Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10250798

|

Μοντέλο: ACENDER 2.0

Μηχανή ραψίματος και κεντήματος - 160 βελονιές - 96 σχέδια κεντήματος - οθόνη αφής LCD

919,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
873,05 €
5+
10%
827,10 €
10+
15%
781,15 €
Χαμηλό απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Τετάρτη 2 Οκτωβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
Uniprodo
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Απλά - χειριστείτε τη ραπτομηχανή και τη μηχανή κεντήματος διαισθητικά χρησιμοποιώντας είτε το δάχτυλό σας είτε τη γραφίδα σας μέσω μιας μεγάλης οθόνης LCD.
  • Δημιουργικό - συνδυάστε τις 160 βελονιές και τα 96 μοτίβα κεντήματος της ηλεκτρονικής ραπτομηχανής με λειτουργία κεντήματος για να δημιουργήσετε μοναδικά σχέδια ή να ανεβάσετε τα δικά σας μοτίβα μέσω USB stick.
  • Εκτεταμένη - μηχανή ραψίματος και κεντήματος με αυτόματο κλωστή, αυτοματοποίηση κουμπότρυπας, αντίστροφη ραφή, αυτόματη κοπή, καθρέφτισμα μοτίβου, ενσωματωμένα γράμματα, μοτίβα, μπορντούρες και πολλά άλλα.
  • Αξιόπιστη - με αισθητήρες θραύσης νήματος τόσο για το άνω όσο και για το κάτω νήμα, η μηχανή ραψίματος και κεντήματος εξασφαλίζει άψογη βελονιά κάθε φορά.
  • Μεγάλο - 10 x 23,5 cm πλαίσιο κεντήματος στη ραπτομηχανή και τη μηχανή κεντήματος σας επιτρέπει να εργάζεστε σε μεγάλα έργα.
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Συχνότητα [Hz]
50/60
Υλικό
Ανοξείδωτο ατσάλι
Πλαστική ύλη
Χρώμα
άσπρο
Απεικόνιση
οθόνη υγρού κρυστάλλου
Τάση [V]
100-240
Μέγεθος πλαισίου [mm]
100 x 235 / 100 x 100
Πλάτος βελονιάς [mm]
7
Ισχύς [W]
45
Εύρος της βελόνας [mm]
90 / 14
Μνήμη
160 βελονιές / 96 σχέδια κεντήματος
Περιστροφή [°]
περιστροφή της ύλης 1-360
Ταχύτητα περιστροφής [rpm]
650
Καλώδιο τροφοδοσίας
1.5 m
Ταχύτητα κινητήρα [rpm]
650
Μήκος βελονιάς [mm]
4
Αριθμός κουμπότρυπες
16
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
56.5 x 35 x 35 cm
Βάρος
8.4 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
46 x 38.5 x 42 cm
Βάρος αποστολής
11.65 kg

Πακέτο παράδοσης

  • ACENDER 2.0 ραπτομηχανή και κεντητική μηχανή
  • Συρόμενο πόδι κουμπότρυπας
  • Πόδι ραψίματος γενικής χρήσης
  • Πόδι φερμουάρ
  • 2 καπάκια καρουλιού
  • Ποδαράκι κεντήματος και βερνικώματος
  • Ψαλίδι
  • Βούρτσα
  • Κατσαβίδι
  • 3 βελόνες
  • 3 καρούλια κλωστής
  • Τσιμπιδάκια
  • Γραφίδα
  • 2 στεφάνια κεντήματος

Περιγραφή προϊόντος

Επιτυγχάνετε άψογες ραφές και δημιουργικά κεντήματα σε οποιοδήποτε υλικό με τη μηχανή ραψίματος και κεντήματος.

Επαγγελματικές ραφές και δημιουργικά σχέδια εύκολα: Με τη μηχανή ραψίματος και κεντήματος ACENDER 2.0 της Uniprodo, μπορείτε να υλοποιήσετε τα σχέδια ραψίματος με στυλ. Η ηλεκτρονική ραπτομηχανή με λειτουργία κεντήματος είναι εξαιρετικά ευέλικτη, κατάλληλη για εξειδικευμένη ραπτική και λεπτά κεντήματα χάρη στα ενσωματωμένα μοτίβα της.

Υψηλές επιδόσεις από την Uniprodo: Η μηχανή κεντήματος ACENDER 2.0 για αρχάριους

Τόσο οι αρχάριοι όσο και οι ειδικοί μπορούν να επιλέξουν βελονιές ή σχέδια στη μηχανή κεντήματος μέσω των χειριστηρίων αφής. Μπορείτε να ελέγχετε εύκολα τις βασικές ρυθμίσεις, όπως το μήκος και το πλάτος βελονιάς, χρησιμοποιώντας το δάχτυλό σας ή τη γραφίδα που περιλαμβάνεται. Παρακολουθήστε και προσαρμόστε τις ρυθμίσεις στην οθόνη LC 7" για να τροποποιήσετε μοτίβα και ακολουθίες βελονιών. Χάρη στην απλή λειτουργία της, η μηχανή κεντήματος είναι κατάλληλη για αρχάριους και επαγγελματίες.
Η μηχανή ραψίματος και κεντήματος διαθέτει 160 διαφορετικές βελονιές και 96 προ-προγραμματισμένα μοτίβα κεντήματος. Χρησιμοποιήστε τα δημιουργικά και συνδυάστε τα για να δημιουργήσετε μοναδικά σχέδια. Στη μνήμη μπορούν να αποθηκευτούν έως και 700 μοτίβα. Μπορείτε να ανεβάσετε και να επεξεργαστείτε τα δικά σας σχέδια μέσω της θύρας USB και, στη συνέχεια, να τα κεντήσετε στο μέγεθος που θέλετε. Η μηχανή περιλαμβάνει δύο στεφάνια κεντήματος: το ένα έχει διαστάσεις 10 x 10 cm και το άλλο 10 x 23,5 cm. Αυτό επιτρέπει τη δημιουργία τόσο μικρών έργων όσο και εκτεταμένων σχεδίων.

Επιτυγχάνετε άψογες ραφές με αισθητήρα θραύσης νήματος και πολυάριθμες πρακτικές λειτουργίες

Δεν υπάρχουν πια παραλειπόμενες βελονιές: Ο αισθητήρας θραύσης νήματος αναφέρει αμέσως εάν σπάσει το άνω ή το κάτω νήμα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εντοπίσετε πότε πρέπει να προσαρμόσετε την τάση της κλωστής ή το νήμα για να δημιουργήσετε ένα τέλειο σχέδιο βελονιάς. Ράψτε έως και 16 διαφορετικές κουμπότρυπες. Η αυτόματη μηχανή κουμπότρυπας συνοδεύεται από ένα ταιριαστό πόδι μεταφοράς. Θα παραλάβετε επίσης ένα πόδι πιεστήρα γενικής χρήσης και ένα πόδι φερμουάρ. Αυτή η συνδυασμένη μηχανή ραψίματος και κεντήματος προσφέρει μια σειρά από πρακτικές λειτουργίες, όπως αυτόματη κοπή, τύλιγμα μπομπίνας, ράψιμο με διπλή βελόνα, γράμματα/ψηφίδες/περιγράμματα, αντίστροφη ραφή, καθρέφτισμα και συνδυασμός βελονών, αυτόματο κλωστήρισμα, γρήγορο και αργό ράψιμο και πολλά άλλα. Χρησιμοποιώντας το πεντάλ ποδιού, ελέγχετε με ακρίβεια την ταχύτητα της μηχανής, κρατώντας και τα δύο χέρια ελεύθερα για να κατευθύνετε το ύφασμα.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας