Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10200010

|

Μοντέλο: TEL015B1D-V2-B1

Ζυγαριά τιμής με οθόνη LED - βαθμονομημένη - 6 kg / 2 g - 15 kg / 5 g

259,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
246,05 €
5+
10%
233,10 €
10+
15%
220,15 €
Χαμηλό απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Βαθμονομημένο, για πιστοποιημένη και ακριβή ζύγιση: 2 g (6 kg) - 5 g (15 kg)
  • Φόρτιση με μπαταρία - έως και 40 ώρες
  • Οθόνη LED με μεγάλα, ευανάγνωστα ψηφία, ακόμη και με κακή θέαση
  • Συμπεριλαμβάνεται μπολ ζύγισης χωρητικότητας 3 λίτρων
  • Σύνδεση σειριακής διασύνδεσης για σύνδεση με υπολογιστή ή ταμειακή μηχανή
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Συχνότητα [Hz]
50
Υλικό
Πλαστικό ABS
Ανοξείδωτο ατσάλι
Αλουμίνιο
Απεικόνιση
LED
Τάση [V]
110-230
Κατηγορία προστασίας IP
IP20
Εύρος βάρους [kg]
0.04 - 15
Πρωτόκολλο
ΔΙΆΛΟΓΟΣ 06, TEM, TISA, DELTA, CAS(NCI), ACLASS
Επιφάνεια ζύγισης [mm]
230 x 300
Ακρίβεια W1
2 g
Ακρίβεια W2
5 g
Μονάδες ζύγισης
kg
Εύρος ζύγισης W1
40 g - 6 kg
Εύρος ζύγισης W2
100 g - 15 kg
Αριθμός θέσεων μνήμης
250
Λεπτομέρειες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας
7,8 V, 1,2 A AC,
Αποθηκεύσετε
Ναι
Απόβαρο
Ναι
Μηδέν
Ναι
Προσθήκη
Ναι
Αρίθμηση
Ναι
Χρόνος λειτουργίας
40 h
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
32.5 x 32.5 x 48 cm
Βάρος
4.8 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
49.5 x 46.5 x 21 cm
Βάρος αποστολής
5.8 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Ηλεκτρονική ζυγαριά TEL015B1D-V2-B1
  • Καλώδιο τροφοδοσίας
  • Εγχειρίδιο οδηγιών

Περιγραφή προϊόντος

Ηλεκτρονική ζυγαριά με οθόνη LED - 6 kg/2 g - 15 kg/5 g

Η ηλεκτρονική ζυγαριά TEL015B1D-V2-B1 παρέχει ιδιαίτερα ακριβή αποτελέσματα μέτρησης, έχει μέγιστη ικανότητα ζύγισης 15 kg και ακρίβεια 5 g. Συνεπώς, η ζυγαριά είναι ιδανική για καταστήματα, φαρμακεία, τσαγεία, τη βιομηχανία τροφίμων ή σε αγορές και άλλους χώρους όπου πρέπει να ελέγχεται το βάρος των προϊόντων. Η ζυγαριά έχει ήδη βαθμονομηθεί και συνεπώς είναι εγκεκριμένη για το εμπόριο! Η περίοδος ισχύος της βαθμονόμησης είναι δύο έτη από την έναρξη λειτουργίας. Η σειρά TEM περιλαμβάνει βιομηχανικές προμήθειες υψηλής ποιότητας και ζυγαριές ακριβείας για όλους τους τομείς εφαρμογής.
Σε ένα περιβάλλον με γρήγορους ρυθμούς, θα λαμβάνετε ακριβή αποτελέσματα ζύγισης σε ελάχιστο χρόνο. Η κλίμακα εμφανίζει αμέσως τα αποτελέσματα. Η οθόνη LED αντιδρά γρήγορα, ακόμη και όταν η ζυγαριά έχει μηδενιστεί. Εμφανίζονται το βάρος, η τιμή μονάδας και το συνολικό κόστος. Χάρη στον οπίσθιο φωτισμό, η οθόνη βοηθά την εργασία σας, ακόμη και σε σκοτεινές τοποθεσίες. Ακόμα και όταν η θέα είναι κακή, τα κόκκινα ψηφία 14 mm είναι ευανάγνωστα. Τα ακουστικά σήματα υποστηρίζουν τη λειτουργία.
Η ηλεκτρονική ζυγαριά έχει διάφορες πρακτικές λειτουργίες. Όταν η αυτόματη διόρθωση μηδενός είναι ενεργοποιημένη, η κλίμακα δείχνει ένα σταθερό σημείο μηδέν, για παράδειγμα όταν η θερμοκρασία του χώρου αλλάζει. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ δύο τρόπων ζύγισης. Με το W1, θα πρέπει να ζυγίζετε μεταξύ 40 g και 6 kg, η ακρίβεια είναι στα 2 g. Με το W2, μπορείτε να διπλασιάσετε τις παραμέτρους. Ο μέγιστος αριθμός άρθρων που μπορείτε να αποθηκεύσετε είναι 250 και υπάρχουν χώροι αποθήκευσης με γρήγορη πρόσβαση για τα επιλεγμένα στοιχεία.
Επιπλέον, το πληκτρολόγιο με μεμβράνη είναι ανθεκτικό στο νερό και το λίπος. Η ζυγαριά έχει πάντα μια ασφαλή και αντιολισθητική βάση χάρη στα ανθεκτικά πόδια από καουτσούκ. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το ύψος των ποδιών και έτσι να εξομαλύνετε τα ανώμαλα εδάφη. Προστατεύουν επίσης κάθε επιφάνεια εργασίας από γρατζουνιές.
Για να εξασφαλιστεί η μακροχρόνια λειτουργία, η ζυγαριά διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία 6 V 4,5 Ah. Αυτό επιτρέπει την κινητή λειτουργία έως και 40 ώρες. Ακόμη και κατά τη φόρτωση της ζυγαριάς, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε. Η ζυγαριά διαθέτει λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας που προστατεύει την μπαταρία και εξοικονομεί ηλεκτρική ενέργεια.
Η ζυγαριά διαθέτει δύο ανταλλάξιμες επιφάνειες ζύγισης διαστάσεων 23 x 30 cm. Η μία επιφάνεια είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα, ενώ η άλλη είναι ένα μπολ ζύγισης από ανθεκτικό πλαστικό ABS. Το μπολ έχει ύψος 5 cm και χωρητικότητα 3 λίτρα. Κατά το σχεδιασμό της ζυγαριάς, δόθηκε μεγάλη έμφαση στη συμπαγή σχεδίαση. Οι μικρές συνολικές διαστάσεις, καθώς και το χαμηλό βάρος της συσκευής καθιστούν εύκολη την αποθήκευση και τη μεταφορά της. Το περίβλημα είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό.
Η προκαθορισμένη κλίμακα τιμών διαθέτει τυπική σύνδεση RS232. Με αυτή τη σύνδεση σειριακής διασύνδεσης, μπορείτε εύκολα να συνδέσετε τη ζυγαριά με μια ταμειακή μηχανή ή έναν υπολογιστή. Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές ρύθμισης βρίσκονται στο CD του λογισμικού. Η TEM αντιπροσωπεύει την τεχνολογία κλίμακας υψηλής ποιότητας και την αξιοπιστία.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

Συχνές ερωτήσεις

Τι σημαίνει ακρίβεια 2 g στα 6 kg;

Η μέγιστη απόκλιση κατά τη ζύγιση προϊόντων βάρους έως 6 kg είναι 2 g. Αυτό σημαίνει ότι η ζυγαριά είναι σωστή με ακρίβεια ενός γραμμαρίου.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας