Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10062726

|

Μοντέλο: MSW-ISU-GIL ALU1 S1

Σετ κοπής αφρού - 200 W - 1350 mm / 323 mm - με βάση & χειροκίνητο κοπτικό - 250 W

Νέο
779,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
740,05 €
5+
10%
701,10 €
10+
15%
662,15 €
Χαμηλό απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
MSW
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Αποτελεσματικό - κάντε αβίαστες, καθαρές κοπές με τον κόφτη αφρού σε μήκος 1350 mm και βάθος 330 mm.
  • Ακρίβεια - επιτύχετε ακριβή αποτελέσματα με τον κόφτη θερμού σύρματος χάρη στη ράγα οδήγησης, την κλίμακα και το ρυθμιζόμενο βάθος κοπής.
  • Ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες - ο κόφτης από πολυστυρένιο διαθέτει προστασία IP68 έναντι των κακών καιρικών συνθηκών
  • Επαγγελματικός - ο κόφτης φελιζόλ με βάση μπορεί να γέρνει κατά 45° και είναι ιδανικός για εργοτάξια με τη βάση σκαλωσιάς του.
  • Αξεσουάρ - εκτός από το θερμοπρίονο, θα λάβετε 5 σύρματα κοπής από υψηλής ποιότητας κράμα νικελίου-χαλκού-χρωμίου, καθώς και πέντε σφιγκτήρες από φελιζόλ και μια ξύστρα λείανσης.
  • Συμπεριλαμβανομένου του κόφτη χειρός - ο κόφτης 250 W θερμαίνεται στους 500 °C σε 16 στάδια και συνοδεύεται από 2 λεπίδες και καλώδιο 3 μέτρων.
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Αλουμίνιο
Πίνακας με επίστρωση υφής
Κράμα νικελίου-χαλκού-χρωμίου
Χρώμα
Μαύρος
Μεταλλικό ασήμι
Γωνίες [°]
0- 45
Ισχύς [W]
200 / 250
Μέγιστη. θερμοκρασία [°C]
500
Μετατροπέας
37 V / 200 W
Βάθος κοπής [mm]
330 / 200
Κατηγορία προστασίας
IP68
Κύκλος λειτουργίας μιας συσκευής
15 δευτερόλεπτα λειτουργίας / 45 δευτερόλεπτα διάλειμμα
Ονομαστική τάση
230 V
Καλώδιο τροφοδοσίας
3 m
Μέγιστη. μήκος κοπής
1350 mm
Θερμική Προστασία
Ναι
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
134.5 x 155.7 x 180 cm
Βάρος
16.3 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
44 x 182 x 20 cm
Βάρος αποστολής
20.67 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Κόφτης αφρού με βάση MSW-ISU-GIL ALU1 S1
  • 5 καλώδια κοπής
  • Βραχίονας σκαλωσιάς
  • 5 σφιγκτήρες πολυστυρενίου
  • Ραβδώσεις λείανσης
  • Χειροκίνητος κόφτης
  • 2 λεπίδες (150 / 200 mm)
  • Βούρτσα
  • Κλειδί πενταγώνου
  • Θήκη μεταφοράς

Περιγραφή προϊόντος

Ο επαγγελματικός κόφτης πολυστερίνης με μήκος κοπής 1350 mm

Για μονώσεις, ανακαινίσεις και αποκαταστάσεις κτιρίων σε έργα μεσαίας και μεγαλύτερης κλίμακας, ο κόφτης φελιζόλ MSW είναι η βέλτιστη συσκευή κοπής θερμού σύρματος. Με αυτόν τον κόφτη θερμού σύρματος, μπορείτε να επιτύχετε ακριβείς, τέλειες κοπές χιλιοστών σε άκαμπτα αφρώδη υλικά, όπως φελιζόλ ή περιμετρικές πλάκες, μέχρι μήκος 1350 mm και βάθος 330 mm. Σε αυτόν τον επαγγελματικό κόφτη πολυστερίνης ενσωματώνεται μια αναδιπλούμενη βάση και ένα στήριγμα σκαλωσιάς, δίνοντας στον κόφτη φελιζόλ σταθερότητα σε οποιοδήποτε εργοτάξιο ή σκαλωσιά και μπορεί να εγκατασταθεί σε λίγα μόνο βήματα.

Ο κόφτης φελιζόλ MSW με βάση και βάση σκαλωσιάς

Μέσω της δυνατότητας κλιμάκωσής της, η συσκευή κοπής θερμού σύρματος διευκολύνει την εργασία υψηλής ακρίβειας. Ο κόφτης πολυστυρενίου διαθέτει επίσης επιλογές για τη λεπτομερή ρύθμιση του μήκους κοπής, του βάθους κοπής και της γωνίας. Γείρετε το μακρύ στήριγμα με κλίμακα, ώστε να μπορούν να κοπούν γωνίες τόσο οριζόντια όσο και κάθετα. Οι περιοριστές βάθους και τα στηρίγματα εξασφαλίζουν ότι το υλικό βρίσκεται επίπεδο και ασφαλές ακόμη και όταν έχει κλίση. Ο κόφτης πολυστυρενίου διαθέτει επίσης προ-τοποθετημένες γλωττίδες στάσης που επιτρέπουν την επανάληψη των ίδιων κοπών με ακρίβεια.
Ακόμη και σε κακές καιρικές συνθήκες, αυτό το εργαλείο σας καλύπτει: Ο αδιάβροχος μετασχηματιστής (κλάση προστασίας IP68) και οι αδιάβροχες ηλεκτρικές συνδέσεις μεταξύ βραχίονα και μετασχηματιστή με το βιομηχανικό πρότυπο XLR εξασφαλίζουν αξιόπιστη προστασία από τη βροχή και την υγρασία. Ο κόφτης φελιζόλ περιλαμβάνει 5 σφιγκτήρες φελιζόλ και ο λεπτός σχεδιασμός του το καθιστά εύκολο στη μεταφορά. Αυτά τα βοηθήματα είναι ευέλικτα, καθώς χρησιμεύουν τόσο για τη συγκράτηση των άκαμπτων τμημάτων αφρού για την εγκατάσταση όσο και για την ακριβή στερέωση του μονωτικού υλικού στον τοίχο χωρίς κενά. Η παράδοση περιλαμβάνει επίσης ένα πρακτικό τρίφτη.

Περιλαμβάνεται: κόφτης χειρός με 2 λεπίδες και θήκη μεταφοράς

Το σετ περιλαμβάνει έναν κόφτη χειρός με δύο λεπίδες. Αυτή μπορεί να ρυθμιστεί σε 16 στάδια έως τους 500 °C, με τον ισχυρό μετασχηματιστή να εξασφαλίζει ταχεία θέρμανση μέσα σε 5 έως 10 δευτερόλεπτα.
Η εργονομική λαβή με το ένα χέρι και το μεγάλο μήκος καλωδίου (3 m) επιτρέπουν ευέλικτη εργασία. Οι περιλαμβανόμενες λεπίδες είναι ειδικά σκληρυμένες και μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν με ένα κλειδί Allen. Επιπλέον, το επαγγελματικό εργαλείο είναι εξαιρετικά συμπαγές, ελαφρύ και διαθέτει πρακτικό βραχίονα ανάρτησης σε περίπτωση που χρειάζονται και τα δύο χέρια για το χειρισμό μεγαλύτερων φύλλων πολυστερίνης. Η συσκευή και τα αξεσουάρ παρέχονται σε μια εύχρηστη θήκη με λαβή για εύκολη μεταφορά.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας