(6) Κριτικές

Προϊόν: EX10011963

|

Μοντέλο: RCBM-30CF

Δεξαμενή ζύμωσης - L - 2.500 W - ° C - Ανοξείδωτο ατσάλι - Οθόνη - Χρονοδιακόπτης

Σε έκπτωση
329,00 € 359,00 €
Προσφορά περιορισμένου χρόνου Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Η φθηνότερη τιμή στις 30 ημέρες πριν από την έκπτωση ήταν: 359,00 €

Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
312,55 €
5+
10%
296,10 €
10+
15%
279,65 €
Επιστροφή στο απόθεμα σύντομα
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
Royal Catering
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Μεγάλο - συνολική χωρητικότητα 30 L
  • Απλή - αυτόματη λειτουργία και λειτουργία αποθήκευσης για έως και 9 συνταγές - ιδανική για αρχάριους παρασκευαστές
  • Φιλικό προς το χρήστη - Οθόνη LCD για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας, της απόδοσης και του χρόνου παρασκευής
  • Ισχυρό - με θερμαντικό στοιχείο 2.500 W σε τρία στάδια 700 / 1.800 / 2.500 W
  • Βολικό - εύκολο να αποσυναρμολογηθεί και κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Šarūnas πριν από 25 ημέρες

Εξαιρετική ποιότητα για τη σωστή τιμή!

Η μαγειρική κατσαρόλα είναι πραγματικά υψηλής ποιότητας, θερμαίνεται γρήγορα και διατηρεί τη θερμοκρασία με μεγάλη ακρίβεια. Μου άρεσε πολύ η γρήγορη παράδοση, η γρήγορη απάντηση της εταιρείας στο αίτημα. Σας ευχαριστώ! Καλή τύχη! :)

BLACK FRIDAY ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ

0
d
:
0
h
:
0
min
:
0
s

Παρόμοιες κατηγορίες

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Ανοξείδωτο ατσάλι
Χρώμα
Ασήμι
Τάση [V]
230
Τύπος οθόνης
LCD
Ισχύς [W]
2,500
Μνήμη
έως 9 συνταγές
Χρονοδιακόπτης - διάρκεια
0 - 180
Ο αριθμός των θερμαντικών στοιχείων
1
Μετρών την ώραν
Ναι
Βρύση αποστράγγισης
Ναι
Χειροκίνητη λειτουργία
Ναι
Λειτουργία μνήμης
Ναι
Χωρητικότητα
30 l
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
36 x 44 x 90 cm
Βάρος
9.9 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
44 x 42 x 70 cm
Βάρος αποστολής
11.6 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Καζάνι ζυθοποιίας RCBM-30CF
  • Αντλία
  • Εσωτερική δεξαμενή με λαβή
  • Διπλό κάτω μέρος
  • Σωλήνας σύνδεσης
  • Φίλτρο
  • Επιγραφή όγκου
  • Εγχειρίδιο οδηγιών

Περιγραφή προϊόντος

Δροσιστικές και νόστιμες σπιτικές ζύμες με το καινοτόμο δοχείο πολτού από την royal_catering

Δεν χρειάζεται να είστε master brewer για να παρασκευάσετε τη δική σας μπύρα - το μόνο που χρειάζεστε είναι το δοχείο πολτοποίησης RCBM-30CF της royal_catering! Είτε πρόκειται για μπύρες lagers, σκούρες μπύρες, μπύρες σίτου ή pilsners, ο κάδος πολτοποίησης σας επιτρέπει να παράγετε τη δική σας ατομική μπύρα σύμφωνα με τη δική σας συνταγή ή να δοκιμάσετε ένα προκαθορισμένο πρόγραμμα. Ιδανικό τόσο για ερασιτέχνες όσο και για έμπειρους ζυθοποιούς!

Παρασκευάστε τη δική σας μπύρα σε λίγα μόνο βήματα με επαγγελματικό εξοπλισμό τροφοδοσίας

Ο ανοξείδωτος βραστήρας ζυθοποιίας μπύρας της οικιακής μονάδας ζυθοποιίας έχει μεγάλη χωρητικότητα 30 L. Η κλίμακα σε βήματα λίτρου σας επιτρέπει να είστε ακριβείς στην προσθήκη των συστατικών. Το ίδιο το δοχείο πολτού είναι εξοπλισμένο με μια πλακέτα τυπωμένου κυκλώματος που ελέγχει τις ρυθμίσεις του προγράμματος, ώστε η διαδικασία παρασκευής να εκτελείται με ακρίβεια. Ο διαισθητικός και εύχρηστος πίνακας ελέγχου αφής σας δίνει πρόσβαση στις διάφορες λειτουργίες. Οι αρχάριοι μπορούν να βασιστούν στην αυτόματη λειτουργία, ενώ οι έμπειροι παρασκευαστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη χειροκίνητη λειτουργία για να δοκιμάσουν τις δικές τους συνταγές. Η λειτουργία μνήμης της συσκευής σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε έως και εννέα συνταγές. Η θερμοκρασία, η απόδοση και η διάρκεια παρασκευής (χρονοδιακόπτης ρύθμισης από 0 - 180 λεπτά) είναι προκαθορισμένα για κάθε πρόγραμμα. Η λειτουργία αυτόματης παύσης διασφαλίζει ότι τα συστατικά έχουν το βέλτιστο χρόνο για να απελευθερώσουν τα αρώματα και τις γεύσεις τους. Όλες οι φάσεις της διαδικασίας και οι ρυθμισμένες παράμετροι εμφανίζονται με σαφήνεια στην οθόνη LCD.
Για τη βέλτιστη κατανομή της θερμότητας στην περιοχή μεταξύ 25 - 100 °C, η μονάδα παρασκευής μπύρας διαθέτει θερμαντικό στοιχείο με συνολική ισχύ 2.500 W στα τρία στάδια 700 / 1.800 / 2.500 W. Μια αντλία με μαγνητική κίνηση αναλαμβάνει την ανάδευση του πολτού και αργότερα του μούστου κατά την περίοδο ανάπαυσης. Ο ψεύτικος πυθμένας εμποδίζει τον πολτό να κολλήσει στον πυθμένα. Στο τέλος της διαδικασίας παρασκευής, ο μούστος μπύρας μπορεί εύκολα να μεταγγιστεί σε δοχείο ζύμωσης με τη βοήθεια της βρύσης αποστράγγισης με ενσωματωμένο φίλτρο. Ο βραστήρας ζυθοποιίας μπύρας διαθέτει δύο εύκολες λαβές στις πλευρές. Το βολικό μέγεθος καθιστά τη συσκευή εύκολη στη μεταφορά και την αποθήκευση. Χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά, όπως ο ανοξείδωτος χάλυβας και το γυάλινο καπάκι, αυτός ο κάδος πολτοποίησης δεν είναι μόνο ιδιαίτερα ανθεκτικός αλλά και πολύ εύκολος στον καθαρισμό. Η προστασία υπερθέρμανσης TCO εγγυάται την ασφαλή χρήση της μονάδας παρασκευής μπύρας ανά πάσα στιγμή.
Σημείωση: Πριν ξεκινήσετε την παρασκευή της μπύρας σας, πρέπει να ενημερώσετε το αρμόδιο κεντρικό τελωνείο για την έναρξη της παραγωγής, τον τόπο παραγωγής και την αναμενόμενη ποσότητα που θα παρασκευαστεί.

Βαθμολογίες & κριτικές

4.3

Βασισμένο σε 6 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 25 ημέρες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Lithuania

Εξαιρετική ποιότητα για τη σωστή τιμή!

Η μαγειρική κατσαρόλα είναι πραγματικά υψηλής ποιότητας, θερμαίνεται γρήγορα και διατηρεί τη θερμοκρασία με μεγάλη ακρίβεια. Μου άρεσε πολύ η γρήγορη παράδοση, η γρήγορη απάντηση της εταιρείας στο αίτημα. Σας ευχαριστώ! Καλή τύχη! :)

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 11 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Italy

Υπέροχο εργαλείο

Πολύ ωραίο αισθητικά, στιβαρό, κατασκευασμένο από τα καλύτερα υλικά. Εύκολο στη χρήση και στον καθαρισμό. Παράγει 25 λίτρα εξαιρετικής μπύρας. Έφτασε έγκαιρα και σε τέλεια συσκευασία. Λίγες ακόμη οδηγίες με σχέδια και φωτογραφίες θα ήταν χρήσιμες, ακόμα κι αν συναρμολογηθούν καλά χωρίς προβλήματα. Είμαι πραγματικά χαρούμενος.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πέρσι Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Κορυφαία συσκευή

Η συσκευή κάνει καλή εντύπωση, καθαρά επεξεργασμένη. Η μόνη πρόταση για βελτίωση θα ήταν οι λεπτομερείς οδηγίες συναρμολόγησης. Κατά τα άλλα, ανυπομονώ για την μπύρα!

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 3 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon Germany

Η παρασκευή μπύρας είναι πολύ εύκολη, από την πολτοποίηση μέχρι το τέλος του βρασμού του ζυθοποιού, συμπεριλαμβανομένης της ψύξης

Άρχισα να παρασκευάζω μπύρα την άνοιξη του 2021. Έφτιαξα μερικές μπύρες, η καθεμία με ένα υπόλοιπο Εγγραφή στο τελωνείο Προηγουμένως, έκανα εγγραφή στο αρμόδιο τελωνείο. Επί του παρόντος (2021) επιτρέπονται αφορολόγητα 200 λίτρα μπύρας για ιδιωτική χρήση ετησίως. Η εγγραφή μας πήρε 2 εβδομάδες μέχρι να λάβουμε απάντηση από το τελωνείο. Καταγράφω πόσα λίτρα έχω παρασκευάσει σε ένα απλό υπολογιστικό φύλλο Excel. Στη συνέχεια στέλνω το τραπέζι στο τελωνείο μία φορά το χρόνο. Στον βραστήρα Αυτός ο βραστήρας έχει χωρητικότητα 30 λίτρων και σας επιτρέπει να παρασκευάσετε περίπου 25 λίτρα μπύρας με μία κίνηση. Κατ 'αρχήν, είναι μια αυτόματη μηχανή συντήρησης με πρόσθετες λειτουργίες που είναι απαραίτητες για την παρασκευή. Οι αυτόματες μηχανές συντήρησης έχουν το πρόβλημα ότι ο πολτός τείνει να καθίσει στον πάτο αν δεν ανακατεύετε συνεχώς. Μια τέτοια μηχανή είναι κατάλληλη για την παραγωγή μιας μπύρας με ανάπαυση.Σε αντίθεση με τη μηχανή συντήρησης, η βύνη βρίσκεται σε ξεχωριστό εσωτερικό δοχείο. Το παρασκεύασμα αναρροφάται από το κάτω μέρος και μετά περνάει από το πλάι του βραστήρα. Ιατρική της εργασίας Το μηχάνημα μπορεί να λειτουργήσει χειροκίνητα ή αυτόματα, ανάλογα με το πώς θέλετε. Η μηχανή παρασκευής έχει τώρα τις ακόλουθες διευρυμένες λειτουργίες: - Κρατώντας τη βύνη Η βύνη αποθηκεύεται σε έναν εσωτερικό βραστήρα με δύο Seven.- Αυτόματο ανακάτεμα. Με άντληση. Το μηχάνημα αντλεί το ρόφημα σε κύκλο και εξασφαλίζει ροή, ειδικά στην κάτω περιοχή του βραστήρα. Αυτό σημαίνει ότι τίποτα δεν θα καίει πια.- WhirlpoolΤο υγρό περνάει κατά μήκος της πλευράς του βραστήρα και μετά μέσα από το καπάκι στο επάνω μέρος στον πουρέ. Αυτό προκαλεί την περιστροφή του υγρού και την αποστράγγιση μέσω του σωλήνα υπερχείλισης στον πυθμένα.Το μόνιμο υδρομασάζ κάνει καλύτερη χρήση του πολτού. Αυτό επαναλαμβάνει την ανάδευση. Αυτό γίνεται διαφορετικά με το χέρι με το κουπί ζυθοποιίας.- Αυτόματα απορρόφηση Μπορείτε να ρυθμίσετε αυτόματα τα απορρυπαντικά για τη συνταγή μέσω προγραμματισμού. Αυτά προσεγγίζονται το ένα μετά το άλλο και δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα. Αυτή είναι μια υπέροχη ανακούφιση Μόλις ολοκληρωθεί η πολτοποίηση, το μηχάνημα γίνεται αντιληπτό - Άνθρωποι Οι άνθρωποι συμβαίνουν επίσης στο βραστήρα. Για να το κάνετε αυτό, σηκώστε τον εσωτερικό βραστήρα με τη βύνη στο βραστήρα και κρεμάστε τον εδώ με μια περιστροφή. Τώρα το υγρό τρέχει στο βραστήρα και προσθέτετε την επικάλυψη σύμφωνα με τη συνταγή. Αυτό ξεπλένει και την τελευταία ζάχαρη από τον πολτό.- Βράζετε το γλεύκοςΤώρα αυξάνετε τη θερμοκρασία του ζυθού και το βράζετε. Και εδώ το μηχάνημα "παραπονιέται" όταν είναι ώρα να προσθέσετε τον λυκίσκο. Το μηχάνημα σας υπενθυμίζει να προσθέσετε το λυκίσκο. - Ψύξη του λυκίσκου (απαιτείται επιπλέον βρόχος ψύξης) Το μούστο μπορεί τώρα να κρυώσει γρήγορα χρησιμοποιώντας έναν βρόχο ψύξης ( φίδι) που πρέπει να εισαχθεί. Τώρα είναι ώρα να στραγγίξετε το γλεύκος σε έναν κάδο ζύμωσης ή σε βαρέλι ζύμωσης χρησιμοποιώντας τη βρύση αποστράγγισης. Η ζύμωση μπορεί να ξεκινήσει αμέσως.Αυτό σημαίνει ότι η εργασία του λέβητα έχει τελειώσει.Αυτό που λαμβάνετε είναι μια αυτόματη διαδικασία από την πολτοποίηση έως το τέλος του βρασμού του ζυθογλεύκους συμπεριλαμβανομένης της ψύξης. Είναι πολλά. Τώρα έρχεται ένα άλλο σημαντικό βήμα. Αφού ζυμωθεί το υπερικό, καθαρίστε το, γεμίστε το βραστήρα με νερό και η αντλία τίθεται σε κίνηση. Τώρα το άφησα να περάσει από το μηχάνημα για 60 λεπτά. Μετά στραγγίστε το.Τώρα ξαναγίνεται το ίδιο, αλλά με το απολυμαντικό Oxiclean. Στη συνέχεια ξεπλύνετε ξανά και το σύστημα είναι έτοιμο για χρήση ξανά Γιατί είναι τόσο σημαντικός ο άμεσος καθαρισμός; Το γλεύκος περιέχει ζάχαρη, η οποία, μεταξύ άλλων, προκαλεί τη συγκόλληση της αντλίας μεταξύ τους. Για να μην συμβεί αυτό, η ζάχαρη πρέπει να βγει από την αντλία Περίληψη: Το μηχάνημα αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία από την πολτοποίηση μέχρι το τέλος του βρασμού του μούστου. Καθαρίστε αμέσως μετά τη χρήση Το μηχάνημα σας λύνει τα χέρια ενώ το μηχάνημα αναλαμβάνει τη διαδικασία παρασκευής. Η διαδικασία γίνεται πιο ακριβής επειδή οι εγκοπές προσεγγίζονται με στοχευμένο τρόπο. Ο χρήστης αυτού του μηχανήματος + πηνίο ψύξης επιβαρύνεται με επιπλέον κόστος. Χρειάζεστε επίσης έναν κάδο ζύμωσης, μπουκάλια ή βαρέλια. Καθώς και ένας άξονας ή πρίσμα μπύρας. Οι τσάντες λυκίσκου είναι χρήσιμες. Απολυμαντικό.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πέρσι Δημοσιεύτηκε στο Expondo Switzerland

Λειτουργεί τέλεια

Δεν υποβλήθηκε κανένα σχόλιο.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 10 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Hungary

Καλή ποιότητα, με ένα σχεδιαστικό ελάττωμα

Η συσκευή είναι όμορφη και καλής ποιότητας. Ωστόσο, έχει πρόβλημα ότι κάτω από το καλάθι του φίλτρου υπάρχουν 9 λίτρα νερού. Άρα 9 λίτρα δεν είναι στο malt. Αυτό με καθιστά αδύνατο να μαγειρέψω μικρότερες μερίδες. 8-12 λίτρα είναι αδύνατο, αλλά ακόμα και με μεγαλύτερη παρτίδα, η μπύρα θα «αραιωθεί».

Απάντηση από

Γειά σου! Λυπούμαστε που είχατε προβλήματα με το Home brew mesh tun 30 l. αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα με πλήρη επιστροφή χρημάτων και εργαζόμαστε ενεργά για να αποτρέψουμε παρόμοιες καταστάσεις. Εάν υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε για εσάς, ενημερώστε μας.
Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Συχνές ερωτήσεις

Είναι δυνατή η χειροκίνητη λειτουργία της συσκευής;

Υπάρχει χειροκίνητη λειτουργία, η ακριβής λειτουργία περιγράφεται στις οδηγίες λειτουργίας.

Ο πολτός πρέπει να τοποθετείται σε ξεχωριστό δοχείο ή μπορεί να ψύχεται μέσα στο καζάνι ζύμωσης;

Στο κατάστημά μας θα βρείτε το ψυκτικό πηνίο RCBM-42NCS, το οποίο ψύχει τον πολτό στους 25-30 °C μέσα σε 30 λεπτά. Στη συνέχεια μπορεί να μεταφερθεί σε άλλο δοχείο.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας