Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10040806

|

Μοντέλο: PHY-FS_02

Ατμομάγειρας προσώπου - 750 W - 700 ml

79,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
75,05 €
5+
10%
71,10 €
10+
15%
67,15 €
Εκτός αποθέματος
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
physa
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Πολυλειτουργικό - ατμοποιητής για καθαρισμό του δέρματος και οξυγόνωση, με λειτουργία χαλαρωτικής αρωματοθεραπείας
  • Ευέλικτος - κινητός ατμοποιητής καλλυντικών με τέσσερις τροχούς ομαλής κύλισης, με ρυθμιζόμενο ύψος (78 - 95 cm) και περιστρεφόμενο ακροφύσιο.
  • Απλός - διαισθητικός έλεγχος του ατμοποιητή προσώπου μέσω του διαυγούς πίνακα ελέγχου, εύκολα επαναγεμιζόμενη δεξαμενή νερού και προκαθορισμένο χρονοδιακόπτη 30 δευτερολέπτων για απλή χρήση.
  • Επαγγελματικός - ο ατμοποιητής προσώπου είναι ιδανικός για χρήση σε ινστιτούτα ομορφιάς, ινστιτούτα μασάζ, κέντρα σπα, στούντιο μακιγιάζ, ξενοδοχεία ευεξίας και για προσωπική χρήση.
  • Ανθεκτικό - η μεγάλη διάρκεια ζωής του ατμοποιητή προσώπου εξασφαλίζεται από υλικά υψηλής ποιότητας, όπως ανοξείδωτο ατσάλι και ανθεκτικά πλαστικά.
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Συχνότητα [Hz]
50/60
Υλικό
Ανοξείδωτο ατσάλι
Καουτσούκ
Πλαστική ύλη
Χρώμα
άσπρο
Ισχύς [W]
750
Ονομαστική τάση [V]
120-230
Διαστάσεις βάσης [cm]
53 x 53
Χρονοδιακόπτης - διάρκεια
0 - 30 s
Ροδάκια
Ναι
Μετρών την ώραν
Ναι
Χωρητικότητα
700 ml
Αριθμός ρολών
4 Pc
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
52 x 71 x 115 cm
Βάρος
2.98 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
24.5 x 53.5 x 25.5 cm
Βάρος αποστολής
3.66 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Ατμομάγειρας προσώπου PHY-FS_02
  • Υλικά συναρμολόγησης

Περιγραφή προϊόντος

Επαγγελματική φροντίδα με τον πολυλειτουργικό ατμοποιητή προσώπου

Ο ατμοποιητής προσώπου από τη σειρά καλλυντικών της physa χρησιμοποιείται τόσο σε επαγγελματικούς χώρους, όπως ινστιτούτα ομορφιάς και μασάζ, κέντρα σπα, στούντιο μακιγιάζ και ξενοδοχεία ευεξίας, όσο και σε προσωπική χρήση. Ως συσκευή 2-σε-1, επωφελείστε επίσης από τη χαλαρωτική λειτουργία αρωματοθεραπείας του ατμοποιητή καλλυντικών.

Υγεία και ομορφιά για το πρόσωπό σας με τον ατμοποιητή προσώπου από τη physa

Ο επαγγελματικός ατμοποιητής προσώπου είναι απίστευτα εύκολος στη χρήση. Μπορείτε να ελέγχετε διαισθητικά τη λειτουργία ατμού χρησιμοποιώντας τον κεντρικό διακόπτη. Η πλήρωση της δεξαμενής νερού, η οποία έχει χωρητικότητα 700 ml (παρέχει ατμό για σχεδόν μία ώρα), είναι γρήγορη και απλή. Κατά την επαναπλήρωση, η συσκευή ενεργοποιείται αυτόματα για 30 δευτερόλεπτα και είναι γρήγορα έτοιμη για χρήση. Χάρη στους 4 τροχούς ομαλής κύλισης, μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα και αβίαστα τον ατμομάγειρα προσώπου ακριβώς εκεί που τον χρειάζεστε. Το πολύ μακρύ καλώδιο, σε συνδυασμό με την ευέλικτη ρύθμιση ύψους και το περιστρεφόμενο κατά 360° ακροφύσιο ατμού, επιτρέπει την απλή τοποθέτηση με ακριβή και εξατομικευμένη ευθυγράμμιση.

Επιλέγοντας τον ατμοποιητή προσώπου από τη physa, επιλέγετε ένα προϊόν που είναι τόσο μακράς διάρκειας όσο και εύκολο στη φροντίδα. Κατασκευασμένος από υλικά υψηλής ποιότητας, όπως ανοξείδωτο ατσάλι για το τρίποδο και ανθεκτικό πλαστικό για το περίβλημα, ο ατμοποιητής προσώπου δεν είναι μόνο εξαιρετικά ανθεκτικός σε μηχανικές και χημικές επιδράσεις, αλλά και απλός στον καθαρισμό και τη συντήρηση.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας