Προϊόν: EX10010063
|Μοντέλο: RCG 75
Βρήκα την καλύτερη μου ψησταριά Plancha!!! Εύκολο στη χρήση και ισχυρό υλικό
BLACK FRIDAY ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ
Βασισμένο σε 10 κριτικές
Βρήκα την καλύτερη μου ψησταριά Plancha!!! Εύκολο στη χρήση και ισχυρό υλικό
*Γρήγορη παράδοση*, προϊόν υψηλής ποιότητας και πολύ καλά συσκευασμένο.
Όλα λειτουργούν στο Expondo. Παραδόθηκε τρεις μέρες πριν από την υπόσχεση. Η ποιότητα είναι μια χαρά.
*Γρήγορη παράδοση *Κορυφαίο προϊόν *Ευχαριστούμε και πάλι ανά πάσα στιγμή Herbert
Το Plancha αγόρασε για το αναψυκτικό μας: μεγάλη επιφάνεια μαγειρέματος και ισχυρή! Εξαιρετικό προϊόν
Δεν υποβλήθηκε κανένα σχόλιο.
Δεν υποβλήθηκε κανένα σχόλιο.
Δεν υποβλήθηκε κανένα σχόλιο.
Το προϊόν για αυτήν την απόδοση είναι τέλειο. Οι διαστάσεις επίσης ταιριάζουν τέλεια. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το συρτάρι λίπους είναι πολύ μικρό.
Δεν υποβλήθηκε κανένα σχόλιο.
Το λίπος στην επιφάνεια είναι ένας τύπος βαζελίνης που είναι ασφαλής για τρόφιμα και προστατεύει την πλάκα σχάρας από τη σκουριά. Αφαιρέστε το λίπος με μια ξύλινη ή πλαστική σπάτουλα και, στη συνέχεια, σκουπίστε το πιάτο με μια πετσέτα κουζίνας. Εάν είναι απαραίτητο, καθαρίστε προσεκτικά την επιφάνεια με λίγο σαπούνι πιάτων και νερό.
Η πλάκα της σχάρας γίνεται μαύρη ή κίτρινη λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. Για να αποφύγετε τέτοιους λεκέδες, την επόμενη φορά εφαρμόστε πρώτα λάδι και αυξήστε σταδιακά τη θερμοκρασία. Για να αφαιρέσετε τους λεκέδες, καθαρίστε προσεκτικά την πλάκα σχάρας με σαπούνι πιάτων και νερό. Για τους μαύρους λεκέδες, απλώστε λίγο ξύδι στην πληγείσα περιοχή και αφήστε το για 20 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέστε λίγη μαγειρική σόδα και περιμένετε άλλα 15 λεπτά. Αφαιρέστε τους λεκέδες με ένα μαξιλάρι καθαρισμού ή λεπτό γυαλόχαρτο προς την κατεύθυνση της δομής της επιφάνειας. Τέλος, καθαρίστε τον πάγκο εργασίας με νερό και στεγνώστε τον καλά. Χρησιμοποιήστε λίγο νερό ώστε να μην εισχωρήσει στη συσκευή.
Για να αποφύγετε τους λεκέδες σκουριάς, αποφύγετε υπολείμματα νερού, οξέων (όπως ξύδι, χυμό λεμονιού, σάλτσες) ή ουσιών που περιέχουν χλώριο (όπως χλωρίνη). Διατηρήστε την πλάκα σχάρας καθαρή και στεγνώστε την μετά από καθημερινή χρήση. Εφαρμόστε επίσης λίγο γράσο κατάλληλο για τρόφιμα όταν δεν χρησιμοποιούνται για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Εάν εξακολουθεί να σχηματίζεται σκουριά, μουλιάστε την πληγείσα περιοχή με λίγο νερό. Στη συνέχεια, αφαιρέστε τη σκουριά με χαλύβδινο βαμβάκι, ένα μαξιλάρι καθαρισμού ή λεπτό γυαλόχαρτο. Τρίβετε πάντα προς την κατεύθυνση της δομής της επιφάνειας. Τα βιομηχανικά μέσα αφαίρεσης αλάτων είναι επίσης κατάλληλα για την πλήρη αφαίρεση των λεκέδων σκουριάς. Μετά τον καθαρισμό, εξουδετερώστε τυχόν υπολείμματα οξέων με αλκαλικό καθαριστικό.