(2) Κριτικές

Προϊόν: EX10011986

|

Μοντέλο: RCPES-280

Ψησταριά πάγκου - 2.500 W - 50 - 300 ° C

179,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
170,05 €
5+
10%
161,10 €
10+
15%
152,15 €
Σε απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
Royal Catering
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ισχυρό - φτάνει γρήγορα σε θερμοκρασία λειτουργίας 2.500 °C χάρη στα 50 - 300 W
  • Πρακτικό - ρυθμιζόμενος χρονοδιακόπτης από 0 - 30 λεπτά
  • Χαμηλής συντήρησης - περισσότερη καθαριότητα χάρη στον δίσκο αποστράγγισης για λίπη και ψίχουλα
  • Ευπροσάρμοστο - για γκρατινάρισμα, ψήσιμο στο γκριλ, καραμελοποίηση και διατήρηση ζεστού φαγητού
  • Ανθεκτικό - υψηλής ποιότητας και ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Iwona πριν από 3 μήνες

προτείνω

Το προτείνω ανεπιφύλακτα γιατί ζεσταίνεται γρήγορα. Το χρησιμοποιώ στην επαγγελματική εστίαση και λειτουργεί τέλεια. Νομίζω ότι αξίζει να αγοράσετε αυτή τη σόμπα.

BLACK FRIDAY ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ

0
d
:
0
h
:
0
min
:
0
s

Παρόμοιες κατηγορίες

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Ανοξείδωτο ατσάλι
Χρώμα
Ασήμι
Τάση [V]
230
Ισχύς [W]
2500
Μέγιστη ισχύς [W]
2500
Χρόνος ρύθμισης [λεπτά]
0 - 30
Θερμαντικό στοιχείο
Ανοξείδωτο ατσάλι
Μετρών την ώραν
Ναι
Συρτάρι με ψίχουλα
Ναι
Ελεγχος θερμοκρασίας
Ναι
Αριθμός σχαρών
1
Απόσταση μεταξύ των σχαρών
2 cm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
33 x 61 x 28 cm
Βάρος
12.3 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
67 x 39 x 34 cm
Βάρος αποστολής
12.9 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Σαλαμάνδρα κρεατοπαραγωγής RCPES-280
  • Σχάρα με λαβή
  • Εγχειρίδιο οδηγιών

Περιγραφή προϊόντος

Το κρέας κρεατοπαραγωγής σαλαμάνδρας 2.500 W βελτιώνει κάθε κουζίνα

Κανένας σεφ ή φιλόδοξος μάγειρας χόμπι δεν πρέπει να το κάνει χωρίς αυτό – το κοτόπουλα κρεατοπαραγωγής ηλεκτρικής σαλαμάνδρας RCPES-280 από τη συλλογή εξοπλισμού τροφοδοσίας της Royal Catering. Αυτό το ευέλικτο βοηθό κουζίνας είναι ένα πλεονέκτημα στον κλάδο της εστίασης και των ξενοδοχείων καθώς και στις οικιακές κουζίνες.

Το ευέλικτο κοτόπουλα κρεατοπαραγωγής σαλαμάνδρας για ψήσιμο, γκρατινάρισμα, καραμελοποίηση και διατήρηση του φαγητού ζεστό

Το θερμαντικό στοιχείο 2.500 W φτάνει γρήγορα την επιθυμητή θερμοκρασία, ώστε οι καλεσμένοι σας να μην χρειάζεται να περιμένουν πολύ για ζεστά σνακ από τη σχάρα σαλαμάνδρας. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία μεταξύ 50 - 300 °C με έναν επιλογέα ελέγχου. Μόλις επιτευχθεί η θερμοκρασία, ο θερμοστάτης τη διατηρεί ακριβώς σταθερή κατά τη διαδικασία του ψησίματος. Χάρη στον ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη με ακουστικό σήμα, τα πιάτα σας θα είναι πάντα έτοιμα την κατάλληλη στιγμή σε χρονικό διάστημα 0 - 30 λεπτών.
Ανάλογα με το φαγητό που θα ψηθεί στη σχάρα, η σχάρα μπορεί να τοποθετηθεί σε τέσσερα επίπεδα διαφορετικού ύψους με απόσταση 2 cm στο κοτόπουλα κρεατοπαραγωγής σαλαμάνδρας. Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τόσο ψηλά όσο και ρηχά πιάτα κατσαρόλας ανθεκτικά στη θερμότητα για να επιτύχετε βέλτιστα αποτελέσματα ροδίσματος.
Ο φούρνος σαλαμάνδρας είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι και επομένως είναι πολύ ανθεκτικός και εύκολος στον καθαρισμό. Η επιχρωμιωμένη σχάρα διαστάσεων 35 x 43 cm είναι εξίσου χαμηλής συντήρησης. Ένας δίσκος συλλογής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αφαιρέσετε εύκολα τα ψίχουλα και άλλα υπολείμματα γκριλ.

Βαθμολογίες & κριτικές

5.0

Βασισμένο σε 2 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 3 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Poland

προτείνω

Το προτείνω ανεπιφύλακτα γιατί ζεσταίνεται γρήγορα. Το χρησιμοποιώ στην επαγγελματική εστίαση και λειτουργεί τέλεια. Νομίζω ότι αξίζει να αγοράσετε αυτή τη σόμπα.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 7 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Υπέροχη συσκευή

Αυτή είναι η πρώτη σαλαμάνδρα που έχουμε αγοράσει, είναι εύκολη στη χρήση και ζεσταίνεται γρήγορα με την αντίστοιχη μεγάλη σχάρα γκριλ.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Συχνές ερωτήσεις

Πόσο γρήγορα θερμαίνεται η σχάρα σαλαμάνδρας στη θερμοκρασία λειτουργίας;

Σε θερμοκρασία περιβάλλοντος περίπου. 25 °C, το κοτόπουλα κρεατοπαραγωγής σαλαμάνδρα έφτασε περίπου. 40 °C στη μεσαία ράγα μετά από 15 δευτερόλεπτα, και περίπου. 100 °C μετά από ένα λεπτό.

Πώς καθαρίζω το κρεατοπαραγωγής σαλαμάνδρας;

Τα υπολείμματα φαγητού που πέφτουν μέσα από τη σχάρα κατά τη χρήση συγκεντρώνονται στον πρακτικό δίσκο συλλογής υγρών όπου στη συνέχεια μπορούν να αφαιρεθούν συλλογικά. Το κρεατοπαραγωγής σαλαμάνδρας είναι επίσης κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα που καθαρίζεται εύκολα.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας