Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10250959

|

Μοντέλο: UNI_CF_04

Μίνι θερμοκήπιο - 80 x 50 x 145 cm

199,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
189,05 €
5+
10%
179,10 €
10+
15%
169,15 €
Εκτός αποθέματος
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
Uniprodo
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Συμπαγές - το μίνι θερμοκήπιο είναι κατάλληλο για μικρότερους χώρους στη βεράντα ή το μπαλκόνι και μετακινείται εύκολα.
  • Προστατευτικά - τα πλαστικά τοιχώματα από πολυκαρβονικό (PC) πάχους 4 mm συγκρατούν αξιόπιστα τη θερμότητα στο εσωτερικό του ψυκτικού πλαισίου
  • Φωτοδιαπερατό - τα διαφανή τοιχώματα και καλύμματα παρέχουν άπλετο φως στα φυτά σας στο ψυγείο και προστατεύουν το υπερυψωμένο κρεβάτι από την υπεριώδη ακτινοβολία.
  • Στιβαρό - το μίνι θερμοκήπιο από ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες αλουμίνιο στέκεται ελεύθερα σε επίπεδες επιφάνειες- στον κήπο, στερεώστε το με τέσσερα μανταλάκια στο έδαφος.
  • Οργανωμένη - αξιοποιήστε αποτελεσματικά το ύψος του μίνι θερμοκηπίου σε 2 επίπεδα, ενώ 2 πόρτες επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση στα φυτά σας.
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Αλουμίνιο
Πολυανθρακικό
Χρώμα
Διαφανής
Πόρτες
Ναι
Οινοπνευματοποιός ποτοποιίας
Όχι
Αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία
Ναι
Τροφοδοτείται από μπαταρία
Όχι
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
50 x 85 x 146 cm
Βάρος
8.7 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
136 x 47 x 9 cm
Βάρος αποστολής
11 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Μίνι θερμοκήπιο UNI_CF_04
  • 4 μανταλάκια
  • Υλικό συναρμολόγησης & οδηγίες

Περιγραφή προϊόντος

Προστατέψτε τα φυτά σας σε ένα μίνι θερμοκήπιο Uniprodo

Το ψυχρό πλαίσιο Uniprodo εξυπηρετεί πολλαπλούς σκοπούς: είτε βλαστάνετε ντομάτες, βότανα ή λουλούδια είτε φυτεύετε τη σαλάτα σας νωρίτερα μέσα στο έτος, το ψυχρό πλαίσιο προσφέρει την απαραίτητη προστασία στα φυτά σας. Είτε είναι κρύο είτε υγρό, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα βέλτιστο κλίμα στο οποίο τα φυτά σας μπορούν να ευδοκιμήσουν!

Το ψυχρό πλαίσιο πολλαπλών επιπέδων

Με ένα μικρό θερμοκήπιο, θα βρείτε το κατάλληλο σημείο οπουδήποτε, είτε στη βεράντα είτε στο μπαλκόνι. Στον κήπο, στερεώστε το ελεύθερο ψυχρό πλαίσιο στο έδαφος με μανταλάκια. Ο σχεδιασμός εξοικονόμησης χώρου κάνει αποτελεσματική χρήση του ύψους με 2 υπερυψωμένα ράφια αλουμινίου, επιτρέποντάς σας να καλλιεργείτε ή να αναπτύσσετε περισσότερα φυτά στους πιο στενούς χώρους. Ένας ανθεκτικός, ανθεκτικός σκελετός από αλουμίνιο που αντέχει στις καιρικές συνθήκες παρέχει καταφύγιο και σταθερότητα. Για βέλτιστη πρόσβαση στα φυτά σας και για να αερίζετε το εσωτερικό, χρησιμοποιήστε τις 2 πόρτες.

Μέσα στο θερμοκήπιο ψυχρού πλαισίου, τα φυτά σας λαμβάνουν άπλετο φως για την ανάπτυξή τους, ενώ παράλληλα προστατεύονται από την υπεριώδη ακτινοβολία. Τα εξωτερικά τοιχώματα πάχους 4 mm παρέχουν επίσης βέλτιστη προστασία από το κρύο και τον υγρό καιρό. Αυτό σημαίνει ότι το ψυχρό πλαίσιο σας επιτρέπει να ξεκινήσετε την εποχή της κηπουρικής νωρίτερα, καλλιεργώντας τα φυτά σε ψυχρότερο καιρό πριν τα μεταφυτεύσετε στον κήπο ή στο θερμοκήπιο. Σπείρετε τα πρώτα λαχανικά ήδη από τον Φεβρουάριο και ποτίστε τα ανάλογα με τις ανάγκες του φυτού. Αυτή η μέθοδος σας επιτρέπει να έχετε πλούσιες σοδειές μαρουλιού, κολοκυθιού, ραπανάκι ή αρωματικών φυτών 4 εβδομάδες νωρίτερα από το πρόγραμμα!

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας