Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10040772

|

Μοντέλο: PHYSA ATRI WHITE

Μονάδα πλύσης πλάτης σαλονιού - διαστάσεις λεκάνης 600 x 450 x 150 mm - μαύρο/λευκό

639,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
607,05 €
5+
10%
575,10 €
10+
15%
543,15 €
Εκτός αποθέματος
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
physa
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Επαγγελματικό - σάλον με ελαστικό και επεκτεινόμενο σωλήνα ντους, βρύση με μονού μοχλού ανάμιξης και πρόσθετο χώρο αποθήκευσης στο πλάι
  • Άνετο - Μονάδα πλύσης σαλονιού 600 x 450 x 150 mm με πολυθρόνα και άνετη ταπετσαρία πάχους 80 mm και στήριγμα αυχένα σε τζελ
  • Υγιεινή - το πίσω πλύσιμο του σαλονιού μπορεί να καθαριστεί γρήγορα και σχολαστικά χάρη στις ανθεκτικές στο νερό και τα λάδια επιφάνειες (ABS και απομίμηση δέρματος).
  • Κομψό - η καρέκλα κομμωτηρίου με λεκάνη πλύσης μαλλιών διαθέτει κομψό μαύρο σχεδιασμό και ταπετσαρία από δέρμα υψηλής ποιότητας
  • Απλό - το backwash συναρμολογείται και συνδέεται γρήγορα χάρη στις σαφείς και λεπτομερείς οδηγίες.
  • Σταθερό - χάρη στον ανθεκτικό και καλά ισορροπημένο σχεδιασμό του, ο οποίος περιλαμβάνει τη δυνατότητα στερέωσης στο δάπεδο για πρόσθετη σταθερότητα.
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
PVC
Ατσάλι
Αφρός
κεραμικός
Χρώμα
Μαύρος
Διάμετρος της λεκάνης [mm]
600 x 150
Πάχος ταπετσαρίας [mm]
80
Μήκος σωλήνων νερού
730 mm
Διάμετρος σύνδεσης νερού
12.7 mm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
140 x 62 x 92 cm
Βάρος
38.2 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
174.3 x 110.7 x 97 cm
Βάρος αποστολής
47.45 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Μονάδα πλύσης σαλονιού PHYSA ATRI WHITE
  • Λεκάνη σαλονιού
  • Εύκαμπτος σωλήνας

Περιγραφή προϊόντος

Η μονάδα αντιρρύπανσης του κομμωτηρίου μας θέτει πρότυπα όσον αφορά τον επαγγελματισμό!

Ανακαλύψτε τον απόλυτο νιπτήρα κομμωτηρίου με καρέκλα, σχεδιασμένο όχι μόνο για να ανταποκρίνεται στα υψηλότερα επαγγελματικά πρότυπα, αλλά και για να εντυπωσιάζει με την άνεση, την ευκολία χρήσης, την υγιεινή, την κομψότητα και τη σταθερότητά του. Εξοπλισμένο με εύκαμπτο και επεκτεινόμενο σωλήνα ντους και μίξερ με ένα μοχλό, επιτρέπει τον ακριβή έλεγχο κατά το λούσιμο των μαλλιών. Ο πρόσθετος αποθηκευτικός χώρος στο πλάι κρατά οργανωμένα τα σκεύη εργασίας σας.

Επενδύστε στην ποιότητα, την άνεση και την αισθητική

Η λευκή κεραμική λεκάνη αντιρρύπανσης των 600 x 450 x 150 mm είναι όλα όσα χρειάζονται για την άνεση. Εξασφαλίστε την απόλυτη χαλάρωση για τους πελάτες σας κατά την επίσκεψή τους στο κομμωτήριο με την άνετη καρέκλα που διαθέτει γενναιόδωρη επένδυση πάχους 80 mm και στήριγμα λαιμού με γέλη. Ταυτόχρονα, δώστε στο σαλόνι σας μια κομψή πινελιά. Το διακριτικό μαύρο χρώμα και το υψηλής ποιότητας κάλυμμα από ψεύτικο δέρμα στις επικαλυμμένες επιφάνειες καθιστούν τον κομμωτήριο νιπτήρα μας ένα αισθητικό highlight που αναβαθμίζει την ατμόσφαιρα στο κομμωτήριό σας.

Εξασφαλίστε ένα υγιεινό περιβάλλον στο κομμωτήριό σας. Χάρη στις ανθεκτικές στο νερό και τα λάδια επιφάνειες από ABS υψηλής ποιότητας για το νεροχύτη και συνθετικό δέρμα για το κάλυμμα του μαξιλαριού, ο καθαρισμός της μονάδας πλύσης είναι γρήγορος και σχολαστικός -μια βασική προϋπόθεση για να κυλήσουν όλα ομαλά στο σαλόνι σας. Η εγκατάσταση και η χρήση του νιπτήρα μας δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη. Η συναρμολόγηση είναι πανεύκολη χάρη στις λεπτομερείς οδηγίες που παρέχονται. Η στιβαρή και καλά ισορροπημένη κατασκευή εγγυάται αξιόπιστη χρήση, ενώ η δυνατότητα στερέωσης στο δάπεδο προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο σταθερότητας.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας