No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10013310

|

Μοντέλο: RCRB-900

Καροτσάκι αποθήκευσης αλεύρων - ανοξείδωτος χάλυβας - 17 l - 60.5 x 40.5 x 79 cm - Royal Catering

Νέο
299,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
3%
290,03 €
5+
6%
281,06 €
10+
9%
272,09 €
Σε απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Δευτέρα 4 Νοεμβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
Royal Catering
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ευρύχωρο - το καροτσάκι αποθήκευσης αλεύρων μπορεί να χωρέσει έως και 17 λίτρα υλικών, καθιστώντας το ιδανικό για εστιατόρια, αρτοποιεία και παρόμοιες επιχειρήσεις.
  • Βολικό - ένα πτυσσόμενο καπάκι δύο τμημάτων επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στο καλάθι αποθήκευσης από διαφορετικές πλευρές χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε το κάλυμμα
  • Ασφαλές - οι στρογγυλεμένες πλευρές του καροτσιού αποθήκευσης συστατικών μειώνουν τον κίνδυνο τραυματισμών σε πολυσύχναστες κουζίνες
  • Ανθεκτικό - ο περιέκτης αλεύρου από ανοξείδωτο χάλυβα είναι εξαιρετικά ανθεκτικός, ανθεκτικός στις κρούσεις και προστατευμένος από τη διάβρωση
  • Κινητό - με τους 4 περιστρεφόμενους τροχούς του, μπορείτε εύκολα να μετακινήσετε το καροτσάκι αλευριού σε οποιοδήποτε σημείο της κουζίνας σας.
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Ανοξείδωτο ατσάλι
Χρώμα
Μεταλλικό ασήμι
Διαστάσεις [cm]
60 x 40 x 79
Χωρητικότητα του δοχείου [l]
17
Ροδάκια
Ναι
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
60.5 x 40.5 x 79 cm
Βάρος
15.75 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
66 x 47 x 85 cm
Βάρος αποστολής
18.3 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Καροτσάκι μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων αποθήκευσης αλεύρων RCRB-900

Περιγραφή προϊόντος

Στιβαρό και κινητό: καροτσάκι αποθήκευσης από ανοξείδωτο ατσάλι με χωρητικότητα 17 λίτρων

Αποθηκεύστε και μεταφέρετε μεγάλες ποσότητες υλικών γρήγορα και εύκολα στο καροτσάκι αποθήκευσης αλεύρων Royal Catering. Τα μεγάλα ανοίγματα και οι στιβαροί τροχοί διευκολύνουν τις εργασίες της κουζίνας. Η υψηλή χωρητικότητα είναι ιδανική για τη βιομηχανία τροφίμων. Είτε πρόκειται για υπηρεσίες τροφοδοσίας, είτε για ζαχαροπλαστεία, κουζίνες καντινών, εστιατόρια ή αρτοποιεία, το καροτσάκι δοχείων αλεύρου διατηρεί τα προϊόντα σας καθαρά και έτοιμα προς χρήση.

Διατηρήστε το χάος στην κουζίνα με το κινητό καροτσάκι αποθήκευσης αλεύρων της Royal Catering

Το αρθρωτό καπάκι δύο μερών επιτρέπει την πρόσβαση από διάφορες πλευρές. Μπορείτε να γεμίσετε την επιθυμητή ποσότητα χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε ολόκληρο το καπάκι. Ο σχεδιασμός ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο να χυθούν συστατικά και έτσι μειώνει τις εργασίες καθαρισμού στην κουζίνα. Το καροτσάκι αποθήκευσης συστατικών είναι βελτιστοποιημένο για εργασία σε πολυσύχναστες κουζίνες. Οι στρογγυλεμένες άκρες μειώνουν τον κίνδυνο τραυματισμού σε στενούς, συχνά ταραχώδεις χώρους. Το καροτσάκι αποθήκευσης κινείται σε 4 στιβαρούς τροχούς με ρουλεμάν ακριβείας. Αυτό σημαίνει ότι μεγάλες ποσότητες μπορούν να μεταφερθούν χωρίς κόπο. Οι κύλινδροι μπορούν να χειριστούν μια ποικιλία επιφανειών, όπως πλακάκια, σκυρόδεμα και λινέλαιο.
Η Royal Catering χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι για αυτό το καροτσάκι αλευριού. Το υλικό είναι εξαιρετικά υγιεινό και χαμηλής συντήρησης. Καθαρίζεται εύκολα και γρήγορα, είναι ανθεκτικό στη σκουριά και αντέχει στα τυπικά υγρά της κουζίνας.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας