No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10013408

|

Μοντέλο: RCGC-120/700OV6B

Εστία αερίου με φούρνο αερίου - 21,6 kW - 6 καυστήρες - ντουλάπι βάσης - Royal Catering

Σε έκπτωση
Νέο
2.449,00 € 2.699,00 €
Προσφορά περιορισμένου χρόνου Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
4%
2.351,04 €
5+
8%
2.253,08 €
10+
12%
2.155,12 €
Σε απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Τρίτη 5 Νοεμβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
Royal Catering
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ανθεκτικό & ελαφρύ στη συντήρηση - το σώμα και οι πόρτες του ντουλαπιού κάτω από την εστία αερίου και το φούρνο είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα χαμηλής συντήρησης και υγιεινής για εύκολο καθαρισμό.
  • Φούρνος και αποθηκευτικός χώρος - κουζίνα αερίου με ευρύχωρο φούρνο για μεγάλα πιάτα και αποθηκευτικό χώρο για τα εργαλεία της κουζίνας σας
  • Εύκολα μετατρέψιμη - αυτή η πλάκα σχάρας αερίου έρχεται προρυθμισμένη για προπάνιο, αλλά περιλαμβάνει ακροφύσια καυστήρα για μετατροπή σε υγραέριο και φυσικό αέριο.
  • Σταθερό πάτημα - τα ρυθμιζόμενα σε ύψος (έως 3 cm) πόδια της κουζίνας αερίου εξασφαλίζουν σταθερότητα σε ανώμαλα δάπεδα.
  • Πρώτα η ασφάλεια - ο αναστολέας φλόγας και ο ενσωματωμένος απορροφητήρας ενισχύουν την ασφάλεια κατά τη χρήση της κουζίνας προπανίου
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Τύπος αερίου
Προπάνιο-βουτάνιο
Υλικό
Ανοξείδωτο ατσάλι
Χυτοσίδηρος
Χρώμα
Γυαλιστερό ατσάλι
Ισχύς πιστολιού συγκόλλησης [kW]
3x 4.2 + 3x 3.0 + 1x 6
Επιφάνεια ψησίματος [cm]
53 x 65
Εύρος θερμοκρασίας [°C]
130 - 330
Διαστάσεις ντουλαπιού [cm]
34 x 66 x 39
Διαστάσεις θαλάμου [mm]
573 x 640 x 305
Μέγιστη ισχύς
27.6 kW
Μέγιστη. πίεση
50 mBar
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
74 x 120 x 93 cm
Βάρος
142 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
82.5 x 130 x 97.5 cm
Βάρος αποστολής
174 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Εστία αερίου με φούρνο και ντουλάπι βάσης RCGC-120/700OV6B
  • Προσαρμογέας ZG 3/4" σε Ø 10 mm
  • 2 σετ ακροφυσίων καύσης

Περιγραφή προϊόντος

Στιβαρό, πρακτικό και ευέλικτο: με ντουλάπι

Συνδυασμός λειτουργικότητας, ανθεκτικότητας και κομψότητας: Με την ανεξάρτητη κουζίνα αερίου που διαθέτει φούρνο, 2 εστίες και ντουλάπι, μπορείτε να εξοπλίσετε επαγγελματικά την κουζίνα σας. Αυτή η μονάδα 27,6 kW είναι ιδανική για επαγγελματικές κουζίνες, ξενοδοχεία, εστιατόρια ή κοιτώνες χάρη στον ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Κάτω από τις έξι εστίες, υπάρχει ένας ευρύχωρος φούρνος για ψήσιμο και ένα ντουλάπι για την αποθήκευση κατσαρολών, τηγανιών και σκευών ώστε να μην υπάρχει σκόνη.

Μετατρέψιμη κουζίνα αερίου για προπάνιο, υγραέριο ή φυσικό αέριο

Ανάβετε την εστία αερίου με το χέρι. Ένας αναπτήρας κουζίνας περιλαμβάνεται στην παράδοση, καθώς και δύο σετ ακροφυσίων καύσης για τη μετατροπή της κουζίνας σε φυσικό ή υγρό αέριο. Η μονάδα είναι εργοστασιακά ρυθμισμένη για αέριο I3B/P(50), το οποίο είναι ιδανικό για πολλές επαγγελματικές κουζίνες. Η ευελιξία της κουζίνας προπανίου σάς επιτρέπει να την προσαρμόζετε ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις επιτόπιες συνθήκες. Ο φούρνος διαθέτει ηλεκτρική ανάφλεξη. Μπορείτε να επιλέξετε τη θερμοκρασία ψησίματος μεταξύ 130 και 330 °C χρησιμοποιώντας τον ακριβή ρυθμιστή θερμοκρασίας. Ο σχεδιασμός της πόρτας του φούρνου και ο θερμοστάτης εξασφαλίζουν σταθερή και ομοιόμορφη θέρμανση. Με την κατάργηση της ταινίας σφράγισης σιλικόνης, η ελεύθερα τοποθετημένη κουζίνα είναι μια πολύ ανθεκτική στη φθορά και χαμηλής συντήρησης συσκευή.

Ασφαλής και χαμηλής συντήρησης ανεξάρτητη σόμπα αερίου για επαγγελματικές κουζίνες

Τα ρυθμιζόμενου ύψους πόδια της εστίας εξασφαλίζουν σταθερότητα σε ανώμαλο ή ανώμαλο έδαφος. Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν σύστημα αποτροπής φλόγας-αντεπιστροφής, στρογγυλεμένες άκρες, ενσωματωμένο απορροφητήρα και προστατευτικό προστασίας από πιτσιλιές. Το περίβλημα και οι πόρτες της εστίας αερίου είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας. Το υλικό δεν είναι μόνο ανθεκτικό αλλά και ιδιαίτερα υγιεινό - ιδανικό για καθημερινή χρήση σε επαγγελματικές κουζίνες. Οι λείες επιφάνειες εξασφαλίζουν ότι η βρωμιά δεν κολλάει, καθιστώντας τον καθαρισμό απλό. Απλά αφαιρέστε τα φρεάτια του καυστήρα για εύκολο καθαρισμό.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας