Προϊόν: EX10011963
|Μοντέλο: RCBM-30CF
Η φθηνότερη τιμή στις 30 ημέρες πριν από την έκπτωση ήταν: 359,00 €
Η μαγειρική κατσαρόλα είναι πραγματικά υψηλής ποιότητας, θερμαίνεται γρήγορα και διατηρεί τη θερμοκρασία με μεγάλη ακρίβεια. Μου άρεσε πολύ η γρήγορη παράδοση, η γρήγορη απάντηση της εταιρείας στο αίτημα. Σας ευχαριστώ! Καλή τύχη! :)
BLACK FRIDAY ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ
Βασισμένο σε 6 κριτικές
Η μαγειρική κατσαρόλα είναι πραγματικά υψηλής ποιότητας, θερμαίνεται γρήγορα και διατηρεί τη θερμοκρασία με μεγάλη ακρίβεια. Μου άρεσε πολύ η γρήγορη παράδοση, η γρήγορη απάντηση της εταιρείας στο αίτημα. Σας ευχαριστώ! Καλή τύχη! :)
Πολύ ωραίο αισθητικά, στιβαρό, κατασκευασμένο από τα καλύτερα υλικά. Εύκολο στη χρήση και στον καθαρισμό. Παράγει 25 λίτρα εξαιρετικής μπύρας. Έφτασε έγκαιρα και σε τέλεια συσκευασία. Λίγες ακόμη οδηγίες με σχέδια και φωτογραφίες θα ήταν χρήσιμες, ακόμα κι αν συναρμολογηθούν καλά χωρίς προβλήματα. Είμαι πραγματικά χαρούμενος.
Η συσκευή κάνει καλή εντύπωση, καθαρά επεξεργασμένη. Η μόνη πρόταση για βελτίωση θα ήταν οι λεπτομερείς οδηγίες συναρμολόγησης. Κατά τα άλλα, ανυπομονώ για την μπύρα!
Άρχισα να παρασκευάζω μπύρα την άνοιξη του 2021. Έφτιαξα μερικές μπύρες, η καθεμία με ένα υπόλοιπο Εγγραφή στο τελωνείο Προηγουμένως, έκανα εγγραφή στο αρμόδιο τελωνείο. Επί του παρόντος (2021) επιτρέπονται αφορολόγητα 200 λίτρα μπύρας για ιδιωτική χρήση ετησίως. Η εγγραφή μας πήρε 2 εβδομάδες μέχρι να λάβουμε απάντηση από το τελωνείο. Καταγράφω πόσα λίτρα έχω παρασκευάσει σε ένα απλό υπολογιστικό φύλλο Excel. Στη συνέχεια στέλνω το τραπέζι στο τελωνείο μία φορά το χρόνο. Στον βραστήρα Αυτός ο βραστήρας έχει χωρητικότητα 30 λίτρων και σας επιτρέπει να παρασκευάσετε περίπου 25 λίτρα μπύρας με μία κίνηση. Κατ 'αρχήν, είναι μια αυτόματη μηχανή συντήρησης με πρόσθετες λειτουργίες που είναι απαραίτητες για την παρασκευή. Οι αυτόματες μηχανές συντήρησης έχουν το πρόβλημα ότι ο πολτός τείνει να καθίσει στον πάτο αν δεν ανακατεύετε συνεχώς. Μια τέτοια μηχανή είναι κατάλληλη για την παραγωγή μιας μπύρας με ανάπαυση.Σε αντίθεση με τη μηχανή συντήρησης, η βύνη βρίσκεται σε ξεχωριστό εσωτερικό δοχείο. Το παρασκεύασμα αναρροφάται από το κάτω μέρος και μετά περνάει από το πλάι του βραστήρα. Ιατρική της εργασίας Το μηχάνημα μπορεί να λειτουργήσει χειροκίνητα ή αυτόματα, ανάλογα με το πώς θέλετε. Η μηχανή παρασκευής έχει τώρα τις ακόλουθες διευρυμένες λειτουργίες: - Κρατώντας τη βύνη Η βύνη αποθηκεύεται σε έναν εσωτερικό βραστήρα με δύο Seven.- Αυτόματο ανακάτεμα. Με άντληση. Το μηχάνημα αντλεί το ρόφημα σε κύκλο και εξασφαλίζει ροή, ειδικά στην κάτω περιοχή του βραστήρα. Αυτό σημαίνει ότι τίποτα δεν θα καίει πια.- WhirlpoolΤο υγρό περνάει κατά μήκος της πλευράς του βραστήρα και μετά μέσα από το καπάκι στο επάνω μέρος στον πουρέ. Αυτό προκαλεί την περιστροφή του υγρού και την αποστράγγιση μέσω του σωλήνα υπερχείλισης στον πυθμένα.Το μόνιμο υδρομασάζ κάνει καλύτερη χρήση του πολτού. Αυτό επαναλαμβάνει την ανάδευση. Αυτό γίνεται διαφορετικά με το χέρι με το κουπί ζυθοποιίας.- Αυτόματα απορρόφηση Μπορείτε να ρυθμίσετε αυτόματα τα απορρυπαντικά για τη συνταγή μέσω προγραμματισμού. Αυτά προσεγγίζονται το ένα μετά το άλλο και δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα. Αυτή είναι μια υπέροχη ανακούφιση Μόλις ολοκληρωθεί η πολτοποίηση, το μηχάνημα γίνεται αντιληπτό - Άνθρωποι Οι άνθρωποι συμβαίνουν επίσης στο βραστήρα. Για να το κάνετε αυτό, σηκώστε τον εσωτερικό βραστήρα με τη βύνη στο βραστήρα και κρεμάστε τον εδώ με μια περιστροφή. Τώρα το υγρό τρέχει στο βραστήρα και προσθέτετε την επικάλυψη σύμφωνα με τη συνταγή. Αυτό ξεπλένει και την τελευταία ζάχαρη από τον πολτό.- Βράζετε το γλεύκοςΤώρα αυξάνετε τη θερμοκρασία του ζυθού και το βράζετε. Και εδώ το μηχάνημα "παραπονιέται" όταν είναι ώρα να προσθέσετε τον λυκίσκο. Το μηχάνημα σας υπενθυμίζει να προσθέσετε το λυκίσκο. - Ψύξη του λυκίσκου (απαιτείται επιπλέον βρόχος ψύξης) Το μούστο μπορεί τώρα να κρυώσει γρήγορα χρησιμοποιώντας έναν βρόχο ψύξης ( φίδι) που πρέπει να εισαχθεί. Τώρα είναι ώρα να στραγγίξετε το γλεύκος σε έναν κάδο ζύμωσης ή σε βαρέλι ζύμωσης χρησιμοποιώντας τη βρύση αποστράγγισης. Η ζύμωση μπορεί να ξεκινήσει αμέσως.Αυτό σημαίνει ότι η εργασία του λέβητα έχει τελειώσει.Αυτό που λαμβάνετε είναι μια αυτόματη διαδικασία από την πολτοποίηση έως το τέλος του βρασμού του ζυθογλεύκους συμπεριλαμβανομένης της ψύξης. Είναι πολλά. Τώρα έρχεται ένα άλλο σημαντικό βήμα. Αφού ζυμωθεί το υπερικό, καθαρίστε το, γεμίστε το βραστήρα με νερό και η αντλία τίθεται σε κίνηση. Τώρα το άφησα να περάσει από το μηχάνημα για 60 λεπτά. Μετά στραγγίστε το.Τώρα ξαναγίνεται το ίδιο, αλλά με το απολυμαντικό Oxiclean. Στη συνέχεια ξεπλύνετε ξανά και το σύστημα είναι έτοιμο για χρήση ξανά Γιατί είναι τόσο σημαντικός ο άμεσος καθαρισμός; Το γλεύκος περιέχει ζάχαρη, η οποία, μεταξύ άλλων, προκαλεί τη συγκόλληση της αντλίας μεταξύ τους. Για να μην συμβεί αυτό, η ζάχαρη πρέπει να βγει από την αντλία Περίληψη: Το μηχάνημα αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία από την πολτοποίηση μέχρι το τέλος του βρασμού του μούστου. Καθαρίστε αμέσως μετά τη χρήση Το μηχάνημα σας λύνει τα χέρια ενώ το μηχάνημα αναλαμβάνει τη διαδικασία παρασκευής. Η διαδικασία γίνεται πιο ακριβής επειδή οι εγκοπές προσεγγίζονται με στοχευμένο τρόπο. Ο χρήστης αυτού του μηχανήματος + πηνίο ψύξης επιβαρύνεται με επιπλέον κόστος. Χρειάζεστε επίσης έναν κάδο ζύμωσης, μπουκάλια ή βαρέλια. Καθώς και ένας άξονας ή πρίσμα μπύρας. Οι τσάντες λυκίσκου είναι χρήσιμες. Απολυμαντικό.
Δεν υποβλήθηκε κανένα σχόλιο.
Η συσκευή είναι όμορφη και καλής ποιότητας. Ωστόσο, έχει πρόβλημα ότι κάτω από το καλάθι του φίλτρου υπάρχουν 9 λίτρα νερού. Άρα 9 λίτρα δεν είναι στο malt. Αυτό με καθιστά αδύνατο να μαγειρέψω μικρότερες μερίδες. 8-12 λίτρα είναι αδύνατο, αλλά ακόμα και με μεγαλύτερη παρτίδα, η μπύρα θα «αραιωθεί».
Απάντηση από
Υπάρχει χειροκίνητη λειτουργία, η ακριβής λειτουργία περιγράφεται στις οδηγίες λειτουργίας.
Στο κατάστημά μας θα βρείτε το ψυκτικό πηνίο RCBM-42NCS, το οποίο ψύχει τον πολτό στους 25-30 °C μέσα σε 30 λεπτά. Στη συνέχεια μπορεί να μεταφερθεί σε άλλο δοχείο.