Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10013259

|

Μοντέλο: RCCS-500M

Χειροκίνητη μηχανή σφράγισης ποτηριών - 500 ποτήρια/h - Ø 95/90 mm - μέγιστο ύψος 180 mm - Royal Catering

Νέο
119,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
113,05 €
5+
10%
107,10 €
10+
15%
101,15 €
Σε απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Τετάρτη 2 Οκτωβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
Royal Catering
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Υψηλή παραγωγικότητα - με τη μηχανή σφράγισης, μπορείτε να προετοιμάσετε έως και 500 φλιτζάνια/ώρα τσάι φούσκας, παγωμένο τσάι, μιλκσέικ, παγωμένο καφέ και άλλα αναψυκτικά για take-away.
  • Απλό στη χρήση - ενεργοποιήστε χειροκίνητα το μοχλό στο μηχάνημα σφράγισης για να σφραγίσετε με ασφάλεια τα πλαστικά ποτήρια με φιλμ.
  • Βέλτιστη θέρμανση - ελέγξτε τη θερμοκρασία σφράγισης της μηχανής σφράγισης για υλικά όπως PP, PE ή PET μέσω ενός επιλογέα και δύο φωτεινών ενδείξεων κατάστασης.
  • Ευέλικτα ρυθμιζόμενο - η μηχανή σφράγισης είναι κατάλληλη για ποτήρια με διάμετρο 95/90 mm ή 95/75 mm και μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος της υποδοχής ώστε να ταιριάζει στα πλαστικά σας ποτήρια.
  • Στιβαρή κατασκευή - το περίβλημα από χάλυβα χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και τα αντιολισθητικά πόδια από καουτσούκ παρέχουν σταθερότητα στη μηχανή σφράγισης.
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Συχνότητα [Hz]
50
Υλικό
Χάλυβας χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα
Σίδερο
Χρώμα
Ασήμι
Τάση [V]
220
Διάμετρος [mm]
95/90, 95/75
Ισχύς [W]
300
Μήκος καλωδίου [m]
1.8
Εύρος θερμοκρασίας [°C]
0 - 250
Πόδια από καουτσούκ
Ναι
Ελεγχος θερμοκρασίας
Ναι
Μέγιστη. Ύψος κούπες/κούπες
180 mm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
48 x 27 x 56 cm
Βάρος
10.85 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
28 x 31 x 57 cm
Βάρος αποστολής
11.85 kg

Πακέτο παράδοσης

  • RCCS-500M μηχανή σφράγισης φλιτζανιών

Περιγραφή προϊόντος

Ισχυρό μηχάνημα σφράγισης για έως και 500 φλιτζάνια/ώρα

Αυξήστε την παραγωγικότητα του takeaway, του καφέ ή του εστιατορίου σας όσον αφορά τα μιλκσέικ, το τσάι με φούσκες, τον παγωμένο καφέ ή τα smoothies! Με τη χειροκίνητη μηχανή σφράγισης, σφραγίζετε γρήγορα και με ασφάλεια τα ποτά σε πλαστικά ποτήρια με τυπικές διαμέτρους 95/90 mm ή 95/75 mm. Το μηχάνημα σφραγίζει τα κύπελλα με ένα φύλλο αλουμινόχαρτο (δεν περιλαμβάνεται), το οποίο τοποθετείται πάνω στο καλούπι σφράγισης με τη χρήση καρουλιών και τροφοδοτείται μέσω της συσκευής. Όλα τα εξαρτήματα της μηχανής είναι ακριβώς συντονισμένα και επιτρέπουν μια ομαλή διαδικασία σφράγισης για έως και 500 φλιτζάνια/ώρα.

Το μηχάνημα σφράγισης ξεχωρίζει για την ευκολία χρήσης του

Η υψηλή παραγωγικότητα συμβαδίζει με την ευκολία χρήσης του μηχανήματος σφράγισης. Στον διαισθητικό πίνακα ελέγχου, μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία από 0 - 250 °C για να συντηρήσετε κύπελλα και μεμβράνες από PP, PE ή PET. Ρυθμίστε το ράφι για τα γεμάτα πλαστικά ποτήρια σε ύψος έως 180 mm για να εξασφαλίσετε σταθερότητα. Χρησιμοποιήστε ένα μοχλό για να πιέσετε το φύλλο στο χείλος του ποτηριού, το οποίο στη συνέχεια κλείνει με ασφάλεια. Το ποτό είναι έτοιμο για κατανάλωση!

Το σφραγιστικό φλιτζανιών αντέχει επίσης στη βαριά καθημερινή χρήση

Το περίβλημα, το ράφι και οι κύλινδροι του καρουλιού είναι κατασκευασμένα από σκληρό και ανθεκτικό ανθρακούχο χάλυβα. Αυτό τα καθιστά ανθεκτικά και κατάλληλα για καθημερινή χρήση. Η μηχανή σφράγισης κυπέλλων διαθέτει αντιολισθητικά πόδια από καουτσούκ, διασφαλίζοντας ότι παραμένει ασφαλής ανά πάσα στιγμή.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας