Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10013316

|

Μοντέλο: RCCW-400D

Κάδος απορριμμάτων - μοντέλο κάτω από τον πάγκο - 40 x 66 x 58,5 cm - 125 l

Νέο
219,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
208,05 €
5+
10%
197,10 €
10+
15%
186,15 €
Σε απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Τετάρτη 2 Οκτωβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
Royal Catering
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ευρύχωρο - το μοντέλο κάτω από τον πάγκο διαθέτει αφαιρούμενο κάδο απορριμμάτων 125 λίτρων
  • Έτοιμος για χρήση - ο κάδος απορριμμάτων αποστέλλεται πλήρως συναρμολογημένος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως.
  • Εξοικονόμηση χώρου - ο ενσωματωμένος κάδος απορριμμάτων χωράει σε πάγκους εργασίας με βάθος 70 cm για να κρύβει διακριτικά τα απορρίμματα
  • Υγιεινή - ο κάδος απορριμμάτων κάτω από τον πάγκο είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι που καθαρίζεται εύκολα και γρήγορα.
  • Πρακτικό - με το ένα χέρι, γέρνετε τον κάδο απορριμμάτων κάτω από τον πάγκο προς τα εμπρός και τον γεμίζετε εύκολα μέσω του μεγάλου ανοίγματος.
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Ανοξείδωτο ατσάλι
Χρώμα
Μεταλλικό ασήμι
Μέγεθος [mm]
400 x 660 x 585
Ανακλινόμενο
Ναι
Τροχοί
Όχι
Τροχοί φρένο
Όχι
Τροφοδοτείται από μπαταρία
Όχι
Προστασία από πιτσιλίσματα
Όχι
Κυβισμός
125 l
Πάχος χάλυβα
1 mm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
66 x 40 x 58.5 cm
Βάρος
17.2 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
46 x 71 x 66 cm
Βάρος αποστολής
19.7 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Κάδος απορριμμάτων κάτω από τον πάγκο RCCW-400D

Περιγραφή προϊόντος

Ο μεγάλος κάδος απορριμμάτων κάτω από τον πάγκο με δυνατότητα αναδίπλωσης!

Ένας μεγάλος αλλά διακριτικός κάδος απορριμμάτων: το μοντέλο κάτω από τον πάγκο της Royal Catering κρατάει τα απορρίμματα μακριά από τα μάτια σας. Η μονάδα ταιριάζει απόλυτα κάτω από τους πάγκους εργασίας από ανοξείδωτο χάλυβα με βάθος 70 cm, ταιριάζοντας άψογα στα σύγχρονα σχέδια κουζίνας. Έτσι διατηρείται η τάξη και η επαγγελματική εντύπωση. Ωστόσο, ο διακριτικός κάδος απορριμμάτων είναι επίσης ιδανικός για χρήση σε κοιτώνες, δημόσια κτίρια, χώρους υγιεινής και αποθήκες. Χάρη στην ανακλινόμενη πρόσοψη, μπορείτε εύκολα να χειριστείτε τον κάδο απορριμμάτων με το ένα χέρι, επιτρέποντας στα υπολείμματα τροφίμων, στις συσκευασίες ή στα γενικά απορρίμματα να γλιστρήσουν αβίαστα μέσα στο μεγάλο δοχείο.

Ενσωματωμένος κάδος απορριμμάτων χωρητικότητας 125 λίτρων

Με δοχείο απορριμμάτων 125 λίτρων, το μοντέλο κάτω από τον πάγκο προσφέρει άφθονο χώρο για τα απορρίμματα. Χρησιμοποιήστε τη φαρδιά λαβή για να γείρετε το μπροστινό μέρος προς τα εμπρός. Με αυτόν τον τρόπο, αποφεύγετε την ταλαιπωρία της αφαίρεσης και αντικατάστασης του καπακιού. Τα απόβλητα παραμένουν καλυμμένα και έτσι αποθηκεύονται διακριτικά. Τέλος, ο κάδος απορριμμάτων που εξοικονομεί χώρο αναδιπλώνεται σε όρθια θέση και εξαφανίζεται κάτω από τον πάγκο. Το πάνελ όχι μόνο κρύβει τα απόβλητα από το οπτικό πεδίο, αλλά και κρατάει μακριά τις δυσάρεστες οσμές. Αυτό καθιστά τον ανακλινόμενο κάδο απορριμμάτων ιδανικό για χώρους όπου η υγιεινή και η βέλτιστη χρήση του χώρου είναι πρωταρχικής σημασίας.
Παραλαμβάνετε τον κάδο απορριμμάτων πλήρως συναρμολογημένο και έτοιμο για άμεση χρήση. Το σώμα και το εσωτερικό δοχείο είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα. Το υλικό εντυπωσιάζει με την κομψή του εμφάνιση και τις λείες επιφάνειες. Απλώς αφαιρέστε τον κάδο απορριμμάτων εύκολης φροντίδας για καθαρισμό. Ακόμη και με εντατική χρήση, το ανθεκτικό υλικό δεν παρουσιάζει σχεδόν καθόλου σημάδια φθοράς. Έτσι, ο κομψός και ταυτόχρονα πρακτικός κάδος παρέχει μια αξιόπιστη λύση διάθεσης απορριμμάτων για τα επόμενα χρόνια.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας