Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX20250920

|

Μοντέλο: UNI_CC_04

προϊόντα δεύτερης επιλογής του εργοστασίου Κουτί ψύξης με καρότσι - 76 L - ανοιχτήρι μπουκαλιών - αφαιρούμενο κουτί

Σε έκπτωση
Δευτερόλεπτα
Τα εργοστασιακά μας δευτερόλεπτα είναι γενικά ανακαινισμένες επιστροφές πελατών ή πρώην αντικείμενα προβολής. Τα προϊόντα μπορεί να έχουν καλλυντικά ελαττώματα αλλά είναι τεχνικά άψογα. Ως συνήθως, παρέχουμε το κανονικό δικαίωμα επιστροφής και την εγγύηση.
169,00 € 209,00 €
Προσφορά περιορισμένου χρόνου Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
160,55 €
5+
10%
152,10 €
10+
15%
143,65 €
Χαμηλό απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
Uniprodo
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Γενικής χρήσης - με χωρητικότητα 76 λίτρων, το μεγάλο δοχείο του ψυκτικού κουτιού εξασφαλίζει δροσερά, δροσιστικά ποτά σε πάρτι ή εκδηλώσεις.
  • Ανθεκτικό - ιδανικό για ψύξη χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα με τη χρήση παγάκια ή ψυκτικών στοιχείων, η εξαιρετική μόνωση διατηρεί δροσερές θερμοκρασίες για περίπου δύο ημέρες
  • Φιλικό προς το χρήστη - δύο ξεχωριστά ανοιγόμενα καπάκια διευκολύνουν την πρόσβαση στο ψυγείο, με ένα ανοιχτήρι μπουκαλιών ενσωματωμένο στο περίβλημα.
  • Χαμηλή συντήρηση - το τροχήλατο κουτί ψύξης, που διαθέτει μονωμένο πλαστικό περίβλημα, καθαρίζεται εύκολα και μπορείτε να πετάξετε το περιττό νερό μέσω μιας βρύσης αποστράγγισης.
  • Κινητό - το σασί με τέσσερις τροχούς, εκ των οποίων οι δύο με φρένα, καθιστά εύκολη την κίνηση ακόμα και όταν είναι πλήρως φορτωμένο
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
PU
PP
Σίδερο
Χρώμα
Μπλε
Χρόνος ψύξης [min]
2880
Εσωτερικές διαστάσεις [cm]
74.5 x 35 x 30.5
Τροχοί
Ναι
Τροχοί φρένο
Ναι
Χωρητικότητα
76 l
Διάμετρος τροχών
76.2 mm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
91.5 x 48 x 88 cm
Βάρος
19.65 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
47 x 84.5 x 40.5 cm
Βάρος αποστολής
22.35 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Κουτί ψύξης UNI_CC_04
  • Ράφι
  • 4 τροχοί

Περιγραφή προϊόντος

Το cool box με ρόδες για δροσερά πάρτι

Απολαύστε καυτούς ρυθμούς και ηλιοφάνεια - το ψυγειάκι θα κρατήσει τα ποτά σας απολαυστικά δροσερά. Με τις καλύτερες μονωτικές ιδιότητες, το κουτί εγγυάται στους καλεσμένους σας δροσιά με δροσιστικά ποτά σε κάθε πάρτι, γιορτή ή πάγκο της αγοράς. Ή μπορείτε να διατηρήσετε το φαγητό σας φρέσκο κατά τη διάρκεια ενός μπάρμπεκιου. Ανεξάρτητα από τον τρόπο χρήσης του τροχήλατου ψυγείου, τα μπουκάλια και τα τρόφιμα παραμένουν καλά διατηρημένα στο εσωτερικό του.

Το μεγάλο κουτί ψύξης προσφέρει άφθονο χώρο για αναψυκτικά

Με χωρητικότητα 76 λίτρων, το ψυγείο διαθέτει άφθονο χώρο για μπουκάλια νερού, αναψυκτικών ή μπύρας. Για καλύτερα αποτελέσματα, ψύξτε τα ποτά σας πριν γεμίσετε το μη ηλεκτρικό ψυγείο. Εναλλακτικά, μπορείτε να τοποθετήσετε τα δοχεία ποτών πάνω σε παγάκια ή ψυγεία για να βελτιστοποιήσετε τη διαδικασία ψύξης. Τα μονωμένα εξωτερικά τοιχώματα και το καπάκι διατηρούν το περιεχόμενο δροσερό για περίπου δύο ημέρες, περισσότερο από τη διάρκεια μιας τυπικής εκδήλωσης. Το κουτί ψύξης διαθέτει δύο ξεχωριστά καπάκια που μπορούν να ανοίγουν ανεξάρτητα. Αυτό παρέχει σε εσάς ή στους καλεσμένους σας βέλτιστη πρόσβαση στο ψυχόμενο εσωτερικό. Αν και ανοίγουν εύκολα, τα καπάκια διατηρούν την εξαιρετική τους μόνωση όταν είναι κλειστά. Το ενσωματωμένο ανοιχτήρι μπουκαλιών είναι ένα πρακτικό χαρακτηριστικό. Με αυτόν τον τρόπο, οι καλεσμένοι σας δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να απολαύσουν τα αναψυκτικά τους επί τόπου.
Το πλαστικό περίβλημα του ψυγείου πληροί όλα τα πρότυπα υγιεινής που αναμένονται στον τομέα της φιλοξενίας. Ο καθαρισμός των λείων επιφανειών είναι εύκολος, εξασφαλίζοντας μια γυαλιστερή εμφάνιση που εντυπωσιάζει τους πελάτες σας. Απορρίψτε το λιωμένο νερό ή τα λύματα μετά τον καθαρισμό του εσωτερικού χρησιμοποιώντας τη βρύση αποστράγγισης. Οι πλευρικές λαβές διευκολύνουν τη μετακίνηση του κιβωτίου. Το κουτί ψύξης είναι τοποθετημένο σε πλαίσιο, καθιστώντας εύκολη και ασφαλή τη μεταφορά του στην επιθυμητή θέση με 4 τροχούς. Η παρουσία 2 φρένων εξασφαλίζει ότι το κουτί παραμένει σταθερό όταν αφαιρούνται ποτά ή τρόφιμα.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας