Προϊόν: EX20013153
|Μοντέλο: RCOS-01
Η φθηνότερη τιμή στις 30 ημέρες πριν από την έκπτωση ήταν: 799,00 €
Γιατί να πιέζετε τα πορτοκάλια ξεχωριστά, όταν αυτό μπορεί να γίνει πιο γρήγορα και αυτόματα; Η ηλεκτρική πρέσα πορτοκαλιών απαλλάσσει τα χέρια σας από το κουραστικό κόψιμο και το πάτημα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι η είσοδος είναι καλά γεμάτη και να απορρίψετε το καθαρά συμπιεσμένο κέλυφος από τα δοχεία συλλογής. Η συμπαγής συσκευή βρίσκει εύκολα τη θέση της ακόμη και σε μικρούς χώρους στον μπουφέ, σε ένα μπαρ ή στην αγορά. Και το καλύτερο από όλα: ο φρέσκος χυμός είναι πάντα εγγυημένος!
Ο ηλεκτρικός λεμονοστίφτης δίνει ώθηση στην παραγωγή χυμού. Είναι δυνατή η επεξεργασία έως και 25 πορτοκαλιών ανά λεπτό. Είναι σχεδιασμένο για πορτοκάλια με διάμετρο 40-80 mm, με το ιδανικό μέγεθος πορτοκαλιών να είναι 65-75 mm σε διάμετρο. Αποθηκεύστε τα πορτοκάλια σε κοντινή απόσταση σε ένα καλάθι στη συσκευή, από όπου γεμίζετε την είσοδο με πορτοκάλια. Για να ενεργοποιήσετε τον μηχανισμό πίεσης, απλά πατήστε τον διακόπτη on-off. Ενώ ο χυμός ρέει συνεχώς στο δοχείο κάτω από το πιεστήριο, τα στυμμένα σώματα πορτοκαλιού καταλήγουν σε δύο δοχεία απορριμμάτων που είναι τοποθετημένα στο πλάι.
Το ανθεκτικό στη διάβρωση πλαίσιο από ανοξείδωτο χάλυβα και τα πλαστικά πλαστικά στοιχεία είναι ασφαλή για τρόφιμα και ιδανικά σχεδιασμένα για χρήση με υγρά. Απλά αφαιρέστε τα επιμέρους στοιχεία από τη μηχανή χυμού πορτοκαλιού για να τα καθαρίσετε- μπορούν να καθαριστούν εύκολα με ένα απαλό απορρυπαντικό ή στο πλυντήριο πιάτων. Είναι εξίσου εύκολο να καθαρίσετε τα δοχεία για τις φλούδες των πορτοκαλιών, αφού στύψετε όλα τα πορτοκάλια.
Όχι, αυτό το μηχάνημα έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη στύψη εσπεριδοειδών, όπως πορτοκάλια και λεμόνια. Τα φρούτα με σπόρους ή σκληρά μέρη θα καταστρέψουν την πρέσα.
Χρησιμοποιήστε ένα ουδέτερο καθαριστικό και ένα μαλακό πανί. Χρησιμοποιήστε μόνο μια μαλακή βούρτσα για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα φρούτων. Για να αποφύγετε τραυματισμούς, μην αγγίζετε τις λεπίδες.
Ναι, πλύνετε και στεγνώστε τα στη συνέχεια πριν επεξεργαστείτε περαιτέρω τα πορτοκάλια.