Trustpilot
(1) αναθεώρηση

Προϊόν: EX10062694

|

Μοντέλο: MSW-C&A HP 100

Πρέσα θερμότητας - 23 x 30 cm - έως 250 °C - οθόνη LCD - χρονοδιακόπτης

229,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
217,55 €
5+
10%
206,10 €
10+
15%
194,65 €
Σε απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
MSW
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Γενναιόδωρο - η πρέσα μεταφοράς προσφέρει ένα γενναιόδωρο χώρο 23 x 30 cm για να ζωντανέψετε τα σχέδιά σας ή τις ιδέες των πελατών σας.
  • Ευπροσάρμοστη - η πρέσα θερμότητας, με εύρος θερμοκρασίας 0 - 250 °C, δεν διευκολύνει μόνο την εκτύπωση υφασμάτων, αλλά επιτρέπει επίσης την προσαρμογή κεραμικών πλακιδίων, παζλ και πολλά άλλα.
  • Επαγγελματική - διαθέτοντας έναν αισθητήρα θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας, η πρέσα θερμότητας ξεχωρίζει με την ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας και ένα στρώμα πίεσης για άψογα αποτελέσματα
  • Απλή στη χρήση - η φιλική προς τους αρχάριους μηχανή πρέσας θερμότητας είναι εύκολη στη λειτουργία χάρη στην ψηφιακή οθόνη και το χρονοδιακόπτη.
  • Ασφαλής - εξοπλισμένη με αξιόπιστη προστασία από υπερθέρμανση, η πρέσα καπακιού προστατεύει τόσο το υλικό όσο και το μηχάνημα.
  • Συμπαγής - η πρέσα μεταφοράς έχει μικρό μέγεθος, καθιστώντας την ιδανική για μικρά καταστήματα αντιγραφής ή αίθουσες χόμπι.
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Denis Frailich πριν από 2 μήνες

Όλα είναι εντάξει, ευχαριστώ!

Το υλικό έφτασε εγκαίρως και είναι σύμφωνο με την περιγραφή

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Χάλυβας με επίστρωση πούδρας
Χρώμα
Μπλε
Τάση [V]
110-220
Τύπος οθόνης
Ψηφιακή
Κατηγορία προστασίας IP
IP21
Χρονικό εύρος [min]
0-17
Ισχύς [W]
850
Μέγιστη. θερμοκρασία [°C]
250
Περιοχή λειτουργίας [cm]
23 x 30
Καλώδιο τροφοδοσίας
1.5 m
Προστασία από υπερθέρμανση
Ναι
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
26 x 30.5 x 46 cm
Βάρος
8.8 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
44.5 x 37.5 x 30.5 cm
Βάρος αποστολής
10.04 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Πρέσα θερμότητας MSW-C&A HP 100
  • Καλώδιο τροφοδοσίας

Περιγραφή προϊόντος

Η ισχυρή πρέσα θερμότητας για δημιουργικά έργα και εξειδικευμένα αιτήματα πελατών

Με μεγάλη επιφάνεια εκτύπωσης 23 x 30 cm και ευέλικτη λειτουργικότητα, η πρέσα μεταφοράς MSW ξεχωρίζει ως η βέλτιστη επιλογή για εξατομικευμένα έργα και εμπορεύματα. Από την εξατομίκευση ρούχων έως τη δημιουργία διαφημιστικών αντικειμένων, παρέχει πλήθος δυνατοτήτων για τους λάτρεις του DIY και τους επαγγελματίες χρήστες. Η πρέσα θερμότητας εγγυάται την ακριβή μεταφορά μοτίβων σε διάφορα αντικείμενα, όπως μπλουζάκια, καπέλα, κεραμικά πλακίδια, παζλ και πολλά άλλα. Επενδύστε σε αυτό το απαραίτητο εργαλείο και ζωντανέψτε τις δημιουργικές σας ιδέες ή εκπληρώστε τέλεια τις επιθυμίες των πελατών σας!

Επιτυγχάνετε επαγγελματικά αποτελέσματα με την υπερσύγχρονη πρέσα για μπλουζάκια

Με αισθητήρες υψηλής ακρίβειας, ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας και την ψηφιακή οθόνη LCD, η πρέσα θερμότητας προσφέρει μέγιστο έλεγχο της διαδικασίας εκτύπωσης. Με ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας σε ένα εύρος 0 - 250°C, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα επιθυμητά σχέδια μεταφέρονται στα υλικά με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα. Με την ψηφιακή οθόνη LCD, οι χρήστες μπορούν εύκολα να επιλέγουν και να παρακολουθούν τις τιμές σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, ο παρεχόμενος τάπητας πίεσης εγγυάται την ακριβή ευθυγράμμιση των υλικών, εξασφαλίζοντας τελικά προϊόντα επαγγελματικής ποιότητας.

Για τη μεγιστοποίηση της άνεσης και της ασφάλειας, η πρέσα υφασμάτων περιλαμβάνει χρονοδιακόπτη που μπορεί να ρυθμιστεί σε ένα εύρος 0 - 17 λεπτών. Ένας συναγερμός σας ειδοποιεί όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία εκτύπωσης, επιτρέποντάς σας να αφιερώσετε την προσοχή σας σε άλλες εργασίες στο μεταξύ. Η ενσωματωμένη προστασία από υπερθέρμανση εξασφαλίζει πρόσθετη ασφάλεια τόσο για τη συσκευή όσο και για τα υλικά. Αποτρέπει τα θερμαντικά στοιχεία από το να φτάσουν σε υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες και διασφαλίζει την ασφαλή χρήση.

Σε αντίθεση με τα περιστρεφόμενα μοντέλα, αυτή η πρέσα μεταφοράς απαιτεί ελάχιστο χώρο στο δάπεδο. Ως εκ τούτου, αυτό το πιεστήριο είναι η ιδανική επιλογή για χρήση σε μικρά φωτοτυπικά καταστήματα ή αίθουσες χόμπι. Απελευθερώστε τις ευέλικτες δυνατότητες της θερμοκολλητικής μας πρέσας για να μετατρέψετε τα δημιουργικά σας οράματα σε πραγματικότητα! Αποκτήστε τη δική σας πρέσα για μπλουζάκια τώρα και ξεκινήστε τα έργα σας για την προσαρμοσμένη εκτύπωση σήμερα!

Βαθμολογίες & κριτικές

5.0

βάσει 1 κριτικής

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 2 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Switzerland

Όλα είναι εντάξει, ευχαριστώ!

Το υλικό έφτασε εγκαίρως και είναι σύμφωνο με την περιγραφή

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας