Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10031309

|

Μοντέλο: SBS-LDM-110

Αποστασιόμετρο λέιζερ - έως 70 m - ακρίβεια 1,5 mm - Bluetooth - IP54 - πνευματικό επίπεδο

Νέο
159,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
151,05 €
5+
10%
143,10 €
10+
15%
135,15 €
Σε απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
Steinberg
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ακρίβεια - μετρητής απόστασης με λέιζερ με ακρίβεια ±1,5 mm σε απόσταση 70 m
  • Ασφαλές - κόκκινο αποστασιόμετρο λέιζερ κατηγορίας 2, ακίνδυνο σε τυχαία επαφή με τα μάτια
  • Ευπροσάρμοστο - η συσκευή μέτρησης με λέιζερ καταγράφει αποστάσεις, περιοχές και όγκους και διαθέτει οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό
  • Ευέλικτο - ο μετρητής απόστασης λέιζερ εμφανίζει τιμές σε μέτρα, πόδια ή ίντσες, μετράει συνεχώς ή με χρονοδιακόπτη και αποθηκεύει έως και 20 εγγραφές δεδομένων.
  • Φορητό - το εργαλείο μέτρησης με λέιζερ διαθέτει προστασία IP54 για προστασία από σκόνη και πιτσιλιές και είναι εύκολο στο χειρισμό χάρη στο συμπαγή σχεδιασμό του.
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Τύπος τροφοδοσίας
Μπαταρία
Τάξη
II
Υλικό
Πλαστικό ABS
TPE
Η/Υ
Χρώμα
Μαύρος
Απεικόνιση
οθόνη υγρού κρυστάλλου
Τύπος λέιζερ
635 nm, <1 mW
Ακρίβεια [mm]
±1.5
ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ
m / in /ft
Θερμοκρασία αποθήκευσης [°C]
-10 - 60
Εύρος μέτρησης [m]
0.05 - 70
Θερμοκρασία λειτουργίας [°C]
0 - 40
Βαθμός προστασίας IP
IP 54
Μέγεθος μνήμης για μετρήσεις
20
Αριθμός μπαταρίας
2
Bluetooth
Ναι
Τροφοδοτείται από μπαταρία
Ναι
Μέτρηση επιφάνειας
Ναι
Φωτισμός φόντου
Ναι
Μέτρηση όγκου
Ναι
Πυθαγόρεια μέτρηση
Ναι
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
13.5 x 5.3 x 3.1 cm
Βάρος
0.16 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
17.5 x 10 x 7.3 cm
Βάρος αποστολής
0.37 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Αποστασιόμετρο λέιζερ SBS-LDM-110
  • Τσάντα

Περιγραφή προϊόντος

Η εύχρηστη συσκευή μέτρησης λέιζερ με ακρίβεια 1,5 mm σε μήκος 70 m

Η ακρίβεια συναντά τη φορητότητα: Ο μετρητής απόστασης με λέιζερ της Steinberg Systems είναι εξαιρετικά ακριβής, συμπαγής και αξιόπιστος. Ένας ψηφιακός μετρητής απόστασης διευκολύνει και απλοποιεί σημαντικά την εργασία, καθώς δεν απαιτούνται ούτε σημεία μέτρησης ούτε δεύτερο άτομο για τον προσδιορισμό ακριβών μετρήσεων. Με εμβέλεια 70 μέτρων, η συσκευή μέτρησης λέιζερ είναι κατάλληλη όπου απαιτείται ακρίβεια - είτε σε εργοτάξια, είτε σε αποθήκες, είτε στο σπίτι. Το μοντέλο προσφέρει μεγάλη ευελιξία και ευκολία με τον χρονοδιακόπτη, το πασσάλωμα, τις λειτουργίες συνεχών μετρήσεων και τη μεταφορά δεδομένων Bluetooth για iOS.

Μετρητής αποστάσεων λέιζερ για περιοχές, γωνίες, όγκους και επιφάνειες.

Ακριβείς μετρήσεις για ακριβή αποτελέσματα: Χρησιμοποιήστε το εργαλείο μέτρησης με λέιζερ για να προσδιορίσετε γρήγορα και με ακρίβεια αποστάσεις με ακρίβεια 1,5 mm. Μαζί με τις αποστάσεις, η επαγγελματική συσκευή μετρά επίσης γωνίες (λειτουργία Πυθαγόρα), κλίσεις έως 65° και υπολογίζει εμβαδά και όγκους. Αυτό το καθιστά ιδανικό για τον υπολογισμό ποσοτήτων υλικών. Ο μετρητής εμβέλειας εμφανίζει όλες τις μετρήσεις και τα ισοδύναμά τους για το εμβαδόν και τον όγκο σε μέτρα, πόδια και ίντσες. Η συσκευή διαθέτει 20 υποδοχές μνήμης. Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις αποθηκευμένες τιμές και να μειώνετε τα σφάλματα που προκαλούνται από τη χειροκίνητη μεταφορά των μετρήσεων. Το αποστασιόμετρο λέιζερ διαθέτει λειτουργία αυτόματης βαθμονόμησης. Αυτό εμφανίζει τη γωνία σε πραγματικό χρόνο, καθιστώντας το ταχύτερο και ακριβέστερο από ένα επίπεδο με πινέλο. Με το συμπαγές μέγεθός του και τη λειτουργία με μπαταρία, ο μετρητής απόστασης λέιζερ είναι επίσης η ιδανική συσκευή για χρήση εν κινήσει. Με προστασία IP54 κατά της σκόνης και του νερού που εκτοξεύεται παντού, είναι ιδανικό για σκληρά περιβάλλοντα, όπως εργοτάξια. Χάρη στον ιμάντα καρπού και τη μαλακή νάιλον θήκη, η συσκευή μέτρησης μεταφέρεται εύκολα και άνετα.
Αυτός ο μετρητής απόστασης χρησιμοποιεί λέιζερ κατηγορίας 2. Αυτά τα λέιζερ εκπέμπουν φως μόνο στο ορατό μήκος κύματος και δεν θα προκαλέσουν τραυματισμό αν κοιτάξετε κατά λάθος μέσα στην ακτίνα. Ο μετρητής απόστασης λέιζερ διαθέτει οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό. Αυτό σας επιτρέπει να διαβάζετε εύκολα τις μετρούμενες τιμές τη νύχτα ή σε σκοτεινά περιβάλλοντα.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας