Trustpilot
(4) Κριτικές

Προϊόν: EX10062542

|

Μοντέλο: MSW-WAX-C71500

Λιωτήρας κεριών - ηλεκτρικός - 6,5 l - 1500 W

Νέο
99,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
94,05 €
5+
10%
89,10 €
10+
15%
84,15 €
Εκτός αποθέματος
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
MSW
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ευπροσάρμοστο - χάρη στο ευρύ φάσμα θερμοκρασιών 30 - 110 °C, μπορείτε να υγροποιήσετε με ευκολία διάφορους τύπους κεριού.
  • Φιλικό προς το χρήστη - το δοχείο τήξης κεριού με θερμοστάτη και λειτουργία γρήγορης έκχυσης λειτουργεί διαισθητικά με λίγες μόνο ρυθμίσεις, κατάλληλο για επαγγελματίες και αρχάριους στην κατασκευή κεριών.
  • Ευρύχωρο - η μηχανή τήξης κεριού χωράει 6,5 λίτρα κεριού, επιτρέποντάς σας να επεξεργάζεστε μεγάλες ποσότητες ταυτόχρονα.
  • Χαμηλή συντήρηση - αφαιρέστε αβίαστα τα υπολείμματα κεριού από το δοχείο χάρη στην αντικολλητική επίστρωση και την επινικελωμένη βρύση.
  • Ασφαλής - ηλεκτρικός λιωτήρας κεριού με προστασία ξηρής λειτουργίας και υπερθέρμανσης, που απενεργοποιεί αυτόματα τη συσκευή σε περίπτωση υπερβολικών θερμοκρασιών
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Gandossi χθες

κηροπήκτης

Υπέροχο προϊόν, κάνει πολύ εύκολη την κατασκευή κεριών, λιώνει γρήγορα το κερί και διατηρεί την επιθυμητή θερμοκρασία δεν μπορώ παρά να το προτείνω!!

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Ανοξείδωτο ατσάλι
Χρώμα
Μαύρος
Τάση [V]
220-240
Ισχύς [W]
1500
Εύρος θερμοκρασίας [°C]
30-110
Χωρητικότητα
6.5 l
Θερμική Προστασία
Ναι
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
28 x 26.5 x 37 cm
Βάρος
1.95 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
29 x 29 x 42 cm
Βάρος αποστολής
2.73 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Λιωτήρας κεριών MSW-WAX-C71500

Περιγραφή προϊόντος

6.5 l λιωτήρας κεριού για κεριά

Φτιάχνετε κεριά και άλλα προϊόντα από κερί; Τότε ο ηλεκτρικός λιωτήρας κεριού από την MSW είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Το μοντέλο υψηλής απόδοσης λιώνει το κερί μέσα σε λίγα λεπτά και διατηρεί αξιόπιστα τη θερμοκρασία του, είτε πρόκειται για κερί σόγιας, καρύδας, κερί μέλισσας ή παραφίνη. Επιπλέον, η συσκευή είναι εξαιρετικά εύχρηστη - ιδανική για την επαγγελματική παραγωγή κεριών, καθώς και για όσους παράγουν προϊόντα από κερί στο σπίτι ή σε ένα μικρό μελισσοκομείο.

Ο λιωτήρας κεριού για την κατασκευή κεριών με γρήγορη έκχυση από την MSW

Με τη συσκευή τήξης κεριού, μπορείτε να παρασκευάσετε γρήγορα και εύκολα 6,5 λίτρα κεριού για την παρασκευή κεριών. Προσθέστε το κερί, επιλέξτε τη θερμοκρασία και περιμένετε για λίγο - είναι τόσο απλό! Το ευρύ φάσμα θερμοκρασιών 30 - 110 °C επιτρέπει τη συνεπή θέρμανση διαφόρων τύπων κεριού Ο λιωτήρας κεριού, με ένδειξη μέγιστης στάθμης πλήρωσης και βολική βρύση αποστράγγισης, εξορθολογίζει και επιταχύνει την παραγωγή σας. Η ισχύς των 1500 W διασφαλίζει ότι το θερμαντικό στοιχείο φτάνει σταθερά στη ρυθμισμένη θερμοκρασία, λιώνοντας το κερί. Μόλις επιτευχθεί η επιθυμητή συνοχή, διανείμετε την απαιτούμενη ποσότητα μέσω της εξόδου. Το δοχείο με αντικολλητική επίστρωση διευκολύνει την ελεγχόμενη ροή του υγρού κεριού μέσω μιας νικελωμένης βρύσης. Αυτό σας διευκολύνει να γεμίσετε την ακριβή ποσότητα χωρίς να στάζει και να πιτσιλάει.
Η αντικολλητική επίστρωση εξασφαλίζει επίσης ότι μπορείτε να καθαρίζετε χωρίς κόπο τον λιωτήρα κεριών μετά την κατασκευή κεριών, είτε για αποθήκευση είτε για να προετοιμάσετε τη συσκευή για μια νέα παρτίδα. Ο λιωτήρας κεριού διατηρεί σταθερή θερμοκρασία, αποτρέποντας την υπερθέρμανση ή το κάψιμο. Επιπλέον, η προστασία ξηρής λειτουργίας και η προστασία από υπερθέρμανση διασφαλίζουν την ασφάλεια, καθώς η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα όταν θερμαίνεται υπερβολικά.

Βαθμολογίες & κριτικές

5.0

Βασισμένο σε 4 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

χθες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Switzerland

κηροπήκτης

Υπέροχο προϊόν, κάνει πολύ εύκολη την κατασκευή κεριών, λιώνει γρήγορα το κερί και διατηρεί την επιθυμητή θερμοκρασία δεν μπορώ παρά να το προτείνω!!

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 5 ημέρες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Hungary

Κηροπήκτης.

Είναι ένα υπέροχο προϊόν, χαίρομαι που επέλεξα αυτή τη συσκευή τήξης κεριών.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 7 ημέρες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Bulgaria

Αρκετά!

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτή τη συσκευή! Μου έκανε τη δουλειά πολύ πιο εύκολη! Λιώνει γρήγορα το κερί και διατηρεί την επιθυμητή θερμοκρασία. προτείνω!

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

προηγούμενος μήνας Δημοσιεύτηκε στο Expondo Romania

Εξαιρετικό προϊόν. Πολύ ικανοποιημένος

Δεν υποβλήθηκε κανένα σχόλιο.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας