κυματοειδής, έτοιμη για άμεση χρήση. Μια ενσωματωμένη μαγνητική θήκη παρέχει ένα βολικό μέρος για την αποθήκευση του κοπτικού εργαλείου. Ο καλά ισορροπημένος σχεδιασμός καθιστά τον χειρισμό διαισθητικό και αβίαστο. Χάρη στο χαμηλό βάρος και τον κομψό σχεδιασμό του από αλουμίνιο και χάλυβα, ο κόφτης ορυκτοβάμβακα μπορεί να μεταφέρεται εύκολα μεταξύ των εργοταξίων.

Είτε μονώνετε εξωτερικούς, εσωτερικούς ή διαχωριστικούς τοίχους, οροφές, οροφές ή δάπεδα: χρησιμοποιήστε τον κόφτη ορυκτοβάμβακα από την MSW για ακριβή μόνωση και ελαχιστοποιήστε την απώλεια υλικού λόγω αποκοπών.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας