Trustpilot
(8) Κριτικές

Προϊόν: EX10050267

|

Μοντέλο: ULX-240-2

Κουτί αποθήκευσης κάδου - 2 x 240 L - διαγώνιες υποδοχές αέρα

Σε έκπτωση
449,00 € 589,00 €
Προσφορά περιορισμένου χρόνου Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
426,55 €
5+
10%
404,10 €
10+
15%
381,65 €
Χαμηλό απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Τρίτη 8 Οκτωβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
ulsonix
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Διακριτικό – κρύβει κομψά δοχεία απορριμμάτων έως 240 L
  • Ευρύχωρα – δύο κουτιά αποθήκευσης για δύο κάδους, χωρητικότητας 240 L ο καθένας
  • Στιβαρά – στιβαρά και εύχρηστα κουτιά απορριμμάτων από ανοξείδωτο χάλυβα
  • Ασφαλής – οι κάδοι απορριμμάτων προστατεύονται από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση με κλειδαριά
  • Πρακτικό – το καπάκι ανοίγει με λαβή και συγκρατείται στη θέση του με ελατήριο αερίου
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Rosemarie Breu πριν από 6 μήνες

Ωραίο κουτί

Για τα λεφτά σου παίρνεις ένα πολύ ωραίο σκουπιδοτενεκέ. Η κατασκευή είναι λίγο περίπλοκη, αλλά αξίζει τον κόπο!

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Ανοξείδωτο ατσάλι
Χρώμα
Ασήμι
Αριθμός διαμερισμάτων
2
Πεντάλ ποδιού
Όχι
Χωρητικότητα
480 l
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
138 x 77.5 x 115 cm
Βάρος
39.5 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
201 x 157 x 22 cm
Βάρος αποστολής
43.3 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Κουτί αποθήκευσης κάδου ULX-240-2
  • Εγχειρίδιο οδηγιών

Περιγραφή προϊόντος

Το διακριτικό κουτί αποθήκευσης κάδου με διαγώνιες υποδοχές αέρα

Όλοι χρειάζονται κάδους απορριμμάτων για υπολείμματα απορριμμάτων, ανακυκλώσιμα υλικά ή οργανικά απόβλητα, αλλά κανείς δεν θέλει να τα δει. Το κουτί αποθήκευσης κάδου ULX-240-2 έχει μια διακριτική θέση για κάθε κάδο με εντυπωσιακό ελκυστικό σχεδιασμό. Με την ulsonix, τους ειδικούς για τις ανάγκες καθαρισμού, θα βρίσκετε πάντα μια καθαρή λύση για το σπίτι, το εργαστήριο ή την επιχείρηση catering σας!

Κουτί αποθήκευσης κάδου από ανοξείδωτο χάλυβα για τον κήπο, την αυλή ή την αίθουσα

Το πρακτικό κουτί αποθήκευσης απορριμμάτων είναι λειτουργικά και οπτικά η τέλεια λύση για να κρύψετε έως και 2 δοχεία απορριμμάτων χωρητικότητας έως 240 L και για να παρέχετε εύκολη πρόσβαση στους κάδους εάν είναι απαραίτητο. Είτε στην άκρη του κήπου, στο γκαράζ ή στην εσωτερική αυλή ενός κτιριακού συγκροτήματος, το κουτί απορριμμάτων είναι το τέλειο μέρος για την ασφαλή και δυσδιάκριτη αποθήκευση των δοχείων απορριμμάτων. Δημιουργήστε έναν άψογο εξωτερικό χώρο για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους και τους υπαλλήλους σας.
Το κάλυμμα του κάδου είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ανοξείδωτο χάλυβα που κρατά τους κάδους ασφαλείς έξω. Το υλικό δεν είναι μόνο ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, αλλά είναι επίσης ιδιαίτερα εύκολο στο καθάρισμα, ώστε να διατηρείτε το κουτί αποθήκευσης του κάδου σύμφωνα με τα πρότυπα υγιεινής. Οι διαγώνιες υποδοχές αέρα εξασφαλίζουν βέλτιστο εσωτερικό αερισμό. Υπάρχουν έως και δύο διαμερίσματα σε αυτό το μοντέλο, επομένως ο διαχωρισμός των απορριμμάτων δεν αποτελεί πρόβλημα. Το αν θα κρατάτε κάδους για οργανικά απορρίμματα, γενικά απορρίμματα ή χαρτί στα διαμερίσματα εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.
Ο κάδος απορριμμάτων για 2 κάδους έχει ένα διαμέρισμα για κάθε κάδο που μπορεί να ασφαλιστεί με μια κλειδαριά στην πόρτα για να αποτρέψετε τα άγρια ζώα από το να πάνε στα σκουπίδια ή από μη εξουσιοδοτημένα άτομα να πετάξουν τα σκουπίδια τους στους κάδους απορριμμάτων σας. Οι πόρτες ανοίγουν και κλείνουν εύκολα. Επιπλέον, κάθε κουτί έχει ένα καπάκι που κρατιέται ανοιχτό από ένα ελατήριο αερίου. Αυτό καθιστά την πρόσβαση στους κάδους απορριμμάτων πιο βολική από το να πρέπει να τους σπρώχνετε έξω και ξανά μέσα.

Βαθμολογίες & κριτικές

4.3

Βασισμένο σε 8 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 6 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Ωραίο κουτί

Για τα λεφτά σου παίρνεις ένα πολύ ωραίο σκουπιδοτενεκέ. Η κατασκευή είναι λίγο περίπλοκη, αλλά αξίζει τον κόπο!

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 10 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo France

Αρκετά καλά

Η συναρμολόγηση έγινε καλά, (χρειάζεστε ακόμα καλά μάτια για τις οδηγίες) όπως είπα και προηγουμένως είναι η μεγαλύτερη προστατευτική μεμβράνη που πρέπει να αφαιρεθεί αλλά με λίγη υπομονή... έπρεπε να τη στηρίξουμε γιατί όπως λέγεται στην περιγραφή πρέπει να είναι καλά τοποθετημένο διαφορετικά οι πόρτες θα τρίβονται. Η σχέση ποιότητας-τιμής είναι καλή, η λαμαρίνα δεν είναι χοντρή αλλά πρέπει να κάνει το κόλπο. Εγκατεστημένο για 3 μέρες, δείτε πώς συμπεριφέρεται στο κρύο και τη ζέστη με τον καιρό.....

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Καλό προϊόν, είμαι τελικά ικανοποιημένος

Εύκολη παραγγελία, γρήγορη παράδοση, μικρά βαθουλώματα κατά τη συσκευασία ή τη μεταφορά αλλά δεν είναι ορατά εξωτερικά, η προστατευτική μεμβράνη είναι καλά μελετημένη αλλά είναι δύσκολο να αφαιρεθεί - μεμονωμένα υπολείμματα κόλλας παραμένουν στο φύλλο, είμαι τελικά ικανοποιημένος για το σκοπό ενός κουτιού σκουπιδιών

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πέρσι Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Τιμή/απόδοση ασυναγώνιστη

Ένα κουτί σκουπιδιών (2x240l) από ανοξείδωτο χάλυβα σε αυτή την τιμή είναι απολύτως κορυφαίο. Η συναρμολόγηση ήταν δυνατή χωρίς προβλήματα και ως συμβουλή για το μέλλον, οι οδηγίες με μεγαλύτερες εικόνες θα ήταν εξαιρετικές. Οι προστατευτικές μεμβράνες χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο για να αφαιρεθούν, αλλά βρήκα ότι ήταν απολύτως εντάξει για την προστασία του υλικού. Το πάχος του φύλλου είναι απολύτως επαρκές και θα ήταν ωραίο να σχεδιάζονταν πλαστικά ακραία καπάκια για τα πόδια δαπέδου στο μέλλον. Αν θέλετε τελειότητα στην κατασκευή και το πάχος του φύλλου, πρέπει να πληρώσετε τριπλάσια έως τετραπλάσια, οπότε είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με αυτό το κουτί.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πέρσι Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

2 κουτί σκουπιδιών

Μεγάλη τιμή, γρήγορη παράδοση. Η πρώτη εντύπωση είναι ικανοποιητική. Όλα τα άλλα μπορούν να αξιολογηθούν μόνο όταν αυτό το πλαίσιο έχει χρησιμοποιηθεί για λίγο.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πέρσι Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Πολύ ελκυστικό κουτί

Παραγγελία και παράδοση γρήγορη και εύκολη. Η συναρμολόγηση απαιτεί κάποια εμπειρία, οι οδηγίες συναρμολόγησης μερικές φορές είναι κακές. Συνολικά, ένα πολύ ωραίο και καθαρό κουτί, μεγάλο πλεονέκτημα αν οι κάδοι σκουπιδιών βρίσκονται στην ορατή περιοχή του δρόμου ή κάτι παρόμοιο. Κατά τη συναρμολόγηση, προσέξτε τις αιχμηρές άκρες των μεμονωμένων εξαρτημάτων. Μια προειδοποίηση θα ήταν κατάλληλη. Το φιλμ είναι πολύ δύσκολο να αφαιρεθεί. Ένα ελατήριο πίεσης αερίου ήταν ελαττωματικό.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon Germany

Το καλύτερο κουτί για αυτή την τιμή

Πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στην κατασκευή του, αλλά δεν είμαι ο πιο εξειδικευμένος άνθρωπος. Το σχέδιο κατασκευής είναι κατανοητό, αλλά θα έπρεπε να είναι πιο ακριβές για την εγκατάσταση της κλειδαριάς. Η αφαίρεση των προστατευτικών μεμβρανών είναι πολύ δύσκολη, διαρκεί ώρες - η μόνη πραγματική ενόχληση. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι ολόκληρη η δομή είναι απολύτως επίπεδη, διαφορετικά θα παραμορφωθεί και οι πόρτες δεν θα κλείσουν. Τα σεντόνια είναι σχετικά λεπτά Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Δεν μπορείτε να πάρετε τίποτα καλύτερο σε αυτή την τιμή!

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Κουτί σκουπιδιών

Όχι εντελώς σταθερό, μεγάλα μέρη χωρίς σήμανση. Κλειδαριές κακές. Η μεμβράνη είναι δύσκολο να αφαιρεθεί

Απάντηση από

Ευχαριστώ για τη γνώμη σας. Εργαζόμαστε συνεχώς για να βελτιώνουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Συχνές ερωτήσεις

Ποιοι κάδοι απορριμμάτων χωράνε στα διαμερίσματα του κουτιού αποθήκευσης κάδων;

Μπορείτε να κρατήσετε τυπικούς κάδους απορριμμάτων 240 L ή 120 L στο κουτί.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας