Trustpilot
(1) αναθεώρηση

Προϊόν: EX10012622

|

Μοντέλο: RCBM_GN1/2_3

Bain-Marie - 4 GN 1/2 - βρύση αποστράγγισης - προστατευτικό γυαλί

299,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
284,05 €
5+
10%
269,10 €
10+
15%
254,15 €
Εκτός αποθέματος
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
Royal Catering
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ευρύχωρο - χωρητικότητα 24 λίτρων για θέρμανση και παρουσίαση μεγάλων ποσοτήτων φαγητού
  • Ευέλικτο - για διαφορετικά πιάτα και περιστάσεις χάρη στο ρυθμιζόμενο εύρος θερμοκρασίας από 30 έως 110 °C
  • Πρακτικό - περιλαμβάνει 4 δοχεία GN 1/2 και καπάκια για άμεση χρήση
  • Υγιεινή - υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι και βρύση αποστράγγισης για εύκολη χρήση και καθαρισμό
  • Ασφαλές - το γυάλινο κάλυμμα προστατεύει τα τρόφιμα από τη μόλυνση- η μόνωση και το ενισχυμένο καλώδιο εξασφαλίζουν υψηλά πρότυπα ασφαλείας
Αξεσουάρ
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Christian πριν από 7 ημέρες

Εξαιρετικό προϊόν

Έχουμε αγοράσει αρκετές συσκευές και πραγματικά μας εκπλήσσουν με την ποιότητα και την τιμή τους. Το Brain Marie είναι πολύ λειτουργικό, πρακτικό και ήταν πολύ βολικό στην κουζίνα

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Ανοξείδωτο ατσάλι
Χρώμα
Μεταλλικό ασήμι
Τάση [V]
230
Ισχύς [W]
2000
Τύπος δοχείου
GN 1/2
Διαστάσεις κοντέινερ GN [cm]
26.5 x 32.5 x 10
Διαστάσεις γυάλινου πάγκου [cm]
15 x 122
Κάλυμμα
Ναι
Βρύση αποστράγγισης
Ναι
Γυάλινο κάλυμμα
Ναι
Χωρητικότητα εισόδου
18.8 l
Συνολική χωρητικότητα
24 l
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
122 x 41 x 33 cm
Βάρος
21.2 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
131 x 47 x 28 cm
Βάρος αποστολής
23.5 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Bain-Marie RCBM_GN1/2_3
  • 4 δοχεία GN 1/2 με καπάκι
  • Εγχειρίδιο οδηγιών

Περιγραφή προϊόντος

Το μπεν-μαρί για μια ευρεία επιλογή από τέλεια παρουσιασμένα ζεστά φαγητά

Το μπεν μαρί της Royal Catering είναι ιδανικό για τη διατήρηση του φαγητού σε ζεστή θερμοκρασία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα 4 δοχεία Gastronorm μπορούν να συγκρατήσουν παράλληλα όλα τα συστατικά ενός γεύματος ή διάφορα πιάτα, όπως κρέας, ψάρι, λαχανικά, ρύζι, πατάτες και σάλτσες, στην επιθυμητή θερμοκρασία, χωρίς να καούν. Ο θερμαντήρας φαγητού καλύπτει τις ανάγκες οποιασδήποτε πολυτελούς επιχείρησης εστίασης, καθώς και εστιατορίων, ξενοδοχείων, κυλικείων, μπουφέδων, σνακ μπαρ, εστιατορίων ή γηροκομείων και νοσοκομείων.

Το ισχυρό μπεν μαρί από τον εξοπλισμό τροφοδοσίας της Royal Catering

Το μπεν μαρί λειτουργεί με την αρχή της συναγωγής: ένα θερμαντικό στοιχείο θερμαίνει το νερό μεταξύ της συσκευής και των δοχείων GN και μεταφέρει τη θερμότητα στα δοχεία. Αυτό σας επιτρέπει όχι μόνο να ζεσταίνετε αποτελεσματικά ακόμη και ευαίσθητα πιάτα, αλλά και να τα διατηρείτε ζεστά για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς τον κίνδυνο να καούν.
Το δοχείο θέρμανσης είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό λόγω του μεγάλου όγκου πλήρωσής του. Τα 4 δοχεία GN (GN 1/2) με καπάκια χωράνε μεγάλη ποσότητα φαγητού που μπορεί να ζεσταθεί ή να διατηρηθεί ζεστό ταυτόχρονα. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο, γεγονός που είναι ιδιαίτερα επωφελές όταν προετοιμάζετε φαγητό για μεγάλες εκδηλώσεις ή σε περιόδους αιχμής σε εστιατόρια, καντίνες ή ξενοδοχεία. Επιπλέον, άλλα μεγέθη δοχείων GN μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο μπεν μαρί και να συνδυαστούν μεταξύ τους.
Το αποδοτικό θερμαντικό στοιχείο 2.000 W θερμαίνει γρήγορα το νερό στην επιθυμητή θερμοκρασία. Το κουμπί ελέγχου ενεργοποιεί τον αυτόματο θερμοστάτη, ο οποίος επιτρέπει τον ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας μεταξύ 30 - 110 °C. Ένα κάλυμμα από σκληρυμένο γυαλί προστατεύει τα τρόφιμα από την αλλοίωση, τα διατηρεί αξιόπιστα στην ίδια θερμοκρασία και εξασφαλίζει τη βέλτιστη παρουσίαση. Αυτό το μπεν μαρί διαθέτει επίσης βρύση αποστράγγισης, η οποία διευκολύνει το γέμισμα, το άδειασμα και τον καθαρισμό.
Το μπεν μαρί συνδυάζει εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και ανθεκτικό περίβλημα σε ένα αξιόπιστο και χαμηλής συντήρησης προϊόν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα είναι πολύ ανθεκτική και ανθεκτική στη διάβρωση. Το υλικό είναι ακίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία και καθαρίζεται εύκολα λόγω των λείων επιφανειών, καθιστώντας το ιδιαίτερα υγιεινό. Ο ανοξείδωτος χάλυβας έχει επίσης εξαιρετική αντοχή στη φθορά και την κρούση. Τα λαστιχένια πόδια εξασφαλίζουν σταθερότητα και αποτρέπουν τις γρατζουνιές στην επιφάνεια εργασίας.

Βαθμολογίες & κριτικές

5.0

βάσει 1 κριτικής

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 7 ημέρες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Croatia

Εξαιρετικό προϊόν

Έχουμε αγοράσει αρκετές συσκευές και πραγματικά μας εκπλήσσουν με την ποιότητα και την τιμή τους. Το Brain Marie είναι πολύ λειτουργικό, πρακτικό και ήταν πολύ βολικό στην κουζίνα

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας