Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10062637

|

Μοντέλο: MSW-HSPR-650HW

Ψεκαστήρας βαφής χωρίς αέρα - 1,4 l/min - 200 bar - σωλήνας 7,5 m - κινητό

359,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
341,05 €
5+
10%
323,10 €
10+
15%
305,15 €
Εκτός αποθέματος
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
MSW
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Αποδοτικό - ένας ρυθμός παροχής 1,4 l/min σας επιτρέπει να ολοκληρώνετε γρήγορα διάφορες εργασίες βαφής με τον ψεκαστήρα βαφής χωρίς αέρα
  • Φιλικό προς το χρήστη - ρυθμίστε την πίεση και, συνεπώς, την επιθυμητή εφαρμογή χρώματος από το πιστόλι ψεκασμού χρώματος μέσω περιστροφικού χειριστηρίου, ενώ ο σωλήνας μήκους 7,5 μέτρων παρέχει μεγάλη ελευθερία κινήσεων.
  • Ευπροσάρμοστο - ο ψεκαστήρας βαφής είναι κατάλληλος για προσόψεις, εσωτερικά και εξωτερικά χρώματα λατέξ, καθώς και για λεκέδες και αστάρια.
  • Ελαφρύ - μεταφέρετε τον ψεκαστήρα βαφής airless στο χώρο εργασίας χωρίς κόπο με το χαμηλό βάρος, την ενσωματωμένη λαβή μεταφοράς και το τροχήλατο πλαίσιο.
  • Βελτιστοποίηση - αποσυναρμολογήστε, καθαρίστε ή αντικαταστήστε τα επιμέρους εξαρτήματα του αρθρωτού συστήματος ψεκασμού γρήγορα και εύκολα, διατηρώντας τις προσπάθειες συντήρησης στο ελάχιστο.
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Τύπος τροφοδοσίας
Ρεύμα
Υλικό
Αλουμίνιο
PP
Ατσάλι
Χαλκός
Χρώμα
Μπλε
Μεταλλικό ασήμι
Τάση [V]
230
Κατηγορία προστασίας IP
IP44
Ισχύς [W]
650
Ταχύτητα κινητήρα [στροφές/λεπτό]
13000
Τύπος κινητήρα
Κινητήρας χωρίς ψήκτρες από χαλκό
Μήκος καλωδίου [m]
1.5
Ακροφύσιο ψεκασμού
0,017" / 0,43 mm
Κατηγορία μόνωσης
H
Μέγιστη πίεση [bar]
200
IEC Κατηγορία προστασίας
I
Κύκλος λειτουργίας μιας συσκευής
S2
Μήκος σωλήνα
7.5 m
Μέγιστη. ρυθμός ροής
1.4 l/min
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
42 x 40 x 103 cm
Βάρος
11.8 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
45 x 45.5 x 47 cm
Βάρος αποστολής
14.35 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Ψεκαστήρας βαφής χωρίς αέρα MSW-HSPR-650HW:
  • Πιστόλι ψεκασμού 6372 (1 ακροφύσιο ψεκασμού)
  • Σωλήνας πίεσης (1/4" x 7,5 mm / 13,3 mm εξωτερική διάμετρος)
  • Ράβδος επέκτασης (30 cm)
  • Λάδι λίπανσης
  • Ρυμουλκούμενο κήπου

Περιγραφή προϊόντος

Γρήγορη, αποτελεσματική, καθαρή: τέλεια βαφή με τον κινητό ψεκαστήρα βαφής airless

Με το φορητό πιστόλι ψεκασμού βαφής airless της MSW, μπορείτε να επιταχύνετε τις εργασίες βαφής πολλές φορές. Η συμπαγής συσκευή σας παρέχει μέγιστο έλεγχο της εφαρμογής του χρώματος, εξασφαλίζοντας ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα χωρίς ραβδώσεις σε τοίχους σπιτιών ή εσωτερικών χώρων. Καθ' όλη τη διάρκεια, η λειτουργία παραμένει απλή και διαισθητική μέσω του διακόπτη ροκ και του περιστροφικού επιλογέα με σαφή σύμβολα. Αυτό καθιστά τον ψεκαστήρα airless κατάλληλο τόσο για οικιακές εργασίες όσο και για επαγγελματικές εργασίες συντήρησης και βαφής. Αξιοσημείωτα βολικό: Απλά κυλήστε τη συσκευή στην επιθυμητή θέση πάνω στο πλαίσιο με τους μεγάλους τροχούς.

Η ακρίβεια συναντά την απόδοση με τον ψεκαστήρα βαφής airless της MSW

Ο χαμηλής συντήρησης, χωρίς ψήκτρες κινητήρας 650 W του ψεκαστήρα βαφής λειτουργεί αποτελεσματικά σε ταχύτητες έως 1300 στροφές ανά λεπτό, διανέμοντας το μέγιστο 1,4 λίτρα βαφής ανά λεπτό με τη μορφή λεπτού ψεκαστικού νέφους. Μπορείτε να ρυθμίσετε την πίεση και συνεπώς την εφαρμογή της βαφής έως και 200 bar χρησιμοποιώντας τον βολικό περιστροφικό επιλογέα, ανάλογα με το έργο, το υγρό και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο εύκαμπτος σωλήνας μήκους 7,5 μέτρων προσφέρει μεγάλη ακτίνα εργασίας. Η επέκταση που περιλαμβάνεται παρέχει ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία. Μπορείτε να μεταφέρετε τον ψεκαστήρα με ευκολία στο χώρο εργασίας είτε με το πρακτικό καροτσάκι είτε με τη λαβή μεταφοράς. Η συμπαγής μορφή της σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε τη συσκευή σε μικρό χώρο, είτε για μεταφορά είτε μέχρι την επόμενη εργασία ζωγραφικής.

Χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία, η ενσωματωμένη εμβολοφόρος αντλία υψηλής πίεσης λειτουργεί εξαιρετικά αξιόπιστα. Η ισχυρή αντλία ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο εμπλοκής και εξασφαλίζει ομοιόμορφη εφαρμογή χρώματος λατέξ και χρώματος πρόσοψης, λεκέδων ή ασταριού. Το σύστημα ψεκασμού χρωμάτων airless διαθέτει επίσης αρθρωτό σχεδιασμό. Όλα τα εξαρτήματα μπορούν να ξεβιδωθούν με λίγα απλά βήματα. Αυτό σας επιτρέπει να διορθώνετε γρήγορα τις βλάβες και να αντικαθιστάτε εύκολα τα φθαρμένα εξαρτήματα. Αυτό εξασφαλίζει εύκολη συντήρηση της συσκευής και εξοικονόμηση πόρων.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας