Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10200161

|

Μοντέλο: BEK+C035X0400300-BODYBY

Ζυγαριά μπάνιου με ράβδο μέτρησης - βαθμονομημένη - 300 kg

Νέο
629,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
597,55 €
5+
10%
566,10 €
10+
15%
534,65 €
Χαμηλό απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Σαφής - η ζυγαριά μπάνιου διαθέτει οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό
  • Ρυθμιζόμενο - μετρήστε το ύψος σας με τη ζυγαριά σώματος χρησιμοποιώντας μια επεκτεινόμενη ράβδο μέτρησης από 60 έως 200 cm
  • Οικονομικό - η ζυγαριά διαθέτει λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης 30 δευτερολέπτων, εξοικονομώντας ενέργεια και επιτρέποντας χρόνο λειτουργίας έως και 100 ώρες.
  • Ασφαλής - η προσωπική ζυγαριά είναι εξοπλισμένη με μια ευρύχωρη επιφάνεια ζύγισης διαστάσεων 35 x 40 cm, η οποία είναι επικαλυμμένη με καουτσούκ για ασφαλές πάτημα.
  • Κινητό - η ζυγαριά σώματος που λειτουργεί με μπαταρία λειτουργεί ανεξάρτητα από το δίκτυο ρεύματος και μπορεί να επαναφορτιστεί με τον προσαρμογέα ρεύματος όταν χρειάζεται
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Καουτσούκ
Αλουμίνιο
Πλαστική ύλη
Σίδερο
Χρώμα
Μεταλλικό ασήμι
Απεικόνιση
LCD με φόντο αστραπή
ΠΑΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ
Προσαρμογέας εναλλασσόμενου ρεύματος
Μονάδες ζύγισης
kg
Ακρίβεια/Ακρίβεια [kg]
0.1
Αυτόματη απενεργοποίηση μετά από [s]
30
Λεπτομέρειες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας
7,8 V, 1,2 A AC / 110 V - 230 V AC, 50 Hz
Οινοπνευματοποιός ποτοποιίας
Όχι
Τροφοδοτείται από μπαταρία
Ναι
Αυτοματοποιημένη βαθμονόμηση
Όχι
Μέγιστο φορτίο
300 kg
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
57.5 x 42.5 x 141.2 cm
Βάρος
14.15 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
95.2 x 43.6 x 19.5 cm
Βάρος αποστολής
16.4 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Ζυγαριά μπάνιου BEK+C035X0400300-BODYBY

Περιγραφή προϊόντος

Λάβετε δύο μετρήσεις ταυτόχρονα με τη ζυγαριά σώματος TEM

Με την προσωπική ζυγαριά TEM, μπορείτε να ζυγίζεστε και να μετράτε το ύψος σας με μία μόνο συσκευή. Με αυτόν τον τρόπο, καταγράφετε γρήγορα και εύκολα δύο από τις πιο σημαντικές μετρήσεις σώματος. Η ράβδος μέτρησης και η επιφάνεια ζύγισης έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορείτε να εκτελέσετε και τις δύο μετρήσεις σε ένα μόνο πέρασμα.

Οι ζυγαριές μπάνιου καταγράφουν με ακρίβεια και ταχύτητα το βάρος και το ύψος

Η ζυγαριά σώματος δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια κατά τη ζύγιση. Μπορείτε να στέκεστε με ασφάλεια στην αντιολισθητική επιφάνεια ζύγισης από καουτσούκ 35 x 40 cm. Απλά ρυθμίστε τη ράβδο μέτρησης ώστε να ταιριάζει στο ύψος σας εντός του εύρους 60 έως 200 cm και διαβάστε τη μετρούμενη τιμή που εμφανίζεται στη ράβδο.

Η μέγιστη χωρητικότητα φορτίου της ψηφιακής ζυγαριάς μπάνιου είναι 300 kg. Η σαφής οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό δείχνει την τιμή μέτρησης με ακρίβεια 100 g. Τα έξι ψηφία των 28 cm επιτρέπουν τη γρήγορη ανάγνωση των μετρούμενων τιμών. Η ζυγαριά τροφοδοτείται από επαναφορτιζόμενη μπαταρία με εντυπωσιακό χρόνο λειτουργίας 100 ωρών. Χάρη στη λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης μετά από 30 δευτερόλεπτα χωρίς φορτίο, η ζυγαριά είναι εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτική, έτσι ώστε να χρειάζεται να την επαναφορτίζετε μόνο περιστασιακά με τον προσαρμογέα δικτύου.

Η ζυγαριά ζώων της TEM συμμορφώνεται με τους κανονισμούς του εμπορίου. Παραδίδεται ήδη βαθμονομημένο και πιστοποιημένο. Αυτή η πρώτη πιστοποίηση ισχύει για τα δύο πρώτα έτη χρήσης, μετά την παρέλευση των οποίων η βαθμονόμηση θα πρέπει να επαναπιστοποιηθεί από εξουσιοδοτημένο πρόσωπο σύμφωνα με τους εθνικούς κανονισμούς. Μόνο τότε η ζυγαριά θα λάβει το αυτοκόλλητο της επίσημης βαθμονόμησης. Μετά από δύο χρόνια, η ζυγαριά μπορεί να επαναπιστοποιηθεί από τις αρχές πιστοποίησης. Θα λάβετε επίσης μια δήλωση συμμόρφωσης, την οποία θα πρέπει να φυλάξετε μαζί με τη ζυγαριά.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας