Trustpilot
(2) Κριτικές

Προϊόν: EX10060631

|

Μοντέλο: MSW-INFEXPROL-AKK-B

Ρολό διαστολής - φουσκωτό

89,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
84,55 €
5+
10%
80,10 €
10+
15%
75,65 €
Χαμηλό απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
MSW
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ιδανικό για εργασία σε επιφάνειες ή άκρες
  • Ατομικά ρυθμιζόμενη σκληρότητα πίεσης μέσω ελαφριάς άντλησης
  • Υψηλή ευελιξία - μπορεί επομένως να ταιριάζει σε κάθε επιφάνεια
  • Ασφαλής προσάρτηση των ζωνών λείανσης και των μανικιών
  • Οι ιμάντες λείανσης αλλάζουν εύκολα
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Amazon Customer πριν από 5 έτη

Λειτουργεί πολύ καλά

Το έχω χρησιμοποιήσει για κάτι άλλο εκτός από τριβείο, αλλά λειτουργεί άψογα. Αν έπρεπε να το επικρίνω, κάτι που δεν είναι, βρήκα ότι η οπή του άξονα που σημειώνει τη διάμετρο ως 19, είναι στην πραγματικότητα 19,8 mm, σε περίπτωση που μπορεί να είσαι χρήσιμος σε κάποιον.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Καουτσούκ
Ύψος ρολού [mm]
100
Συμβατότητα ρολού επέκτασης
Μ19
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
8.5 x 9.5 x 8.5 cm
Βάρος
0.45 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
12 x 9.5 x 10 cm
Βάρος αποστολής
0.5 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Κύλινδρος επέκτασης MSW-INFEXPROL-AKK-B

Περιγραφή προϊόντος

Ρολό διαστολής - φουσκωτό

Ο φουσκωτός κύλινδρος διαστολής MSW-INFEXPROL-AKK-B από MSW είναι η τέλεια σύνδεση μηχανής γυαλίσματος σε άμμο, λείες και γυαλιστερές επιφάνειες - ειδικά σε λυγισμένες επιφάνειες, άκρες και γωνίες. Μέσω της καινοτόμου ευελιξίας του, ο κύλινδρος είναι κατάλληλος για χρήση από επαγγελματίες τεχνίτες καθώς και από λάτρεις των DIY. Χάρη στη μεταβαλλόμενη πίεση αέρα, η σκληρότητα πίεσης του κυλίνδρου διαστολής μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά κατά το φούσκωμα.

Ένα απαραίτητο εργαλείο με σκληρή επεξεργασία μετάλλων - ο κύλινδρος διαστολής από MSW

Ο κύλινδρος διαστολής μπορεί να φουσκωθεί εύκολα με μια εμπορική αντλία αέρα ποδηλάτου ή ένα πιστόλι αέρα υπό πίεση με προσαρμογέα προσαρμογής. Η επιθυμητή σκληρότητα πίεσης μπορεί επομένως να ρυθμιστεί γρήγορα και απλά. Η υψηλή ευελιξία του κυλίνδρου οφείλεται επίσης στην κατασκευή του, καθώς η χρήση εύκαμπτου καουτσούκ επιτρέπει στον κύλινδρο διαστολής να προσαρμόζεται βέλτιστα στη μορφή της επιφάνειας εργασίας. Προσφέρει λοιπόν έναν επαγγελματικό τρόπο λείανσης, στίλβωσης και επεξεργασίας γωνιών, άκρων και λυγισμένων μεταλλικών επιφανειών. Ο κύλινδρος αφαιρεί επίσης αβίαστα γρατσουνιές, ραφές συγκόλλησης και σημάδια οξείδωσης.
Ο φουσκωτός κύλινδρος επέκτασης MSW-INFEXPROL-AKK-B είναι συμβατός με διάφορους ιμάντες λείανσης και μανίκια, που μπορούν να στερεωθούν γρήγορα και εύκολα στον κύλινδρο και να αντικατασταθούν. Αυτό περιλαμβάνει μανίκια λείανσης με ζιργκόν, κεραμικό τρίξο, δομή πυραμίδας, Trizact™, 1FOR2-fleece, SC fleece, τσόχα merino ή την επωνυμία BRIGHTEX®. Οι ιμάντες λείανσης και τα μανίκια διασφαλίζουν ότι υπάρχει μια ασφαλής σύνδεση με τον κύλινδρο κατά τη χρήση, η οποία πιέζει βέλτιστα τις ταινίες και τα μανίκια κατά το φούσκωμα. Ένα άλλο πλεονέκτημα: Ο κύλινδρος διαστολής απορροφά τυχόν κραδασμούς που μπορεί να προκύψουν κατά τη χρήση μέσω του εύκαμπτου ελαστικού του κυλίνδρου - επομένως σας επιτρέπει να εργάζεστε με μεγαλύτερη ακρίβεια.
Ο φουσκωτός κύλινδρος διαστολής από MSW μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα ηλεκτρικά εργαλεία του εμπορίου εξοπλισμένα με άξονα κληματαριάς 19 mm. Χάρη στην οπή στο εσωτερικό του κυλίνδρου, ο κύλινδρος μπορεί να τοποθετηθεί αβίαστα σε μια μηχανή γυαλίσματος. Ο κύλινδρος έχει πλάτος 100 mm, διάμετρο 90 mm και μπορεί να χρησιμοποιηθεί επαγγελματικά με ισχυρή ταχύτητα έως και 3.000 rpm. Ο εύκαμπτος φουσκωτός κύλινδρος επέκτασης MSW-INFEXPROL-AKK-B από MSW προσφέρει επαγγελματικά αποτελέσματα με περίπλοκη επεξεργασία μετάλλων.

Βαθμολογίες & κριτικές

5.0

Βασισμένο σε 2 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 3 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Switzerland

Δεν υποβλήθηκε κανένα σχόλιο.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 5 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon Spain

Λειτουργεί πολύ καλά

Το έχω χρησιμοποιήσει για κάτι άλλο εκτός από τριβείο, αλλά λειτουργεί άψογα. Αν έπρεπε να το επικρίνω, κάτι που δεν είναι, βρήκα ότι η οπή του άξονα που σημειώνει τη διάμετρο ως 19, είναι στην πραγματικότητα 19,8 mm, σε περίπτωση που μπορεί να είσαι χρήσιμος σε κάποιον.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας