Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10013263

|

Μοντέλο: RCSM-240S

Παρασκευαστής μιλκσέικ - διπλός - 2 x 0,75 l - 240 rpm - ανοξείδωτος χάλυβας - Royal Catering

Σε έκπτωση
Νέο
389,00 € 429,00 €
Προσφορά περιορισμένου χρόνου Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
369,55 €
5+
10%
350,10 €
10+
15%
330,65 €
Σε απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Τετάρτη 2 Οκτωβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
Royal Catering
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Βέλτιστη ανάμειξη - ο περιστρεφόμενος βραχίονας 360 μοιρών του γαλακτομίξερ μετακινεί ολόκληρο το κύπελλο με ταχύτητες έως 240 στροφές ανά λεπτό, εξασφαλίζοντας γρήγορη ανάμειξη σε 10 - 20 δευτερόλεπτα.
  • Αποδοτικό - μπορεί να ρυθμιστεί για δύο δοχεία που κυμαίνονται από 350 έως 750 ml, καθιστώντας το μίξερ βάσης ιδανικό για την παρασκευή μεγάλων ποσοτήτων δύο διαφορετικών ποτών
  • Φιλικό προς το χρήστη - μπλέντερ υψηλής απόδοσης με ακριβή χρονοδιακόπτη έως 30 δευτερόλεπτα, βολική εκκίνηση με ένα κουμπί και διακόπτη ασφαλείας.
  • Επαγγελματική ποιότητα - το περίβλημα και ο αναδευτήρας του μίξερ ποτών είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας, ασφαλές για τρόφιμα, ιδανικό για τον τομέα της φιλοξενίας.
  • Πολυλειτουργικό - μίξερ ποτών κατάλληλο για κρεμώδη ροφήματα, φρουτώδη ή κρεμώδη κοκτέιλ και θρεπτικά ροφήματα πρωτεΐνης
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Ανοξείδωτο ατσάλι
Χρώμα
Ασήμι
Τάση [V]
220
Ταχύτητα περιστροφής [rpm]
240
Ισχύς [W]
40
Ταχύτητα γάντζου ζύμης [παραβ./λεπτό]
240
Χωρητικότητα του δοχείου [l]
0.350 - 0.75
Μετρών την ώραν
Ναι
Χωρητικότητα
750 ml
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
42.5 x 28.7 x 36.8 cm
Βάρος
22.75 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
36 x 48.5 x 44 cm
Βάρος αποστολής
25.1 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Παρασκευαστής μιλκσέικ RCSM-240S

Περιγραφή προϊόντος

Μηχανή διπλού αναδευτήρα με περιστρεφόμενο βραχίονα 360 μοιρών

Η μηχανή milkshake της Royal Catering προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα ανάμειξης με τον καινοτόμο περιστρεφόμενο βραχίονα 360 μοιρών. Τα κύπελλα μετακινούνται γρήγορα, καλά και ομοιόμορφα, εξασφαλίζοντας βέλτιστη ανάμιξη. Λειτουργώντας σε εντυπωσιακές 240 στροφές ανά λεπτό, ο μίξερ ποτών παρασκευάζει τέλεια ροφήματα και ροφήματα σε μόλις 10 έως 20 δευτερόλεπτα. Αυτή η αποτελεσματικότητα επιτρέπει γρήγορη και συνεπή προετοιμασία, ιδανική για επαγγελματική χρήση.

Αποδοτικό και φιλικό προς το χρήστη μπλέντερ υψηλής απόδοσης

Το μίξερ βάσης έχει σχεδιαστεί για να είναι αποδοτικό και φιλικό προς το χρήστη. Χωράει δύο δοχεία ταυτόχρονα και μπορείτε να ρυθμίσετε τις υποδοχές για χωρητικότητες μεταξύ 350 και 750 ml. Αυτό επιτρέπει την παρασκευή δύο διαφορετικών ποτών σε μεγάλες ποσότητες, πράγμα που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιόδους αιχμής. Η ακριβής ρύθμιση του χρόνου έως 30 δευτερόλεπτα και η βολική λειτουργία έναρξης με ένα κουμπί εξασφαλίζουν εύκολη λειτουργία. Ο ενσωματωμένος διακόπτης ασφαλείας προσφέρει επιπλέον προστασία και βοηθά στην αποφυγή ατυχημάτων κατά τη χρήση.

Επαγγελματική ποιότητα από τη Royal Catering

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, ανοξείδωτο ατσάλι για τρόφιμα, το μπλέντερ υψηλών επιδόσεων ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα της βιομηχανίας εστίασης. Το ανθεκτικό περίβλημα και ο ισχυρός μηχανισμός ανάδευσης εξασφαλίζουν μακροζωία και ευκολία στον καθαρισμό, γεγονός που απλοποιεί τη συντήρηση και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Αυτό το μίξερ ποτών είναι ευέλικτο και ιδανικό για την παρασκευή κρεμώδους ρόφηματος, φρουτώδους ή κρεμώδους κοκτέιλ και θρεπτικών πρωτεϊνικών ροφημάτων. Είτε σε μπαρ, εστιατόρια ή καφετέριες: Αυτό το μπλέντερ πληροί όλες τις απαιτήσεις και εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας