Μονάδα σκλήρυνσης σοκολάτας για 15 λίτρα υγρού χρυσού
Τραγανή, λαμπερή και λιωμένη στο στόμα - έτσι πρέπει να είναι η σοκολάτα. Με το δοχείο τήξης σοκολάτας της Royal Catering, μπορείτε να προετοιμάσετε το προϊόν σας τέλεια για νόστιμες σοκολατένιες δημιουργίες. Η σκλήρυνση δίνει στη σοκολάτα μια όμορφη λάμψη μετά την ψύξη και την τέλεια συνοχή για κατανάλωση. Το εύχρηστο δοχείο τήξης δεν πρέπει να λείπει από κανένα εργοστάσιο σοκολάτας ή ζαχαροπλαστείο.
Μηχανή μετριασμού για θέρμανση και ανάδευση λεπτών ποσοτήτων σοκολάτας
Με τον απλό σχεδιασμό του, το μηχάνημα ελέγχου θερμοκρασίας κάνει την εργασία ευχάριστη. Χρησιμοποιήστε τον μεγάλο πίνακα ελέγχου για να επιλέξετε την επιθυμητή ταχύτητα ανάδευσης και θερμοκρασία. Μπορείτε να λιώσετε και να μετριάσετε όλους τους τύπους σοκολάτας έως 110 °C στη συσκευή. Μέσω της συνεχούς ανάδευσης, η μάζα διατηρεί την ομαλότητα και την ομοιόμορφη θερμοκρασία της. Μπορείτε να γεμίσετε εύκολα φόρμες σοκολάτας και πραλίνας με τη γλυκιά μάζα μέσω του στόμιου.
Χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις του, ο λιωτήρας σοκολάτας χωράει σε κάθε επιφάνεια εργασίας. Τα λαστιχένια πόδια συγκρατούν το μηχάνημα με ασφάλεια στη θέση του και προστατεύουν τον πάγκο από γρατζουνιές.