Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10013255

|

Μοντέλο: RCGCG-24

Ψησταριά αερίου - 4 σούβλες για 24 κοτόπουλα - με φώτα και τροχούς - Royal Catering

1.899,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
1.804,05 €
5+
10%
1.709,10 €
10+
15%
1.614,15 €
Εκτός αποθέματος
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
Royal Catering
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Professional - μηχανή ψησίματος κοτόπουλου με ισχύ 3 x 5,5 kW και τέσσερις σούβλες που μπορούν να συγκρατήσουν συνολικό βάρος 32 kg
  • Πρακτικό - με περιστρεφόμενη σχάρα, γυάλινες πόρτες και εσωτερικό φωτισμό, η σχάρα κοτόπουλου προσφέρει τέλεια θέα του φαγητού που τσιγαρίζει
  • Ευπροσάρμοστο - η μηχανή περιστροφής κοτόπουλου είναι ιδανική για κοτόπουλο, ψητό μοσχάρι, πορτσέτα, ψητό στη σούβλα και άλλες σπεσιαλιτέ σχάρας.
  • Φορητό - η φορητή σχάρα κοτόπουλου μετακινείται και τοποθετείται εύκολα σε τέσσερις τροχούς, δύο από τους οποίους διαθέτουν φρένα ασφάλισης.
  • Ανθεκτικό - η μηχανή περιστροφής από ανοξείδωτο χάλυβα προσφέρει υγιεινή, μακροζωία και ανθεκτικότητα έναντι διάβρωσης ή άλλων εξωτερικών επιδράσεων
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Τύπος αερίου
Προπάνιο-βουτάνιο
Υλικό
σκληρυμένο γυαλί
Ανοξείδωτο ατσάλι 304
Χρώμα
Ασήμι
Μέγιστη ισχύς [W]
3 x 5500
Συνολική χωρητικότητα [kg]
32
Εύρος θερμοκρασίας [°C]
more than 90 inside cabinet
Σύνδεση αερίου
G30
Δίσκος σταγόνων
Ναι
Πιεζοηλεκτρική ανάφλεξη
Ναι
Μέγιστη πίεση
50 mBar
Κατανάλωση αερίου
1.3 l/h
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
117 x 48 x 113 cm
Βάρος
90.5 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
127 x 61 x 120 cm
Βάρος αποστολής
116 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Ψησταριά ψησταριάς RCGCG-24
  • 4 σουβλάκια

Περιγραφή προϊόντος

Ψησταριά μέχρι 32 κιλά ζουμερού κοτόπουλου με τη ψησταριά αερίου

Η ψησταριά κοτόπουλου Royal Catering σημαίνει ότι όλοι μένουν ικανοποιημένοι! Προσφέρετε στους πελάτες σας νόστιμα ολόκληρα κοτόπουλα, ψητό μοσχάρι, πορτσέτα, ψητά σούβλας και πολλές άλλες φρεσκομαγειρεμένες, τραγανές λιχουδιές. Με τέσσερις περιστρεφόμενες σούβλες, καθεμία από τις οποίες μπορεί να φιλοξενήσει 4 κοτόπουλα, μπορείτε να μαγειρέψετε ομοιόμορφα τις σπεσιαλιτέ που έχετε επιλέξει για να γίνουν τέλεια και με τραγανή κρούστα. Μπορείτε να ενεργοποιείτε ή να απενεργοποιείτε ανεξάρτητα τις ζώνες θέρμανσης για να ετοιμάζετε πολλά πιάτα ταυτόχρονα και να προσφέρετε στους καλεσμένους σας μια ποικιλία γευστικών απολαύσεων.

Η ψησταριά αερίου από τους ειδικούς γαστρονομίας της Royal Catering

Η κινητή ψησταριά κοτόπουλου λειτουργεί δυνατά και αξιόπιστα με συνολική ισχύ 3 x 5,5 kW. Οι ανθεκτικές στη θερμότητα γυάλινες πόρτες παρέχουν ανά πάσα στιγμή καθαρή θέα του φαγητού. Ο εσωτερικός φωτισμός αναδεικνύει επίσης όμορφα τα πιάτα σας. Το περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι ενισχύει την επαγγελματική εντύπωση. Το υλικό αυτό έχει πολλά πλεονεκτήματα που το καθιστούν ιδανικό για τον τομέα της γαστρονομίας: Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και καθαρίζεται εύκολα.
Χάρη στους 4 τροχούς, μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε τη σχάρα κοτόπουλου με περιστρεφόμενη σχάρα όπου τη χρειάζεστε. Η στιβαρή κατασκευή και τα 2 φρένα στάθμευσης εξασφαλίζουν σταθερότητα. Αγοράστε τώρα και επωφεληθείτε από την κορυφαία ποιότητα, την ισχυρή απόδοση και την εύκολη λειτουργία της ψησταριάς κοτόπουλου Royal Catering!

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας