Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10200030

|

Μοντέλο: TEM015D-B1

Ζυγαριά καταμέτρησης τιμών - βαθμονομημένη - 6 kg / 2 g - 15 kg / 5 g

259,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
246,05 €
5+
10%
233,10 €
10+
15%
220,15 €
Εκτός αποθέματος
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Εργοστασιακά βαθμονομημένη και πιστοποιημένη ζυγαριά υψηλής ακρίβειας: 2 g (6 kg) - 5 g (15 kg)
  • Λειτουργεί με μπαταρία -- έως και 8 ώρες
  • Οθόνη LCD με μεγάλα, ευανάγνωστα ψηφία, ακόμη και σε συνθήκες κακού φωτισμού και σε περίεργες γωνίες
  • 250 αποθηκεύσιμα στοιχεία, 8 χώροι μνήμης γρήγορης πρόσβασης για επιλεγμένα στοιχεία
  • Σύνδεση σειριακής διασύνδεσης για σύνδεση με υπολογιστή ή ταμειακή μηχανή
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Συχνότητα [Hz]
50
Υλικό
Πλαστικό ABS
Ανοξείδωτο ατσάλι
Χρώμα
άσπρο
Απεικόνιση
οθόνη υγρού κρυστάλλου
Τάση [V]
110-230
ΠΑΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ
Μετασχηματιστής AC + μπαταρία
Εύρος βάρους [kg]
0 - 15
Διαίρεση [g]
3000
Πρωτόκολλο
ΔΙΆΛΟΓΟΣ 06, TEM, TISA, DELTA
Επιφάνεια ζύγισης [mm]
230 x 300
Ακρίβεια W1
2G
Ακρίβεια W2
5G
Τρόποι ζύγισης
W1, W2
Ακρίβεια/Ακρίβεια [kg]
0.005
Εύρος ζύγισης W1
40g - 6kg
Εύρος ζύγισης W2
100 g - 15 kg
Αριθμός θέσεων μνήμης
250
Λεπτομέρειες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας
Μπαταρία 7,8 V, 1,2 A AC / 110 - 230 V, 50 Hz
Αποθηκεύσετε
Ναι
Μηδέν
Ναι
Αρίθμηση
Ναι
Βαθμονόμηση
Ναι
Ενσωματωμένο επίπεδο
Ναι
Τροφοδοτείται από μπαταρία
Ναι
Προειδοποίηση υπερφόρτωσης
Ναι
Φωτισμός φόντου
Ναι
Χρόνος λειτουργίας
100 h
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
33 x 32.5 x 16.5 cm
Βάρος
4 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
37.5 x 34 x 23 cm
Βάρος αποστολής
4.8 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Κλίμακα υπολογισμού τιμών TEM015D-B1
  • Καλώδιο τροφοδοσίας
  • Εγχειρίδιο οδηγιών

Περιγραφή προϊόντος

Ζυγαριά υπολογισμού τιμών - βαθμονομημένη - 6 kg/2 g - 15 kg/5 g

Η ζυγαριά υπολογισμού τιμών TEM015D-B1 παρέχει ιδιαίτερα ακριβή αποτελέσματα μέτρησης, με μέγιστη ικανότητα ζύγισης 15 kg και ακρίβεια 5 g. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται σε μια οθόνη LCD. Η ζυγαριά είναι ιδανική για καταστήματα, φαρμακεία, καταστήματα τσαγιού, τη βιομηχανία τροφίμων, εβδομαδιαίες αγορές ή άλλους τομείς εφαρμογής όπου τα προϊόντα πρέπει να ζυγίζονται. Η ζυγαριά είναι εγκεκριμένη με CE, πιστοποιημένη από τον OIML, επίσημα βαθμονομημένη και, επομένως, εγκεκριμένη για εμπορική χρήση. Η επίσημη βαθμονόμηση ισχύει για δύο χρόνια μετά την πρώτη χρήση. Η γκάμα προϊόντων TEM περιλαμβάνει βιομηχανικές προμήθειες υψηλής ποιότητας και ζυγαριές ακριβείας για όλους τους τομείς εφαρμογής.
Η ζυγαριά τιμών πληροί τις απαιτήσεις για εμπορική χρήση, όπως επιβεβαιώνεται από το σήμα ποιότητας M. Παραδίδεται ήδη βαθμονομημένη και πιστοποιημένη. Αυτή η πρώτη πιστοποίηση ισχύει για τα δύο πρώτα έτη χρήσης- ωστόσο, η βαθμονόμηση πρέπει να επιβεβαιωθεί από εξουσιοδοτημένο πρόσωπο σύμφωνα με τους εθνικούς κανονισμούς. Μόνο τότε η ζυγαριά θα λάβει το αυτοκόλλητο της επίσημης βαθμονόμησης. Μετά από δύο χρόνια, η ζυγαριά μπορεί να επαναπιστοποιηθεί από τις αρχές πιστοποίησης. Θα λάβετε επίσης μια δήλωση συμμόρφωσης, την οποία θα πρέπει να φυλάξετε μαζί με τη ζυγαριά. Η ζυγαριά φέρει επίσης αυτοκόλλητο με το έτος πιστοποίησης. Αυτό διασφαλίζει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νόμιμα τη ζυγαριά για προϊόντα που θα προσφερθούν προς πώληση.
Θέλετε γρήγορα και ακριβή αποτελέσματα ζύγισης; Η ηλεκτρονική ζυγαριά όχι μόνο δείχνει τα αποτελέσματα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, αλλά και η τρίχρωμη οθόνη LCD αντιδρά αμέσως όταν την επαναφέρετε στο μηδέν. Τα αποτελέσματα της ζύγισης, η τιμή μονάδας και το συνολικό κόστος μπορούν να εμφανίζονται ταυτόχρονα.
Ο φωτισμός φόντου σας επιτρέπει να διαβάζετε όλες τις τιμές ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Τα μπλε ψηφία ύψους 28 mm διαβάζονται εύκολα ακόμα και σε περίεργες γωνίες. Τα ακουστικά σήματα υποστηρίζουν επίσης τη λειτουργία.
Η ηλεκτρονική ζυγαριά διαθέτει μια ποικιλία πρακτικών λειτουργιών, όπως ο υπολογισμός τιμών. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μεταξύ δύο τρόπων ζύγισης. Το W1 πρέπει να χρησιμοποιείται για τη ζύγιση αντικειμένων από 40 g κατ' ελάχιστο έως 6 kg κατ' ανώτατο όριο με ακρίβεια 2 g. Το W2 διπλασιάζει αυτές τις παραμέτρους. Ο μέγιστος αριθμός αποθηκευμένων προϊόντων είναι 250 και υπάρχουν 8 χώροι μνήμης εύκολης πρόσβασης για τα επιλεγμένα προϊόντα.
Το πληκτρολόγιο με μεμβράνη είναι ανθεκτικό στο νερό και το λίπος. Η ζυγαριά έχει ενσωματωμένη στην άκρη της μια μπάρα ασφαλείας για την προστασία της οθόνης του πελάτη. Χάρη στα ανθεκτικά πόδια από καουτσούκ, η ζυγαριά έχει πάντα ασφαλές και αντιολισθητικό πάτημα. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το ύψος των ποδιών για να αντισταθμίσετε τις ανωμαλίες των επιφανειών, ενώ τα λαστιχένια πόδια προστατεύουν την επιφάνεια εργασίας σας από γρατζουνιές.
Η ζυγαριά υπολογισμού τιμών είναι εξοπλισμένη με ενσωματωμένη μπαταρία 6 V / 4,5 Ah που εγγυάται μακροχρόνια λειτουργία. Αυτό επιτρέπει έως και 100 ώρες κινητής χρήσης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη ζυγαριά χωρίς κόπο ακόμη και κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Η τρέχουσα στάθμη της μπαταρίας εμφανίζεται ως μπάρες στην ένδειξη μπαταρίας. Η ζυγαριά διαθέτει λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας που εξοικονομεί μπαταρία και ηλεκτρική ενέργεια.
Η επιφάνεια ζύγισης της ζυγαριάς από ανοξείδωτο χάλυβα έχει διαστάσεις 23 x 30 cm. Η ζυγαριά υπολογισμού τιμών έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη συμπαγή κατασκευή. Η χαμηλή συνολική μάζα και το μικρό βάρος καθιστούν εύκολη την αποθήκευση και τη μεταφορά της ζυγαριάς. Το περίβλημα είναι επίσης κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό.
Η προκαθορισμένη ηλεκτρονική ζυγαριά είναι εξοπλισμένη με θύρα γενικής χρήσης RS232. Αυτή η σειριακή σύνδεση διασύνδεσης σας επιτρέπει να συνδέσετε εύκολα τη ζυγαριά σε μια ταμειακή μηχανή ή έναν υπολογιστή. Η TEM αντιπροσωπεύει τεχνολογία μέτρησης υψηλής ποιότητας και αξιοπιστία.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

Συχνές ερωτήσεις

Τι σημαίνει ακρίβεια 2 g για 6 kg;

Η μέγιστη απόκλιση κατά τη ζύγιση προϊόντων έως 6 kg ανέρχεται σε 2 g. Αυτό σημαίνει ότι η ζυγαριά ζυγίζει με ακρίβεια δύο γραμμαρίων.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας