No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX20062552

|

Μοντέλο: MSW-WSS-01

προϊόντα δεύτερης επιλογής του εργοστασίου Σόμπα ξύλου - μέγιστη ισχύς 7,2 KW - υψηλή απόδοση - ρυθμιζόμενος εξαερισμός - ατσάλι και χυτοσίδηρος υψηλής ποιότητας

Σε έκπτωση
Δευτερόλεπτα
Τα εργοστασιακά μας δευτερόλεπτα είναι γενικά ανακαινισμένες επιστροφές πελατών ή πρώην αντικείμενα προβολής. Τα προϊόντα μπορεί να έχουν καλλυντικά ελαττώματα αλλά είναι τεχνικά άψογα. Ως συνήθως, παρέχουμε το κανονικό δικαίωμα επιστροφής και την εγγύηση.
959,00 € 1.199,00 €
Προσφορά περιορισμένου χρόνου Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Χαμηλό απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Παρασκευή 1 Νοεμβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
MSW
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ισχυρό - με μέγιστη ισχύ 7,2 kW και ονομαστική ισχύ 4,8 kW
  • Αποδοτικό - με ιδιαίτερα αποδοτικό θάλαμο καύσης, πιστοποίηση Ecodesign 2022 και απόδοση πάνω από 75,5% (75,5% όταν η ονομαστική ισχύς είναι χαμηλότερη).
  • Ρυθμιζόμενο - η είσοδος αέρα μπορεί να ρυθμιστεί μέσω του μπροστινού μοχλού και η ανάφλεξη διευκολύνεται από την κλειδωτή πόρτα δύο σταδίων
  • Πρακτικό - υπερυψωμένος θάλαμος καύσης για εύκολη χρήση και ενσωματωμένη θήκη για καυσόξυλα
  • Ελκυστικό - κομψός σχεδιασμός σε μαύρο χρώμα με μεγάλο παράθυρο θέασης για ζεστή ατμόσφαιρα
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Ποτήρι
Χυτοσίδηρος
Ατσάλι
Βερμικουλίτης
Χρώμα
Μαύρος
Ενεργειακή κλάση
A
Αποδοτικότητα [%]
75.5
Διαστάσεις εσωτερικού θαλάμου [mm]
33 x 26 x 19.5
Διάμετρος
127 mm
Μέγιστη ισχύς
7.2 kW
Μέγιστη. μήκος κορμού
28 cm
Λαβή
Ναι
Τροφοδοτείται από μπαταρία
Όχι
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
37.5 x 46.5 x 96 cm
Βάρος
72 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
56 x 48 x 110 cm
Βάρος αποστολής
84 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Τζάκι MSW-WSS-01

Περιγραφή προϊόντος

Μειώστε το κόστος θέρμανσης με το τζάκι MSW!

Μειώστε το ενεργειακό σας κόστος με στυλ. Το τζάκι ξύλου MSW συνδυάζει μέγιστη απόδοση θέρμανσης με μοναδική εμφάνιση. Με μέγιστη ισχύ 7,2 kW και ονομαστική ισχύ 4,8 kW, το στρογγυλό τζάκι εξασφαλίζει ζεστές ώρες γρήγορα και οικονομικά. Σύμφωνα με την πιστοποίηση Ecodesign 2022, έναν ιδιαίτερα αποδοτικό θάλαμο καύσης και μια απόδοση πάνω από 75,5% (75,5% κάτω από την ονομαστική ισχύ), μπορείτε να καίτε ξύλα στη σουηδική σόμπα με έγκριση DEFRA με μέγιστα αποτελέσματα: αυτό σημαίνει ότι μπορεί να εγκατασταθεί ακόμη και σε περιοχές με ελεγχόμενο καπνό . Χάρη στη χρήση βερμικουλίτη -ενός σχετικά σπάνιου πολυστρωματικού πυριτικού άλατος- η ξυλόσομπα διαθέτει κορυφαία μόνωση και υψηλή απόδοση, θερμαίνεται γρήγορα και απελευθερώνει αμέσως την επιθυμητή θερμότητα στο περιβάλλον.

Το κομψό τζάκι που καίει ξύλα ζεσταίνει το σώμα και την ψυχή

Το κομψό τζάκι με κυλινδρικό ατσάλινο σώμα και καυστήρα από χυτοσίδηρο επιτρέπει μια χαλαρωτική θέα των φλογών χάρη στο μεγάλο παράθυρο θέασης. Για ακόμη καλύτερη θέα της φωτιάς και μεγαλύτερη άνεση κατά το άναμμα της φωτιάς, ο θάλαμος καύσης είναι ελαφρώς υπερυψωμένος πάνω από ένα ερμάριο για καυσόξυλα. Αυτό το διαμέρισμα συγκεντρώνει πόντους με ένα άνοιγμα πόρτας υπό πίεση και οπές εξαερισμού για την αποφυγή της υγρασίας και της μούχλας στο αποθηκευμένο ξύλο.

Για την εύκολη ανάφλεξη του καυσίμου, η πόρτα του θαλάμου καύσης επιτρέπει μια δεύτερη, ελαφρώς ανοιχτή θέση, εξασφαλίζοντας έτσι τη βέλτιστη παροχή οξυγόνου. Μόλις ανάψει η φωτιά, κλείστε εντελώς την πόρτα και επωφεληθείτε από το υψηλό επίπεδο ασφάλειας του τζακιού. Χάρη στην εύκολη εγκατάσταση και λειτουργία σε συνδυασμό με τα υλικά κορυφαίας ποιότητας, αυτή η σόμπα είναι ιδανική για παράδειγμα για το σπίτι, το εξοχικό, την καλύβα στο βουνό, το γκαράζ , το εργαστήριο, το εργοστάσιο παραγωγής, την αποθήκη, το γραφείο, τα εστιατόρια και τα καφέ. Επιπλέον, μπορεί να είναι μια εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση για προσωρινή θέρμανση, για παράδειγμα κατά τη διάρκεια ανακαίνισης.


Μια ειδοποίηση: Χρησιμοποιήστε τη θέση φωτισμού μόνο όταν έχετε τη φωτιά στο οπτικό σας πεδίο.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

Συχνές ερωτήσεις

Είναι φυσιολογικό να υπάρχει μια δυσάρεστη μυρωδιά όταν το ανάβετε για πρώτη φορά;

Ναι, όλα τα υλικά χρειάζονται περίπου 40 έως 60 λεπτά για να ζεσταθούν την πρώτη φορά που ανάβουν. Μετά από αυτό, το τζάκι δεν παράγει πλέον δυσάρεστη μυρωδιά.

Μπορώ να αφήσω την πόρτα ανοιχτή;

Χρησιμοποιήστε τη θέση ανοικτής πόρτας κατά τη διάρκεια της ανάφλεξης ΜΟΝΟ για πολύ ΜΙΚΡΟ χρονικό διάστημα και ΜΟΝΟ υπό στενή επίβλεψη. Στη συνέχεια, κλείστε εντελώς την πόρτα.

Πώς ανοίγω το ντουλάπι βάσης;

Πιέστε ελαφρά την πόρτα και το μαγνητικό κλείσιμο ανοίγει.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας