Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10062708

|

Μοντέλο: MSW TLADDER A500

Πτυσσόμενη τηλεσκοπική σκάλα - 16 σκαλοπάτια - αλουμίνιο - ύψος: 0,92 - 2,42/5 m

179,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
170,05 €
5+
10%
161,10 €
10+
15%
152,15 €
Εκτός αποθέματος
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
MSW
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Πολλαπλών χρήσεων - η πτυσσόμενη τηλεσκοπική σκάλα, που κυμαίνεται από 0,92 m έως 5 m ύψος και 2,42 m ως σκάλα όρθιας τοποθέτησης, καλύπτει ποικίλες ανάγκες και μπορεί να αποθηκευτεί με τρόπο που εξοικονομεί χώρο.
  • Κινητή - η πτυσσόμενη σκάλα αλουμινίου, με την ελαφριά κατασκευή και τον τηλεσκοπικό μηχανισμό, μεταφέρεται εύκολα σε εργοτάξια, κήπους ή άλλες τοποθεσίες.
  • Ασφαλής - χάρη στα αντιολισθητικά πλαστικά πόδια και τα 16 σκαλοπάτια με γενναιόδωρο πλάτος 35 cm και αντιολισθητικό προφίλ, στέκεστε πάντα με ασφάλεια στην πτυσσόμενη σκάλα.
  • Απλή - η τηλεσκοπική σκάλα αλουμινίου διαθέτει μηχανισμό ασφάλισης χωρίς κόπο και σύστημα μαλακού κλεισίματος, που εγγυάται γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση.
  • Premium - κατασκευασμένη από ανθεκτικό και ανθεκτικό αλουμίνιο, η τηλεσκοπική σκάλα αλουμινίου διαθέτει κατασκευή υψηλής ποιότητας, που υποστηρίζει βάρος έως και 150 kg.
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Τύπος
Εγχειρίδιο
Υλικό
Αλουμίνιο
Χρώμα
Μεταλλικό ασήμι
Πλάτος βήματος [cm]
35
Κατηγορία σκάλας
Τηλεσκοπική σκάλα / μόνιμη σκάλα
Αριθμός βημάτων
16
Διάστημα μεταξύ των σκαλοπατιών [mm]
300
Αντιολισθητικό
Ναι
Οινοπνευματοποιός ποτοποιίας
Όχι
Τροφοδοτείται από μπαταρία
Όχι
Αναδιπλούμενο σχέδιο
Ναι
Ύψος κλειστού
92 cm
Μέγιστο φορτίο
150 kg
Μέγιστο ύψος εργασίας της σκάλας
500 cm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
93 x 80 x 17 cm
Βάρος
16.5 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
52.5 x 22 x 95 cm
Βάρος αποστολής
18 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Πτυσσόμενη τηλεσκοπική σκάλα MSW TLADDER A500

Περιγραφή προϊόντος

Η ολοκληρωμένη λύση για εργασία σε ύψος: Η πτυσσόμενη τηλεσκοπική σκάλα αλουμινίου της MSW

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για εργασίες σε υψόμετρο: τη τηλεσκοπική σκάλα MSW! Με μέγιστο μήκος 5 μέτρα και 16 σκαλοπάτια σε αποστάσεις 30 εκατοστών, η πτυσσόμενη σκάλα προσφέρει ευελιξία σε διάφορες εργασίες. Με τον αναδιπλούμενο μηχανισμό, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε τη σκάλα που γέρνει σε μια ανεξάρτητη σκάλα ύψους 2,42 μέτρων. Χάρη στη τηλεσκοπική τεχνολογία και τον ελαφρύ σχεδιασμό, η μεταφορά της επεκτεινόμενης σκάλας αλουμινίου σε εργοτάξια, κήπους ή άλλες τοποθεσίες είναι παιχνιδάκι. Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να μετακινήσετε τη σκάλα σας εκεί που τη χρειάζεστε και στη συνέχεια να την αποθηκεύσετε για εξοικονόμηση χώρου.

Για κινητικότητα, ασφάλεια και ανθεκτικότητα, επιλέξτε μια τηλεσκοπική σκάλα αλουμινίου.

Η χρήση της τηλεσκοπικής σκάλας αλουμινίου είναι διαισθητική και απλή. Ο ομαλός μηχανισμός ασφάλισης και το σύστημα μαλακού κλεισίματος εξασφαλίζουν εύκολο χειρισμό και επιτρέπουν τη γρήγορη ανάπτυξη χωρίς να διακυβεύεται η ασφάλειά σας. Για το λόγο αυτό, η τηλεσκοπική σκάλα διαθέτει επίσης αντιολισθητικά πλαστικά πόδια, που εγγυώνται σταθερό πάτημα. Τα σκαλοπάτια έχουν επίσης μεγάλο πλάτος 35 cm και αντιολισθητικό προφίλ, ώστε να αισθάνεστε ασφαλείς όταν εργάζεστε σε ύψος.

Η ποιότητα είναι η κορυφαία προτεραιότητα της MSW. Επειδή είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο, η τηλεσκοπική σκάλα μπορεί να φιλοξενήσει εύκολα φορτία έως 150 kg. Επιπλέον, αυτό το μέταλλο προσφέρει εξαιρετική σταθερότητα και είναι απρόσβλητο από τη σκουριά ή άλλους εξωτερικούς παράγοντες. Κάντε την επιλογή να επενδύσετε σε μια τηλεσκοπική σκάλα αλουμινίου - τον οικονομικό, ευέλικτο και ανθεκτικό συνεργάτη για τις εργασίες σας σε υψόμετρο!

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας