Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10050467

|

Μοντέλο: UNI_WBC_03

Αποθηκευτικός κάδος απορριμμάτων - 3 x 240 l - γκρι

Σε έκπτωση
Νέο
269,00 € 299,00 €
Προσφορά περιορισμένου χρόνου Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
255,55 €
5+
10%
242,10 €
10+
15%
228,65 €
Σε απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Παρασκευή 11 Οκτωβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
Uniprodo
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Διακριτική αποθήκευση - 3 διακριτικά κουτιά κάδων απορριμμάτων με χώρο για 3 κάδους 240 λίτρων
  • Εύκολο στη χρήση - το καπάκι του περιβλήματος του κάδου ανοίγει μέσω λαβής και συγκρατείται στη θέση του από μια μεταλλική ράβδο.
  • Ασφαλής αποθήκευση - η κλειδαριά της μπροστινής πόρτας αποτρέπει την πρόσβαση χωρίς εξουσιοδότηση στο εσωτερικό του κάδου απορριμμάτων
  • Καλά αεριζόμενο - ένα μικρό κενό μεταξύ της μπροστινής πόρτας και του καπακιού δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον στο κουτί αποθήκευσης κάδων απορριμμάτων για 3 κάδους
  • Στιβαρή κατασκευή - το περίβλημα του κάδου διαχωρίζεται σε 3 ανθεκτικά, εύκολα στη συντήρηση κουτιά από γαλβανισμένο και επικαλυμμένο χάλυβα.
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Γαλβανισμένος χάλυβας
Επικαλυμμένος χάλυβας
Χρώμα
Γκρί
Αριθμός διαμερισμάτων
3
Χωρητικότητα
720 l
Πάχος χάλυβα
0.25 mm
Κλειδαριά ασφαλείας
Ναι
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
82 x 222 x 118 cm
Βάρος
32.05 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
42.5 x 123.5 x 16 cm
Βάρος αποστολής
34.05 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Αποθήκευση κάδου απορριμμάτων UNI_WBC_03
  • Υλικά συναρμολόγησης

Περιγραφή προϊόντος

Το διακριτικό κουτί κάδου απορριμμάτων με βέλτιστο εξαερισμό

Όλοι χρειαζόμαστε κάδους για τα απορρίμματα, τα ανακυκλώσιμα ή το κομπόστ, αλλά σε κανέναν δεν αρέσει να τους βλέπει. Το πρακτικό περίβλημα κάδων απορριμμάτων της Uniprodo είναι λειτουργικό και κομψό - η τέλεια λύση για να κρύψετε 3 κάδους απορριμμάτων 240 λίτρων και να έχετε εύκολη πρόσβαση όταν χρειάζεται. Κατασκευασμένα από γαλβανισμένο και επικαλυμμένο χάλυβα, τα κουτιά κάδων είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και ιδανικά για εξωτερική χρήση. Τα στενά ανοίγματα πάνω από τις πόρτες εξασφαλίζουν βέλτιστο αερισμό του εσωτερικού. Καθώς αυτό το μοντέλο διαθέτει 3 διαμερίσματα, ο διαχωρισμός των απορριμμάτων δεν αποτελεί πρόβλημα. Το αν θα επιλέξετε να αποθηκεύσετε κάδους οργανικών αποβλήτων, κάδους αποθήκευσης μπουκαλιών, γενικά απόβλητα ή ανακυκλώσιμα χαρτιά, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

Κάλυμμα κάδου απορριμμάτων για κήπο, αυλή ή αποθήκη

Το περίβλημα του κάδου απορριμμάτων διαθέτει ένα διαμέρισμα για κάθε κάδο, το οποίο μπορείτε να κλειδώσετε με μια κλειδαριά πόρτας. Με τον τρόπο αυτό, εμποδίζετε τα άγρια ζώα να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο ή μη εξουσιοδοτημένα άτομα να εναποθέτουν απορρίμματα στον κάδο σας. Μπορείτε να ανοίγετε και να κλείνετε τις πόρτες αβίαστα με ένα μόνο χερούλι. Επιπλέον, κάθε κουτί διαθέτει καπάκι που συγκρατείται ανοιχτό με μεταλλικό βραχίονα. Αυτό καθιστά την πρόσβαση στους κάδους πολύ πιο εύκολη. Τοποθετήστε το κουτί απορριμμάτων με ανοιχτή πλάτη σε έναν τοίχο, στην άκρη του κήπου, δίπλα στο γκαράζ ή σε μια αυλή. Αυτό δημιουργεί το τέλειο σημείο για την ασφαλή και διακριτική αποθήκευση των κάδων απορριμμάτων σας.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας