(1) αναθεώρηση

Προϊόν: EX10250764

|

Μοντέλο: UNI_BG_02

Ψησταριά για κάρβουνα με καπνιστή BBQ - ατσάλινη - 2 ράφια

Σε έκπτωση
149,00 € 169,00 €
Προσφορά περιορισμένου χρόνου Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
141,55 €
5+
10%
134,10 €
10+
15%
126,65 €
Σε απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Πέμπτη 31 Οκτωβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
Uniprodo
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ανθεκτική - καπνιστής σχάρας καρατίων στιβαρή κατασκευή από χάλυβα για μεγάλη αντοχή
  • Εύκολος καθαρισμός - σχάρα κάρβουνων σχεδιασμένη για εύκολο καθάρισμα και απλή αποθήκευση
  • Πρακτικό - Το καπνιστήριο μπάρμπεκιου περιλαμβάνει σχάρα στη βάση και ράφια για τρόφιμα, μαχαιροπήρουνα κ.λπ.
  • Ακρίβεια - το ενσωματωμένο θερμόμετρο και οι 2 αεραγωγοί εξασφαλίζουν ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας στη σχάρα με κάρβουνα ανά πάσα στιγμή
  • Κινητό - 2 κύλινδροι καθιστούν το καροτσάκι μπάρμπεκιου παιχνιδάκι στη μετακίνηση
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Kim Jørgensen πριν από 3 μήνες

σχάρα fin lille

λίγο χειρότερο από το καλύτερο, αυτή η σχάρα είναι δύσκολη στη συναρμολόγηση και το σετ δεν έχει μπουλόνια και παξιμάδια, φαίνεται αρκετά μεγάλο στην εικόνα αλλά, δεν είναι για περισσότερα από δύο άτομα για χρήση, είμαστε ωστόσο ικανοποιημένοι με το μέγεθος καθώς είμαστε είναι μόνο δύο άτομα!

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Χάλυβας με επίστρωση πούδρας
Χρώμα
Μαύρο ματ
Επιφάνεια ψησίματος [cm]
42 x 31.5
Ροδάκια
Ναι
Τροφοδοτείται από μπαταρία
Όχι
Αριθμός ρολών
2 Pc
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
50 x 109 x 94 cm
Βάρος
15.73 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
56 x 39 x 28 cm
Βάρος αποστολής
17.2 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Ψησταριά ξυλοκάρβουνου με καπνιστή BBQ UNI_BG_02

Περιγραφή προϊόντος

Ψησταριά, καπνός, απόλαυση: η ψησταριά με καπνιστή BBQ για αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές

Σας αρέσουν οι ζουμερές μπριζόλες, τα καπνιστά λαχανικά σχάρας και το φρέσκο σκορδόψωμο; Τότε η ψησταριά με καπνιστή της Uniprodo είναι φτιαγμένη για εσάς! Η ψησταριά με κάρβουνα εγγυάται μια επιτυχημένη βραδιά μπάρμπεκιου, βοηθώντας σας να ετοιμάσετε όλα τα είδη νόστιμων και απολαυστικών πιάτων. Σας αρέσουν οι γεύσεις ψητές ή καπνιστές; Δύο θάλαμοι με δυνατότητα κλεισίματος σημαίνουν ότι μπορείτε να μαγειρέψετε μια μεγάλη ποικιλία φαγητών στην εντέλεια. Η εύχρηστη και ευέλικτη ψησταριά με κάρβουνα είναι η ιδανική επιλογή για καλοκαιρινές βραδιές στον κήπο, κάμπινγκ, πικνίκ στο πάρκο, πάρτι μπάρμπεκιου, φεστιβάλ, αθλητικές εκδηλώσεις και άλλες υπαίθριες εκδηλώσεις.

Μετριασμένη φωτιά για τέλεια γεύση: η ψησταριά σας με κάρβουνα από την Uniprodo

Η ψησταριά διαθέτει επιφάνεια ψησίματος 42 x 31,5 cm και ένα εξελιγμένο σύστημα ρύθμισης του αέρα που σας επιτρέπει να ελέγχετε τη βέλτιστη θερμοκρασία ψησίματος. Ένα θερμόμετρο είναι ενσωματωμένο στο καπάκι του καπνιστή, ώστε να μπορείτε πάντα να παρακολουθείτε τη θερμοκρασία. Οι χειροκίνητες βαλβίδες και στις δύο πλευρές της σχάρας εξασφαλίζουν τη βέλτιστη παροχή αέρα ανά πάσα στιγμή. Μια πρακτικά τοποθετημένη μανιβέλα σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε το ύψος της σχάρας και έτσι να ρυθμίζετε άνετα τη θερμοκρασία.
Ένα τέλειο μπάρμπεκιου ξεκινά με τα σωστά σκεύη. Διατηρήστε τα σε κοντινή απόσταση, τοποθετώντας τα πάνω σε δύο φαρδιά ράφια στη σχάρα καπνιστών BBQ. Είτε πρόκειται για λαβίδες μπάρμπεκιου, αλουμινόχαρτο, πιάτα ή σουβλάκια - το πτυσσόμενο ράφι παρέχει αρκετό χώρο για τα απαραίτητα σκεύη. Μέσα στο καροτσάκι μπάρμπεκιου θα βρείτε επιπλέον χώρο για να αποθηκεύσετε κάρβουνα, εκκινητές σχάρας και άλλα αξεσουάρ. Επιπλέον, η σχάρα μπάρμπεκιου διαθέτει ένα μεγάλο κάλυμμα που μπορείτε να ανοίγετε και να κλείνετε μέσω μιας εργονομικής λαβής. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τοποθετήσετε άνετα ψάρια, κρέας και λαχανικά στις σχάρες σχάρας χωρίς να ταλαιπωρείστε από τη θερμότητα. Ή κρατήστε το καπάκι κλειστό για να προσδώσετε ένα υπέροχο καπνιστό άρωμα στο φαγητό σας.

Εύκολη εγκατάσταση και καθαρισμός

Ο καθαρισμός της ψησταριάς με κάρβουνα και του καπνιστή BBQ είναι παιχνιδάκι. Το μοντέλο αποτελείται από ανθεκτικό χάλυβα. Το υλικό εξασφαλίζει ότι η ψησταριά με κάρβουνα είναι σταθερή, ανθεκτική και καθαρίζεται εύκολα. Το μπάρμπεκιου καπνιστή με καροτσάκι μπάρμπεκιου είναι κατάλληλο για όλες τις εποχές. Όταν δεν χρησιμοποιείται, οι δύο μεγάλοι τροχοί σας βοηθούν να μεταφέρετε την ψησταριά στο υπόστεγο ή σε στεγασμένη αποθήκη.

Βαθμολογίες & κριτικές

4.0

βάσει 1 κριτικής

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 3 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Denmark

σχάρα fin lille

λίγο χειρότερο από το καλύτερο, αυτή η σχάρα είναι δύσκολη στη συναρμολόγηση και το σετ δεν έχει μπουλόνια και παξιμάδια, φαίνεται αρκετά μεγάλο στην εικόνα αλλά, δεν είναι για περισσότερα από δύο άτομα για χρήση, είμαστε ωστόσο ικανοποιημένοι με το μέγεθος καθώς είμαστε είναι μόνο δύο άτομα!

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας