Προϊόν: EX10012037
|Μοντέλο: RC-EG73
Ένα απίστευτα καλό και οικονομικό τηγάνι, μας βοηθά να φτιάξουμε έναν απίστευτο αριθμό νόστιμων μπριζόλες μπέργκερ..
Βασισμένο σε 32 κριτικές
Ένα απίστευτα καλό και οικονομικό τηγάνι, μας βοηθά να φτιάξουμε έναν απίστευτο αριθμό νόστιμων μπριζόλες μπέργκερ..
Η ποιότητα του Royal Catering δεν αποδεικνύεται πλέον έχοντας ήδη εξοπλισμό από την ίδια μάρκα, Bravo to Expondo που συνεχίζει να μας προσφέρει τόσο καλά είδη σε πολύ προσιτές τιμές. Μόνο μια παρατήρηση σχετικά με τη συσκευασία φτάνει συχνά κατεστραμμένο, και μερικές φορές και ο εξοπλισμός (κανένα πρόβλημα με την πολύ αποτελεσματική εξυπηρέτηση μετά την πώληση).
ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες μου
Απλό και εύκολο στη χρήση για οτιδήποτε θέλετε να τηγανίσετε ή να ζεστάνετε. Το έχουμε ως συμπλήρωμα στη σχάρα για να το μαζεύουμε. Μπορεί να πραγματοποιηθεί και να μπει όταν μαγειρεύουμε έξω. Αξίζει κάθε δεκάρα!
Καλημέρα. Έλαβα τη σανίδα μου εγκαίρως και ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου. Οι 2 ζώνες μαγειρέματος είναι η καλύτερη λύση για τη διαχείριση των προετοιμασμένων γευμάτων. Μπορεί να είναι βαρύ, αλλά αν δεν σκοπεύετε να το μετακινήσετε αμέσως μετά, μην ανησυχείτε.
Το υπέροχο πράγμα λειτουργεί τέλεια
Έφτασε μέσα σε 5 μέρες. Εξαιρετική κατασκευή, απλή και υπέροχη. Δεν υπερφορτώνει το ηλεκτρικό δίκτυο γιατί μπορεί να συνδεθεί σε 2 πρίζες.
Εξαιρετική ποιότητα, γρήγορη παράδοση Τέλεια
Αυτή είναι η ψησταριά που πάντα έψαχνα. Δοκίμασα να χρησιμοποιήσω σχάρα αερίου, αλλά δεν πέτυχε. Με αυτή την ηλεκτρική ψησταριά μπορώ να ψήσω και στην κουζίνα. Έχω χρησιμοποιήσει τη σχάρα αρκετές φορές και είναι πάντα ευχάριστο να ετοιμάζω κάτι πάνω της. Έφτιαξα την τέλεια μπριζόλα την πρώτη φορά. Για μένα είναι η τέλεια συσκευή. 👍👍🤩👍👍 Με εκτίμηση Günter από το Ίνσμπρουκ
Πραγματικά κορυφαία για την τιμή 2 πρίζες 230V Ιδανικά χρειάζονται σε διαφορετικά κυκλώματα
Το λίπος στην επιφάνεια είναι ένας τύπος βαζελίνης που είναι ασφαλής για τρόφιμα και προστατεύει την πλάκα σχάρας από τη σκουριά. Αφαιρέστε το λίπος με μια ξύλινη ή πλαστική σπάτουλα και, στη συνέχεια, σκουπίστε το πιάτο με μια πετσέτα κουζίνας. Εάν είναι απαραίτητο, καθαρίστε προσεκτικά την επιφάνεια με λίγο σαπούνι πιάτων και νερό.
Η πλάκα της σχάρας γίνεται μαύρη ή κίτρινη λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. Για να αποφύγετε τέτοιους λεκέδες, την επόμενη φορά εφαρμόστε πρώτα λάδι και αυξήστε σταδιακά τη θερμοκρασία. Για να αφαιρέσετε τους λεκέδες, καθαρίστε προσεκτικά την πλάκα σχάρας με σαπούνι πιάτων και νερό. Για τους μαύρους λεκέδες, απλώστε λίγο ξύδι στην πληγείσα περιοχή και αφήστε το για 20 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέστε λίγη μαγειρική σόδα και περιμένετε άλλα 15 λεπτά. Αφαιρέστε τους λεκέδες με ένα μαξιλάρι καθαρισμού ή λεπτό γυαλόχαρτο προς την κατεύθυνση της δομής της επιφάνειας. Τέλος, καθαρίστε τον πάγκο εργασίας με νερό και στεγνώστε τον καλά. Χρησιμοποιήστε λίγο νερό ώστε να μην εισχωρήσει στη συσκευή.
Για να αποφύγετε τους λεκέδες σκουριάς, αποφύγετε υπολείμματα νερού, οξέων (όπως ξύδι, χυμό λεμονιού, σάλτσες) ή ουσιών που περιέχουν χλώριο (όπως χλωρίνη). Διατηρήστε την πλάκα σχάρας καθαρή και στεγνώστε την μετά από καθημερινή χρήση. Εφαρμόστε επίσης λίγο γράσο κατάλληλο για τρόφιμα όταν δεν χρησιμοποιούνται για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Εάν εξακολουθεί να σχηματίζεται σκουριά, μουλιάστε την πληγείσα περιοχή με λίγο νερό. Στη συνέχεια, αφαιρέστε τη σκουριά με χαλύβδινο βαμβάκι, ένα μαξιλάρι καθαρισμού ή λεπτό γυαλόχαρτο. Τρίβετε πάντα προς την κατεύθυνση της δομής της επιφάνειας. Τα βιομηχανικά μέσα αφαίρεσης αλάτων είναι επίσης κατάλληλα για την πλήρη αφαίρεση των λεκέδων σκουριάς. Μετά τον καθαρισμό, εξουδετερώστε τυχόν υπολείμματα οξέων με αλκαλικό καθαριστικό.