No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10013077

|

Μοντέλο: RCIN-700-03

Γκριλ με επαγωγή - 720 x 610 mm - λείο - 10000 W - Royal Catering

2.499,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Σε απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Δευτέρα 4 Νοεμβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
Royal Catering
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ισχυρό - με 10000 W και εύρος θερμοκρασίας 80 - 300 °C
  • Ευέλικτο - η λεία επιφάνεια το καθιστά ιδανικό για μια ποικιλία πιάτων, κατάλληλο για σνακ μπαρ, καροτσάκια αυτόματης πώλησης, κοιτώνες ή εξοχικές κατοικίες
  • Επαγγελματικό - τέλεια μαγειρεμένο φαγητό χάρη στον πλήρως αυτόματο έλεγχο του θερμοστάτη και της ρύθμισης μέσω της οθόνης LED
  • Καθαρισμός - οι λείες επιφάνειες καθαρίζονται εύκολα
  • Επαγγελματικό - ισχυρό, χαμηλής συντήρησης και σχεδιασμένο για συνεχή χρήση
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Συχνότητα [Hz]
50
Πιάτο ταψιού
Διαμέρισμα
Υλικό
Ανοξείδωτο ατσάλι
Χρώμα
Ασήμι
Τάση [V]
380
Ισχύς [W]
10000
Μέγιστη ισχύς [W]
10000
Ρύθμιση χρόνου [min]
0 - 180
Διαστάσεις εστίας [mm]
720 x 610
Διαστάσεις της πλάκας σχάρας [cm]
215 x 610
Μετρών την ώραν
Ναι
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
90 x 80 x 98 cm
Βάρος
135.85 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
96 x 88 x 101.5 cm
Βάρος αποστολής
154.5 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Ψησταριά επαγωγής RCIN-700-03
  • Παράδοση ΧΩΡΙΣ φις δικτύου.

Περιγραφή προϊόντος

Αθόρυβη επαγωγική σχάρα από ανοξείδωτο ατσάλι για τραγανές και νόστιμες σπεσιαλιτέ

Με την επαγωγική ψησταριά από τις προμήθειες τροφοδοσίας της Royal Catering, μπορείτε να κακομαθαίνετε τους καλεσμένους σας με νόστιμες και πλούσιες σπεσιαλιτέ σχάρας όλο το χρόνο. Είτε πρόκειται για ζουμερές μπριζόλες και μπιφτέκια, ψάρια, ομελέτες, τορτίγιες ή λαχανικά - με την ηλεκτρική πλάκα σχάρας, η φαντασία σας δεν έχει όρια. Η επαγγελματική σχάρα εντυπωσιάζει με την αθόρυβη λειτουργία της και τα πρότυπα υγιεινής. Επιπλέον, η επαγγελματική σχάρα είναι πρώτης τάξεως για χρήση σε μικρές και μεγάλες κουζίνες - από σνακ μπαρ και φορτηγά φαγητού μέχρι κοιτώνες και εξοχικές κατοικίες.

Μαγειρικά σκεύη για επαγγελματίες και αρχάριους: από τη Royal Catering

Οι επαγωγικές εστίες θερμαίνουν πιο αποτελεσματικά από ό,τι το ηλεκτρικό ρεύμα ή το φυσικό αέριο. Ο ειδικός τρόπος θέρμανσης σας εξοικονομεί πολύ χρόνο κατά το μαγείρεμα και ταυτόχρονα μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος! Ο πλήρως αυτόματος θερμοστάτης της πλάκας γκριλ, σε συνδυασμό με την τεχνολογία επαγωγής και την οθόνη LED, εξασφαλίζει σταθερή και ακριβή θερμοκρασία. Χάρη στο ισχυρό θερμαντικό στοιχείο που λειτουργεί με 10000 W, η επαγωγική σχάρα φτάνει πολύ γρήγορα σε θερμοκρασία λειτουργίας μεταξύ 80 - 300 °C. Ένας χρονοδιακόπτης ρυθμιζόμενος από 0 - 180 λεπτά διευκολύνει επιπλέον τη διαδικασία μαγειρέματος.
Η ισχυρή ηλεκτρική σχάρα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και μεταφέρει γρήγορα τη θερμότητα στο φαγητό. Η λεία επιφάνεια της σχάρας είναι 720 x 610 mm. Το περίβλημα της επαγωγικής σχάρας είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι που το καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτικό στη διάβρωση, ουδέτερο όταν έρχεται σε επαφή με τα τρόφιμα και εύκολο στον καθαρισμό. Λιγότερα φθαρμένα εξαρτήματα για μεγάλη διάρκεια ζωής: Το μοντέλο είναι πολύ στιβαρό, ανθεκτικό στη θερμότητα και φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς μαγειρεύετε χωρίς καύσιμα.
Παρέχεται επίσης προστασία, επειδή το τηγάνισμα στην επαγωγική σχάρα λειτουργεί χωρίς ανοιχτή φλόγα - ιδανικό για τους νεοεισερχόμενους στην κουζίνα και οπουδήποτε είναι επιθυμητό το ασφαλές μαγείρεμα χωρίς ανάφλεξη καυσίμου.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας