Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10280615

|

Μοντέλο: WIE-NET-18

Φράχτης κήπου - ύφασμα HDPE - 50 x 1 m - πυκνότητα υλικού 150 g/m² - ανθεκτικό στο σχίσιμο - αδιάβροχο - συμπ. Υλικά συναρμολόγησης

Νέο
85,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
80,75 €
5+
10%
76,50 €
10+
15%
72,25 €
Σε απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Τετάρτη 2 Οκτωβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
Wiesenfield
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ανθεκτική - η οθόνη φράχτη από HDPE υψηλής πυκνότητας είναι εξαιρετικά ανθεκτική, ανθεκτική στο σχίσιμο και ανθεκτική, με υφασμένες πόρπες.
  • Προστατευτικό - χρησιμοποιήστε την οθόνη ως ασπίδα προστασίας της ιδιωτικής ζωής σε φράχτες, κιγκλιδώματα, εμπόδια και σε πολλές άλλες περιοχές.
  • Προσαρμοστικότητα - με τιμή σκίασης 88%, η οθόνη τένις παρέχει σκιά για θερμοκήπια, στάβλους, πέργκολες και παρόμοιες κατασκευές.
  • Ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες - η ανθεκτική στην υπεριώδη ακτινοβολία οθόνη φράχτη επιδεικνύει ανθεκτικότητα και αντέχει στον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες
  • Γρήγορη εγκατάσταση - τοποθετήστε την ιδιωτική σήτα απευθείας χρησιμοποιώντας το σχοινί μήκους 100 μέτρων και τους 100 δεσμούς καλωδίων που περιλαμβάνονται.
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Π.Ε
Νάιλον
Πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας (HDPE)
Χρώμα
Πράσινος
Πάχος [mm]
1.3
Αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία
Ναι
Τροφοδοτείται από μπαταρία
Όχι
Μήκος σχοινιού
100 m
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
5000 x 103 x 0.1 cm
Βάρος
8.9 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
111.5 x 21 x 21 cm
Βάρος αποστολής
9 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Διαφάνεια φράχτη κήπου WIE-NET-18
  • 100 m σχοινί (PE)
  • 100 δεματικά καλωδίων

Περιγραφή προϊόντος

Η στιβαρή οθόνη φράχτη από ύφασμα HDPE υψηλής ποιότητας

Προστατέψτε την ιδιωτικότητα της επιχείρησης ή της κατοικίας σας με μια αδιαφανή οθόνη φράχτη από την Wiesenfield. Είναι κατασκευασμένο από ύφασμα HDPE υψηλής πυκνότητας που μπορείτε να προσαρτήσετε γρήγορα και με ασφάλεια σε φράχτες, κιγκλιδώματα ή εμπόδια. Το ανθεκτικό στο σχίσιμο υλικό είναι πολύ ανθεκτικό και ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία. Με τις στιβαρές ιδιότητές του, αντέχει αβίαστα σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας αυξημένη μακροζωία για την προστασία της ιδιωτικής ζωής στον κήπο.

Η ευέλικτη σήμανση φράχτη εγκαθίσταται γρήγορα και είναι ευέλικτη στη χρήση.

Ωστόσο, η περίφραξη προσφέρει κάτι περισσότερο από απλώς ενισχυμένη ιδιωτικότητα. Η τιμή σκίασης 88% εξασφαλίζει σκιασμένους χώρους σε θερμοκήπια, υπαίθριους στάβλους, πέργκολες, αθλητικές εγκαταστάσεις ή παρόμοιους χώρους. Το υψηλής ποιότητας υλικό, με πυκνότητα 150 g/m² και πάχος 1,3 mm, χρησιμεύει επίσης ως προστασία από τον άνεμο, φράχτης αμφίβιων ή δίχτυ κυνηγιού. Χάρη στην ευελιξία της, η οθόνη είναι πιο αποδοτική από άποψη κόστους, πιο ευέλικτη και, λόγω της ανακυκλωσιμότητάς της, πιο βιώσιμη από άλλες λύσεις.

Τα υλικά στερέωσης που περιλαμβάνονται σάς επιτρέπουν να τοποθετήσετε εύκολα την οθόνη φράχτη απευθείας εκεί που τη χρειάζεστε. Η οθόνη 1 x 50 m τοποθετείται γρήγορα με το πλαστικό καλώδιο (PE) 100 m και 100 δεματικά καλωδίων. Οι πλεχτές αγκράφες προσδίδουν στο κάλυμμα πρόσθετη σταθερότητα.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας