Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10280496

|

Μοντέλο: WIE-PV-01

Κουρευτικές μηχανές σκύλων με ηλεκτρική σκούπα για τρίχες κατοικίδιων ζώων - ασύρματο κουρευτικό μηχάνημα - 5 εξαρτήματα 350 W

119,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
113,05 €
5+
10%
107,10 €
10+
15%
101,15 €
Σε απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
Wiesenfield
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ολοκληρωμένο - ψαλίδι σκύλου με αναρρόφηση και διάφορα εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένων τριών βουρτσών και ενός ακροφυσίου για σχισμές
  • Αθόρυβο - αυτή η μηχανή κουρέματος σκύλων διευκολύνει τη διαδικασία περιποίησης για εσάς και το σκύλο σας, διατηρώντας το θόρυβο στο ελάχιστο.
  • Stark - σετ περιποίησης σκύλου με ηλεκτρική σκούπα και χωρητικότητα 1,4 l, σας επιτρέπει να σκουπίζετε αποτελεσματικά με ηλεκτρική σκούπα γούνα, τρίχες και άλλα υπολείμματα.
  • Προσαρμόσιμο - χρησιμοποιήστε το κουρευτικό μηχάνημα για τρίχες σκύλων με εξαρτήματα χτένας σε μεγέθη 3, 6, 9 και 12 mm για να τριπάρει το τρίχωμα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και του κουταβιού σας.
  • Υψηλή ποιότητα - οι κουρευτικές μηχανές σκύλων είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικά υλικά, αλλά παραμένουν εύχρηστες λόγω του ελαφρού σχεδιασμού τους.
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Πλαστικό ABS
PP
Η/Υ
μέταλλο
Χρώμα
άσπρο
Ισχύς [W]
350
Χρόνος φόρτισης δικτύου [H]
4
Χρόνος συνεχούς λειτουργίας [h]
3
Τροφοδοτείται από μπαταρία
Όχι
Μήκος σωλήνα
150 cm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
18 x 24 x 25 cm
Βάρος
2.8 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
44 x 34 x 19.5 cm
Βάρος αποστολής
4.1 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Clippers σκύλων WIE-PV-01
  • Εύκαμπτος σωλήνας
  • Ακροφύσιο για σχισμές
  • Βούρτσα φροντίδας
  • Βούρτσα υποστρώματος
  • Βούρτσα καθαρισμού
  • Ασύρματη ξυριστική μηχανή λιθίου
  • 4 εξαρτήματα τριμαρίσματος (3 mm, 6 mm, 9 mm, 12 mm)

Περιγραφή προϊόντος

Καθαρό παλτό, καθαρό σπίτι: 5 σε 1 ψαλίδι σκύλων με ηλεκτρική σκούπα

Τα κατοικίδια ζώα είναι μια χαρά για να ζεις μαζί τους. Τα μαλλιά που αφήνουν πίσω τους; Όχι τόσο πολύ! Το χορτοκοπτικό σκύλων 5 σε 1 της Wiesenfield είναι η λύση που χρειάζεστε. Τα κλιπ σκύλου χωρίς καλώδιο με την κατάλληλη αναρρόφηση απομακρύνουν τα υπολείμματα γούνας, το υπόστρωμα και άλλες ακαθαρσίες που αποκαλύπτονται κατά την περιποίηση. Με πέντε εναλλάξιμα εξαρτήματα, όπως ακροφύσιο για σχισμές, βούρτσα περιποίησης, βούρτσα υποστρώματος και βούρτσα καθαρισμού, καθώς και εξαρτήματα χτένας σε τέσσερα μεγέθη, μπορείτε να δουλέψετε σε τρίχωμα διαφορετικού μήκους και διαφορετικών φυλών σκύλων. Χρησιμοποιήστε το πρακτικό ψαλίδι για τρίχες ζώων στο κομμωτήριο ή στο σπίτι.

Η φροντίδα του τριχώματος γίνεται εύκολη: κουρευτικές μηχανές Wiesenfield για σκύλους και τρίχες κατοικίδιων ζώων

Με το πολυλειτουργικό ψαλίδι, μπορείτε να περιποιηθείτε το σκύλο σας επαγγελματικά και εύκολα. Χρησιμοποιήστε τα διάφορα εξαρτήματα για να βουρτσίσετε τη βρωμιά από το τρίχωμα, να το κόψετε στο επιθυμητό μήκος, να κοντύνετε και να χτενίσετε το χαλαρό υπόστρωμα. Αφαιρέστε τις λεπτές τρίχες από τα δόντια με το πάτημα ενός κουμπιού. Η ισχυρή ηλεκτρική σκούπα 350W με μακρύ σωλήνα απορροφά τα υπολείμματα γούνας απευθείας κατά το βούρτσισμα. Με όγκο 1,4 λίτρων, η ηλεκτρική σκούπα σας επιτρέπει να περιποιείστε το κατοικίδιο ζώο σας χωρίς να χρειάζεται συχνές διακοπές για να αδειάσετε το δοχείο.

Η κουρευτική μηχανή λειτουργεί εξαιρετικά αθόρυβα, ώστε να μπορείτε να περιποιείστε το ζώο που σας συνοδεύει γρήγορα και απαλά. Ο καλύτερος τρόπος για να ξυρίσετε δυσπρόσιτες περιοχές είναι να αποσυνδέσετε το ψαλίδι από το ακροφύσιο και να το χρησιμοποιήσετε ασύρματα. Η ενσωματωμένη μπαταρία διαρκεί περίπου. 3 ώρες.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας