Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10050465

|

Μοντέλο: UNI_WBC_01

Αποθήκευση κάδων απορριμμάτων - 240 l - γκρι

Νέο
169,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
160,55 €
5+
10%
152,10 €
10+
15%
143,65 €
Σε απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Πέμπτη 10 Οκτωβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
Uniprodo
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Διακριτική αποθήκευση - έξυπνη λύση αποθήκευσης για 1 κάδο (μέγιστη χωρητικότητα 240 l)
  • Εύκολο στη χρήση - το καπάκι του περιβλήματος του κάδου ανοίγει μέσω λαβής και συγκρατείται στη θέση του από μια μεταλλική ράβδο.
  • Ασφαλής αποθήκευση - η κλειδαριά της μπροστινής πόρτας αποτρέπει την πρόσβαση χωρίς εξουσιοδότηση στο εσωτερικό του κάδου απορριμμάτων
  • Καλά αεριζόμενο - ένα μικρό κενό μεταξύ της μπροστινής πόρτας και του καπακιού δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον στο κουτί αποθήκευσης κάδων απορριμμάτων για 1 κάδο απορριμμάτων
  • Στιβαρή κατασκευή - αυτό το κάλυμμα κάδου είναι κατασκευασμένο από εύκολο στον καθαρισμό, γαλβανισμένο και επικαλυμμένο χάλυβα.
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Γαλβανισμένος χάλυβας
Επικαλυμμένος χάλυβας
Χρώμα
Γκρί
Αριθμός διαμερισμάτων
1
Χωρητικότητα
240 l
Πάχος χάλυβα
0.25 mm
Κλειδαριά ασφαλείας
Ναι
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
84 x 73.5 x 120 cm
Βάρος
13.5 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
43 x 124 x 10.5 cm
Βάρος αποστολής
15.25 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Αποθήκευση κάδου απορριμμάτων UNI_WBC_01
  • Υλικά συναρμολόγησης

Περιγραφή προϊόντος

Το διακριτικό κουτί κάδου απορριμμάτων με βέλτιστο εξαερισμό

Όλοι χρειαζόμαστε κάδους για τα απορρίμματα, τα ανακυκλώσιμα ή το κομπόστ, αλλά σε κανέναν δεν αρέσει να τους βλέπει. Το πρακτικό περίβλημα κάδου απορριμμάτων της Uniprodo είναι λειτουργικό και κομψό - η τέλεια λύση για να κρύψετε έναν κάδο απορριμμάτων 240 λίτρων και να έχετε εύκολη πρόσβαση όταν χρειάζεται. Κατασκευασμένο από γαλβανισμένο και επικαλυμμένο ατσάλι, το κουτί απορριμμάτων είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και ιδανικό για εξωτερική χρήση. Ο στενός χώρος πάνω από την πόρτα εξασφαλίζει τον κατάλληλο αερισμό στο εσωτερικό του κάδου αποθήκευσης. Το αν θα επιλέξετε να αποθηκεύσετε μέσα στο κουτί κάδους οργανικών αποβλήτων, κάδους αποθήκευσης μπουκαλιών, γενικά απόβλητα ή ανακυκλώσιμα χαρτιά εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

Κάλυμμα κάδου απορριμμάτων για κήπο, αυλή ή αποθήκη

Αυτό το περίβλημα κάδου απορριμμάτων περιλαμβάνει ένα διαμέρισμα για τον κάδο σας, με κλειδωτή πόρτα. Με τον τρόπο αυτό, εμποδίζετε τα άγρια ζώα να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενό του ή μη εξουσιοδοτημένα άτομα να εναποθέτουν απορρίμματα στον κάδο σας. Μπορείτε να ανοίγετε και να κλείνετε την πόρτα χωρίς κόπο με ένα μόνο χερούλι. Το κουτί αποθήκευσης διαθέτει επίσης καπάκι, το οποίο συγκρατείται ανοιχτό από μεταλλικό βραχίονα. Αυτό καθιστά την πρόσβαση στον κάδο πολύ πιο εύκολη. Τοποθετήστε το κουτί απορριμμάτων με ανοιχτή πλάτη σε έναν τοίχο, στην άκρη του κήπου, δίπλα στο γκαράζ ή σε μια αυλή. Αυτό δημιουργεί το τέλειο σημείο για την ασφαλή και διακριτική αποθήκευση του κάδου σας.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας