Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10250956

|

Μοντέλο: UNI_CF_01

Ψυχρό πλαίσιο - 108 x 56 x 41 cm

79,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
75,05 €
5+
10%
71,10 €
10+
15%
67,15 €
Σε απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
Uniprodo
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Προστατευτικό - το πλαστικό κάλυμμα από πολυκαρβονικό (PC) πάχους 4 mm διατηρεί τη θερμότητα στο εσωτερικό του ψυκτικού πλαισίου
  • Διαφανές - τα νεαρά φυτά λαμβάνουν άπλετο φως στο ψυχρό πλαίσιο κήπου, ενώ παράλληλα προστατεύονται από την υπεριώδη ακτινοβολία.
  • Στιβαρό - το κάλυμμα του ψυχρού πλαισίου συγκρατείται με ασφάλεια από ένα στιβαρό και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες πλαίσιο αλουμινίου, το οποίο μπορείτε να στερεώσετε στο έδαφος με 4 μανταλάκια.
  • Ευάερο - για να αερίσετε τα φυτά και να εξασφαλίσετε το βέλτιστο εσωτερικό κλίμα στο θερμοκήπιο ψυχρού πλαισίου, ανασηκώστε ελαφρώς το κάλυμμα με τα παρεχόμενα στηρίγματα.
  • Πρακτικό - χάρη στο σαφές εγχειρίδιο οδηγιών, η εγκατάσταση του ψυχρού πλαισίου είναι παιχνιδάκι.
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Αλουμίνιο
Η/Υ
Χρώμα
Διαφανής
Διαστάσεις [cm]
108 x 56 x 41
Πόρτες
Όχι
Οινοπνευματοποιός ποτοποιίας
Όχι
Αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία
Ναι
Τροφοδοτείται από μπαταρία
Όχι
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
56 x 107 x 41 cm
Βάρος
2.5 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
118 x 57 x 4.5 cm
Βάρος αποστολής
4.2 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Ψυχρό πλαίσιο UNI_CF_01
  • Υλικό συναρμολόγησης & οδηγίες

Περιγραφή προϊόντος

Προστατέψτε τα φυτά σας σε ένα ψυχρό πλαίσιο Uniprodo

Το ψυχρό πλαίσιο Uniprodo εξυπηρετεί πολλαπλούς σκοπούς: είτε βλαστάνετε ντομάτες, βότανα ή λουλούδια είτε φυτεύετε τη σαλάτα σας νωρίτερα μέσα στο έτος, το ψυχρό πλαίσιο προσφέρει την απαραίτητη προστασία στα φυτά σας. Είτε είναι κρύο είτε υγρό, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα βέλτιστο κλίμα στο οποίο τα φυτά σας μπορούν να ευδοκιμήσουν!

Ξεκινήστε την εποχή της κηπουρικής νωρίς με ένα ψυχρό πλαίσιο

Το ψυχρό πλαίσιο αποτελείται από διαφανή πλαστικά τοιχώματα πάχους 4 mm και ένα κάλυμμα, τα οποία σχηματίζουν ένα προστατευτικό, ψυχρό-απωθητικό κέλυφος γύρω από τα φυτά σας. Ένας ανθεκτικός, ανθεκτικός σκελετός από αλουμίνιο που αντέχει στις καιρικές συνθήκες παρέχει καταφύγιο και σταθερότητα. Μέσα στο θερμοκήπιο ψυχρού πλαισίου, τα φυτά σας λαμβάνουν άπλετο φως για την ανάπτυξή τους, ενώ παράλληλα προστατεύονται από την υπεριώδη ακτινοβολία. Διατηρήστε το βέλτιστο κλίμα αερίζοντας το εσωτερικό του ψυχρού πλαισίου ανάλογα με τις ανάγκες, είτε ανασηκώνοντας ελαφρά το κάλυμμα και ασφαλίζοντάς το με δύο συνδετήρες.

Με το ψυχρό πλαίσιο, ξεκινάτε την εποχή της κηπουρικής νωρίτερα, καλλιεργώντας τα φυτά σε ψυχρότερο καιρό πριν τα μεταφυτεύσετε στον κήπο ή στο θερμοκήπιο. Σπείρετε τα πρώτα λαχανικά ήδη από τον Φεβρουάριο και ποτίστε τα ανάλογα με τις ανάγκες του φυτού. Αυτή η μέθοδος σας επιτρέπει να έχετε πλούσιες σοδειές μαρουλιού, κολοκυθιού, ραπανάκι ή αρωματικών φυτών 4 εβδομάδες νωρίτερα από το πρόγραμμα! Τα νεαρά φυτά προστατεύονται επίσης από παράσιτα όπως γυμνοσάλιαγκες ή σαλιγκάρια στο ψυγείο. Η συμβουλή μας: Τοποθετήστε το ψυγείο σε ένα ηλιόλουστο σημείο και στερεώστε το στο έδαφος με μανταλάκια. Με αυτόν τον τρόπο, αξιοποιείτε το ηλιακό φως για να δημιουργήσετε ένα ιδανικό κλίμα για τη βλάστηση και την ανάπτυξη.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας