Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10280584

|

Μοντέλο: WIE-CNB-130

Κουτί φωλιάς - 3 διαμερίσματα - γαλβανισμένος χάλυβας - 4 πόδια

Νέο
119,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
113,05 €
5+
10%
107,10 €
10+
15%
101,15 €
Χαμηλό απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Τετάρτη 2 Οκτωβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
Wiesenfield
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Προστατευτικό - το κουτί φωλιάσματος διαθέτει 3 διαμερίσματα, το καθένα με ένα δίσκο συλλογής, στα οποία οι κότες μπορούν να γεννήσουν με ασφάλεια τα αυγά τους
  • Λειτουργικό - το δάπεδο της φωλιάς έχει ελαφριά κλίση, επιτρέποντας στα αυγά να κυλήσουν σε μια καλυμμένη περιοχή του δίσκου συλλογής.
  • Πρακτικό - το κάλυμμα του δίσκου σύλληψης βρίσκεται έξω από τη φωλιά ρολού, απλά ξεδιπλώστε το για να ανακτήσετε τα αυγά.
  • Ευάερο - οι οπές εξαερισμού είναι ενσωματωμένες στα πλευρικά πάνελ του κουτιού τοποθέτησης και στο κάτω μέρος των δίσκων συλλογής.
  • Στιβαρό - το ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, γαλβανισμένο χαλύβδινο περίβλημα του κιβωτίου τοποθέτησης είναι στιβαρό και τοποθετημένο σε 4 πόδια.
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
PP
Γαλβανισμένος χάλυβας
Χρώμα
Μαύρος
το κόκκινο
Διαστάσεις δίσκου [mm]
440 x 260
Πάχος περιβλήματος [mm]
0.6
Με πόδια
Ναι
Αριθμός διαμερισμάτων
3
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
52.5 x 86 x 78 cm
Βάρος
8.43 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
90 x 42.5 x 18 cm
Βάρος αποστολής
11.16 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Κουτί φωλιάς WIE-CNB-130
  • 3 δίσκοι συλλογής
  • 4 πόδια
  • Εγχειρίδιο οδηγιών

Περιγραφή προϊόντος

Για υγιή κοτόπουλα και καθαρά αυγά, επιλέξτε ένα ασφαλές κουτί φωλιάσματος.

Με το κουτί φωλιάσματος Wiesenfield, προσφέρετε στα ζώα σας ένα ασφαλές μέρος για να γεννήσουν τα αυγά τους. Τα ανθεκτικά κιβώτια συναρμολογούνται γρήγορα και καθαρίζονται εύκολα - ιδανικά τόσο για έμπειρους όσο και για αρχάριους πτηνοτρόφους. Χάρη στα 4 υπερυψωμένα πόδια, μπορείτε να κρατάτε τα πουλερικά σας ασφαλή από αλεπούδες και άλλα άγρια ζώα στα διαμερίσματα.

Τα αυγά κοτόπουλου είναι ασφαλή στο κουτί φωλιάσματος

Η φωλιά κοτόπουλου έχει σχεδιαστεί με πολλές λεπτομέρειες για να βελτιώσει την ευημερία των κοτόπουλων σας και την παραγωγή αυγών. Το περίβλημα διαθέτει σχισμές για αποτελεσματικό εσωτερικό αερισμό. Ταυτόχρονα, οι δίσκοι συλλογής - οι οποίοι λειτουργούν και ως δάπεδο - διαθέτουν οπές αέρα που βοηθούν επίσης στην απομάκρυνση της βρωμιάς από τα διαμερίσματα. Οι δίσκοι από πλαστικό (PP) με ενσωματωμένες λαβές μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα για εύκολο καθαρισμό. Το γαλβανισμένο χαλύβδινο περίβλημα παρέχει ασφαλές και ανθεκτικό καταφύγιο για τα πουλερικά σας σε οποιεσδήποτε εξωτερικές καιρικές συνθήκες.

Οι δίσκοι συλλογής προεξέχουν ελαφρώς από τη φωλιά ωοτοκίας, καθιστώντας την ευκολότερη πρόσβαση. Οι δίσκοι συλλογής έχουν μια μικρή κλίση στη βάση. Αυτό επιτρέπει στα αυγά να κυλήσουν προς την είσοδο της κυλιόμενης φωλιάς και να συγκεντρωθούν στο δίσκο που προστατεύεται κάτω από το κάλυμμα, μέχρι να τον ανοίξετε και να ανακτήσετε τα αυγά. Με το κουτί φωλιάσματος της Wiesenfield, τόσο τα κοτόπουλά σας όσο και η παραγωγή αυγών σας διατηρούνται ασφαλή.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας