Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10062698

|

Μοντέλο: MSW-C&A HP CB2

Πρέσα καπέλου - έως 250 °C - οθόνη LCD - χρονοδιακόπτης - περιστρεφόμενη - με βάση ρυθμιζόμενου ύψους

Σε έκπτωση
299,00 € 322,41 €
Προσφορά περιορισμένου χρόνου Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
284,05 €
5+
10%
269,10 €
10+
15%
254,15 €
Σε απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
MSW
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ευπροσάρμοστο - με την καμπύλη περιοχή εκτύπωσης διαστάσεων 8 x 14 cm, η πρέσα μεταφοράς παρέχει εξαιρετικές συνθήκες για το σχεδιασμό καπέλων μπέιζμπολ, καπέλων, ομπρελών ή άλλων διαφημιστικών αντικειμένων.
  • Ρυθμιζόμενο - η πρέσα καπακιού διαθέτει τρίποδο ρυθμιζόμενου ύψους και εύρος θερμοκρασίας 0 - 250°C
  • Επαγγελματική - η πρέσα θερμότητας διαθέτει αισθητήρα θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας και είναι εξαιρετική στην ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας.
  • Απλή στη χρήση - η φιλική προς τους αρχάριους πρέσα υφασμάτων είναι εύκολη στη λειτουργία χάρη στην ψηφιακή οθόνη και το χρονοδιακόπτη
  • Ασφαλής - εξοπλισμένη με αξιόπιστη προστασία από υπερθέρμανση, η πρέσα καπακιού προστατεύει τόσο το υλικό όσο και το μηχάνημα.
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Χάλυβας με επίστρωση πούδρας
Χρώμα
Μαύρος
Μπλε
Τάση [V]
230
Τύπος οθόνης
LCD
Κατηγορία προστασίας IP
IP21
Χρονικό εύρος [min]
0-17
Ισχύς [W]
360
Μέγιστη. θερμοκρασία [°C]
250
Περιοχή λειτουργίας [cm]
8 x 14
Καλώδιο τροφοδοσίας
1.5 m
Προστασία από υπερθέρμανση
Ναι
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
41 x 30.5 x 70 cm
Βάρος
11.8 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
63 x 46.5 x 37.5 cm
Βάρος αποστολής
13.71 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Καπέλο Τύπου MSW-C&A HP CB2
  • Καλώδιο τροφοδοσίας

Περιγραφή προϊόντος

Περιστρεφόμενη και ρυθμιζόμενη κατά ύψος πρέσα μεταφοράς για καπέλα του μπέιζμπολ, καπέλα και πολλά άλλα

Η πρέσα καπακιού της MSW είναι ένα απαραίτητο εργαλείο σε βιομηχανίες όπως η μόδα, τα αθλητικά ρούχα και τα διαφημιστικά είδη. Χρησιμοποιήστε την πρέσα θερμότητας για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα καπάκια για εκδηλώσεις, πάρτι, αθλητικές ομάδες ή εμπορεύματα μεταπώλησης. Το μηχάνημα είναι εξαιρετικά ευέλικτο και κατάλληλο για την εκτύπωση διαφόρων ειδών κεφαλής, όπως καπέλα του μπέιζμπολ, snapbacks ή σκούφους. Η πρέσα θερμότητας εγγυάται την ακριβή μεταφορά σχεδίων έως και 8 x 14 cm και παρέχει σταθερά αποτελέσματα. Επενδύστε σε αυτό το απαραίτητο εργαλείο και ζωντανέψτε τις δημιουργικές σας ιδέες ή εκπληρώστε τέλεια τις επιθυμίες των πελατών σας!

Επιτυγχάνετε επαγγελματικά αποτελέσματα με την περιστρεφόμενη πρέσα καπέλου με ρυθμιζόμενο σε ύψος τρίποδο

Με αισθητήρες υψηλής ακρίβειας, ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας και την ψηφιακή οθόνη LCD, η πρέσα θερμότητας προσφέρει μέγιστο έλεγχο της διαδικασίας εκτύπωσης. Με ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας σε ένα εύρος 0 - 250°C, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα επιθυμητά σχέδια μεταφέρονται στα υλικά με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα. Με την ψηφιακή οθόνη LCD, μπορείτε εύκολα να επιλέγετε και να παρακολουθείτε τιμές ταυτόχρονα.

Για τη μεγιστοποίηση της άνεσης και της ασφάλειας, η πρέσα υφασμάτων περιλαμβάνει χρονοδιακόπτη που μπορεί να ρυθμιστεί σε ένα εύρος 0 - 17 λεπτών. Η ενσωματωμένη προστασία από υπερθέρμανση εξασφαλίζει πρόσθετη ασφάλεια τόσο για τη συσκευή όσο και για τα υλικά. Αποτρέπει τα θερμαντικά στοιχεία από το να φτάσουν σε υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες και διασφαλίζει την ασφαλή χρήση.

Χάρη στην περιστρεφόμενη κεφαλή πρεσαρίσματος και το ρυθμιζόμενο σε ύψος στήριγμα, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε αυτό το μοντέλο σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων εκκίνησης. Ως εκ τούτου, αυτό το πιεστήριο είναι η ιδανική επιλογή για χρήση σε μικρά φωτοτυπικά καταστήματα ή αίθουσες χόμπι. Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες της θερμομηχανής μεταφοράς για να ζωντανέψετε τα δημιουργικά σας οράματα και ξεκινήστε τις εξατομικευμένες εκτυπώσεις σας σήμερα!

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας