No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10013077

|

Μοντέλο: RCIN-700-03

Γκριλ επαγωγής - 720 x 610 mm - λείο - 10000 W - Royal Catering

2.499,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
3%
2.424,03 €
5+
6%
2.349,06 €
10+
9%
2.274,09 €
Σε απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Παρασκευή 29 Νοεμβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
Royal Catering
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ισχυρό - με 10000 W και εύρος θερμοκρασίας 80 - 300 °C
  • Ευέλικτο - η λεία επιφάνεια το καθιστά ιδανικό για μια ποικιλία πιάτων, κατάλληλο για σνακ μπαρ, καροτσάκια αυτόματης πώλησης, κοιτώνες ή εξοχικές κατοικίες
  • Επαγγελματικό - τέλεια μαγειρεμένο φαγητό χάρη στον πλήρως αυτόματο έλεγχο του θερμοστάτη και της ρύθμισης μέσω της οθόνης LED
  • Καθαρό - οι λείες επιφάνειες καθαρίζονται εύκολα
  • Επαγγελματικό - ισχυρό, χαμηλής συντήρησης και σχεδιασμένο για συνεχή χρήση
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Συχνότητα [Hz]
50
Πιάτο ταψιού
Διαμέρισμα
Υλικό
Ανοξείδωτο ατσάλι
Χρώμα
Ασήμι
Τάση [V]
380
Ισχύς [W]
10000
Μέγιστη ισχύς [W]
10000
Χρόνος ρύθμισης [λεπτά]
0 - 180
Διαστάσεις εστίας [mm]
720 x 610
Διαστάσεις της πλάκας σχάρας [cm]
215 x 610
Μετρών την ώραν
Ναι
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
90 x 80 x 98 cm
Βάρος
135.85 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
96 x 88 x 101.5 cm
Βάρος αποστολής
154.5 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Γκριλ επαγωγής RCIN-700-03
  • Παράδοση ΧΩΡΙΣ φις δικτύου.

Περιγραφή προϊόντος

Αθόρυβη επαγωγική σχάρα από ανοξείδωτο ατσάλι για τραγανές και νόστιμες σπεσιαλιτέ

Με την επαγωγική ψησταριά από τις προμήθειες τροφοδοσίας της Royal Catering, μπορείτε να κακομάθετε τους καλεσμένους σας με νόστιμες και πλούσιες σπεσιαλιτέ σχάρας όλο το χρόνο. Είτε πρόκειται για ζουμερές μπριζόλες και μπιφτέκια, ψάρια, ομελέτες, τορτίγιες ή λαχανικά - με την ηλεκτρική πλάκα σχάρας, η φαντασία σας δεν έχει όρια. Η επαγγελματική σχάρα εντυπωσιάζει με την αθόρυβη λειτουργία της και τα πρότυπα υγιεινής. Επιπλέον, η επαγγελματική σχάρα είναι πρώτης τάξεως για χρήση σε μικρές και μεγάλες κουζίνες - από σνακ μπαρ και φορτηγά φαγητού μέχρι κοιτώνες και εξοχικές κατοικίες.

Μαγειρικά σκεύη για επαγγελματίες και αρχάριους: από τη Royal Catering

Οι επαγωγικές εστίες θερμαίνουν πιο αποτελεσματικά από ό,τι το ηλεκτρικό ρεύμα ή το φυσικό αέριο. Ο ειδικός τρόπος θέρμανσης σας εξοικονομεί πολύ χρόνο κατά το μαγείρεμα και ταυτόχρονα μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος! Ο πλήρως αυτόματος θερμοστάτης της πλάκας γκριλ, σε συνδυασμό με την τεχνολογία επαγωγής και την οθόνη LED, εξασφαλίζει σταθερή και ακριβή θερμοκρασία. Χάρη στο ισχυρό θερμαντικό στοιχείο που λειτουργεί με 10000 W, η επαγωγική σχάρα φτάνει πολύ γρήγορα σε θερμοκρασία λειτουργίας μεταξύ 80 - 300 °C. Ένας χρονοδιακόπτης ρυθμιζόμενος από 0 - 180 λεπτά διευκολύνει επιπλέον τη διαδικασία μαγειρέματος.
Η ισχυρή ηλεκτρική σχάρα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και μεταφέρει γρήγορα τη θερμότητα στο φαγητό. Η λεία επιφάνεια της σχάρας έχει διαστάσεις 720 x 610 mm. Το περίβλημα της επαγωγικής σχάρας είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι που το καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτικό στη διάβρωση, ουδέτερο όταν έρχεται σε επαφή με τα τρόφιμα και εύκολο στον καθαρισμό. Λιγότερα φθαρμένα εξαρτήματα για μεγάλη διάρκεια ζωής: Το μοντέλο είναι πολύ στιβαρό, ανθεκτικό στη θερμότητα και φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς μαγειρεύετε χωρίς καύσιμα.
Παρέχεται επίσης προστασία, επειδή το τηγάνισμα στην επαγωγική σχάρα λειτουργεί χωρίς ανοιχτή φλόγα - ιδανικό για τους νεοεισερχόμενους στην κουζίνα και οπουδήποτε είναι επιθυμητό το ασφαλές μαγείρεμα χωρίς ανάφλεξη καυσίμου.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να αφαιρέσω το υπάρχον γράσο;

Το λίπος στην επιφάνεια είναι ένας τύπος βαζελίνης που είναι ασφαλής για τρόφιμα και προστατεύει την πλάκα σχάρας από τη σκουριά. Αφαιρέστε το λίπος με μια ξύλινη ή πλαστική σπάτουλα και, στη συνέχεια, σκουπίστε το πιάτο με μια πετσέτα κουζίνας. Εάν είναι απαραίτητο, καθαρίστε προσεκτικά την επιφάνεια με λίγο σαπούνι πιάτων και νερό.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω μαύρους ή κίτρινους λεκέδες από την πλάκα σχάρας;

Η πλάκα της σχάρας γίνεται μαύρη ή κίτρινη λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. Για να αποφύγετε τέτοιους λεκέδες, την επόμενη φορά εφαρμόστε πρώτα λάδι και αυξήστε σταδιακά τη θερμοκρασία. Για να αφαιρέσετε τους λεκέδες, καθαρίστε προσεκτικά την πλάκα σχάρας με σαπούνι πιάτων και νερό. Για τους μαύρους λεκέδες, απλώστε λίγο ξύδι στην πληγείσα περιοχή και αφήστε το για 20 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέστε λίγη μαγειρική σόδα και περιμένετε άλλα 15 λεπτά. Αφαιρέστε τους λεκέδες με ένα μαξιλάρι καθαρισμού ή λεπτό γυαλόχαρτο προς την κατεύθυνση της δομής της επιφάνειας. Τέλος, καθαρίστε τον πάγκο εργασίας με νερό και στεγνώστε τον καλά. Χρησιμοποιήστε λίγο νερό ώστε να μην εισχωρήσει στη συσκευή.

Πώς αφαιρώ τους λεκέδες σκουριάς;

Για να αποφύγετε τους λεκέδες σκουριάς, αποφύγετε υπολείμματα νερού, οξέων (όπως ξύδι, χυμό λεμονιού, σάλτσες) ή ουσιών που περιέχουν χλώριο (όπως χλωρίνη). Διατηρήστε την πλάκα σχάρας καθαρή και στεγνώστε την μετά από καθημερινή χρήση. Εφαρμόστε επίσης λίγο γράσο κατάλληλο για τρόφιμα όταν δεν χρησιμοποιούνται για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Εάν εξακολουθεί να σχηματίζεται σκουριά, μουλιάστε την πληγείσα περιοχή με λίγο νερό. Στη συνέχεια, αφαιρέστε τη σκουριά με χαλύβδινο βαμβάκι, ένα μαξιλάρι καθαρισμού ή λεπτό γυαλόχαρτο. Τρίβετε πάντα προς την κατεύθυνση της δομής της επιφάνειας. Τα βιομηχανικά μέσα αφαίρεσης αλάτων είναι επίσης κατάλληλα για την πλήρη αφαίρεση των λεκέδων σκουριάς. Μετά τον καθαρισμό, εξουδετερώστε τυχόν υπολείμματα οξέων με αλκαλικό καθαριστικό.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας