(13) Κριτικές

Προϊόν: EX10011493

|

Μοντέλο: RCWP-1500S

Θραυστήρας φρούτων - 1.500 W - 2.800 στροφές ανά λεπτό - μεγάλη χοάνη

519,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
493,05 €
5+
10%
467,10 €
10+
15%
441,15 €
Σε απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Πέμπτη 31 Οκτωβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
Wiesenfield
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Αποδοτικό - εξαιρετικά αποδοτικό με 2.800 σ.α.λ. και μέγιστη παραγωγή 800 kg/h
  • Ισχυρό - ο μύλος φρούτων έχει ισχυρό κινητήρα 1.500 W και μπορεί να τεμαχίσει εύκολα τα πετρώδη φρούτα
  • Ανθεκτικό - ο εναλλάξιμος δίσκος κοπής από ανοξείδωτο ατσάλι και το περίβλημα από αλουμίνιο εξασφαλίζουν αμέτρητες χρήσεις
  • Απλό - η εξαιρετικά μεγάλη χοάνη σας επιτρέπει να γεμίζετε γρήγορα και εύκολα μεγάλες ποσότητες φρούτων
  • Ασφαλές - τα λαστιχένια πόδια εξασφαλίζουν βελτιωμένη σταθερότητα και λιγότερους κραδασμούς, ένας ενσωματωμένος διακόπτης ασφαλείας εξασφαλίζει πρόσθετη προστασία
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

jack προηγούμενος μήνας

θραυστήρας φρούτων μήλων

Καλό προϊόν, αποτελεσματικό, γρήγορο, κάνει καλή δουλειά, καθαρίζεται εύκολα, αυτό που επηρέασε την παραγγελία μου είναι ότι έχει δύο μαχαίρια, επομένως πιο αποτελεσματικό και ισορροπημένο

Τεχνικές λεπτομέρειες

Χρώμα
Ασήμι
Τάση [V]
230
Ισχύς [W]
1500
Ταχύτητα δίσκου [obr./min]
2800
Μέγεθος εισόδου
33 εκ
Πόδια από καουτσούκ
Ναι
Διάμετρος δίσκου
180 mm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
45 x 42 x 128 cm
Βάρος
23.2 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
46 x 46 x 97 cm
Βάρος αποστολής
26.8 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Θραυστήρας φρούτων RCWP-1500S
  • Εγχειρίδιο οδηγιών

Περιγραφή προϊόντος

Ο ισχυρός θρυμματιστής φρούτων θρυμματίζει έως και 800 κιλά φρούτων σε μία μόνο ώρα.

Τεμαχίστε μεγάλες ποσότητες φρούτων και προετοιμάστε τα για χυμοποίηση χωρίς κόπο με τον ηλεκτρικό θρυμματιστή φρούτων RCWP-1500S από τη συλλογή εξοπλισμού εστίασης της Wiesenfield. Στο κατάστημά μας, στην κατηγορία "Εξοπλισμός επαγγελματικής κουζίνας" θα βρείτε μια ποικιλία από πρέσες φρούτων για την παραγωγή των δικών σας χυμών φρούτων.

Η ξύστρα μήλων υψηλής ποιότητας εντυπωσιάζει με περισσότερα από τις τεχνικές της λεπτομέρειες.

Ο φρουτόμυλος διαθέτει ισχυρό μοτέρ 1.500 W με 2.800 στροφές ανά λεπτό. Με αυτές τις τιμές απόδοσης και τη χοάνη XXL, ο θρυμματιστής μήλων μπορεί να θρυμματίσει έως και 800 kg φρούτων σε μια ώρα. Με αυτή τη συσκευή, δεν χρειάζεται να αφαιρείτε με κόπο τους σπόρους από πολλά είδη φρούτων - ωστόσο, τα πυρηνόκαρπα (ροδάκινα, κεράσια, βερίκοκα, δαμάσκηνα, μιραμπέλια κ.λπ.) θα πρέπει να είναι χωρίς κουκούτσια πριν από την επεξεργασία.
Ο πολτοποιητής φρούτων είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτικός χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά του. Το ελαφρύ περίβλημα από αλουμίνιο στέκεται σταθερά και με ελάχιστους κραδασμούς σε αντιολισθητικά πόδια από καουτσούκ. Ο δίσκος κοπής είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα, γεγονός που τον καθιστά όχι μόνο ιδιαίτερα ανθεκτικό στη σκουριά, αλλά και ιδιαίτερα υγιεινό χάρη στην ελάχιστα πορώδη επιφάνεια. Η ίδια η λεπίδα κοπής μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί αν χρειαστεί. Ο ηλεκτρικός θρυμματιστής φρούτων έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια: Διαθέτει ενσωματωμένο διακόπτη ασφαλείας και μέγιστη απόσταση μεταξύ της χοάνης και του δίσκου κοπής.

Βαθμολογίες & κριτικές

3.6

Βασισμένο σε 13 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

προηγούμενος μήνας Δημοσιεύτηκε στο Expondo France

θραυστήρας φρούτων μήλων

Καλό προϊόν, αποτελεσματικό, γρήγορο, κάνει καλή δουλειά, καθαρίζεται εύκολα, αυτό που επηρέασε την παραγγελία μου είναι ότι έχει δύο μαχαίρια, επομένως πιο αποτελεσματικό και ισορροπημένο

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

προηγούμενος μήνας Δημοσιεύτηκε στο Expondo Hungary

Πολύ, πολύ καλό

Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το μύλο! Δεν ρωτάει, απλά κάνει τη δουλειά του! Τρίβεται πολύ ωραία και γρήγορα, Ήταν πολύ καλή επιλογή! Κρίμα που δεν το αγόρασα νωρίτερα.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

προηγούμενος μήνας Δημοσιεύτηκε στο Expondo Croatia

Θραυστήρας φρούτων-1500W

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να επαινέσω κάτι που είναι εντάξει. Χρειαζόμουν να αλέσω μήλα και αρώνια, αγόρασα αυτό το μηχάνημα με το σύνθημα "λοιπόν τι συμβαίνει". Τα μήλα αν είναι ώριμα και αν δοσολογηθούν σωστά είναι απόλαυση, τρίβονται σε πολτό, και chokeberry, αν και άφησα το chokeberry να περάσει άλλη μια φορά από το μύλο. Κατά τη γνώμη μου, το μηχάνημα είναι πολύ καλά σχεδιασμένο, υπάρχουν τέσσερα μαχαίρια στο δίσκο, δύο οριζόντια και δύο κάθετα, καθαρίζεται εύκολα, μόνιμη αξία. Διαθέτει προστασία κατά της εκκίνησης εάν το πάνω μέρος (χωνί) είναι διαχωρισμένο από τη θήκη. Το μόνο πράγμα που έπρεπε να κάνω σε αυτό ήταν να στερεώσω τον διακόπτη με δύο βίδες στο προβλεπόμενο σημείο και εκεί πρέπει να βάλετε είτε μια πιο κοντή βίδα είτε δύο ροδέλες κάτω από την αριστερή πλευρά, επειδή η βίδα είναι στερεωμένη στον άξονα του προστατευτικός μικροδιακόπτης και το μηχάνημα δεν θα λειτουργήσει. Δεν είναι ελάττωμα, απλά θέλει λίγη προσοχή και τέλος. Όποιος καταλαβαίνει καθόλου την τεχνική δεν θα έχει κανένα πρόβλημα εγγυημένο. Τόσο πολύ, ωραίος χαιρετισμός Ποιος το λέει αυτό

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

προηγούμενος μήνας Δημοσιεύτηκε στο Expondo Norway

Σούπερ ικανοποιημένος

Η πρέσα μήλου κόβει τα μήλα σε τόσο μικρά κομμάτια που μπορεί να στύψει όλο το ζουμί. Ευδοκιμεί καλύτερα με μήλα που δεν είναι πολύ μεγάλα και τα γεμίζετε λίγο λίγο. Ταιριάζει στις ανάγκες μας.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 7 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Switzerland

Σούπερ

Εξαιρετικό προϊόν, κάνει τη δουλειά πολύ πιο εύκολη.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 4 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo France

Σταθερό και καλής ποιότητας.

Προϊόν που ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου. Η ισχύς επιτρέπει τη γρήγορη εργασία

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 4 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo United Kingdom

Θραυστήρας φρούτων

Έφτασε γρήγορα. Λειτουργεί καλά αλλά μην το τροφοδοτείτε υπερβολικά. Αρκετά εύκολο να ξεμπλοκάρετε. Ψιλοκόβαμε πυρήνες και φλούδες μήλου. Το οποίο σχηματίζεται σε πολτό. Θα ήταν ιδανικό για λειτουργία μηλίτη/χυμού μικρής κλίμακας.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 11 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo United Kingdom

Δεν είναι κακό, αλλά πολύ γρήγορα μια απελευθέρωση θα μπλοκάρει ή θα σταματήσει τον κινητήρα

Λειτουργεί καλά εάν ταΐζετε τα μήλα με σταθερό και σχετικά αργό ρυθμό. Παρόλο που η χοάνη φαίνεται ότι θα χρειαζόταν μια θήκη μήλων με μια κίνηση, εάν προσπαθήσετε να το κάνετε αυτό είτε θα μπλοκάρει στην τροφοδοσία είτε θα σταματήσει ο κινητήρας. Ως εκ τούτου, για να συνεχίσει να λειτουργεί συνεχώς, πρέπει να ταΐζετε τα μήλα λίγα τη φορά. Το θετικό είναι ότι είναι λιγότερο από το μισό της τιμής των φθηνότερων μοντέλων που ανέχονται πιο βαριές εργασίες, η σχέση ποιότητας/τιμής είναι εξαιρετική.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πέρσι Δημοσιεύτηκε στο Expondo Denmark

Δουλεύει καλά

Απλό στη χρήση και αφαιρέστε το φορτίο από τη σύνθλιψη φρούτων με το χέρι. Συνολικά ένα καλό προϊόν

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πέρσι Δημοσιεύτηκε στο Expondo France

βαθουλωμένο προϊόν

το ίδιο το υλικό είναι ικανοποιητικό αλλά η συσκευασία του δεν είναι επαρκής, κυκλοφορεί πάρα πολύ μέσα στο κουτί. Έφτασε στο σπίτι μου με βαθουλώματα και γρατσουνιές.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Συχνές ερωτήσεις

Πρέπει να αφαιρέσω τους σπόρους από τα φρούτα πριν τα επεξεργαστώ;

Όχι, με αυτόν τον θρυμματιστή φρούτων μπορείτε να επεξεργαστείτε ακόμη και φρούτα με τον πυρήνα τους άθικτο- ωστόσο, τα πυρηνόκαρπα φρούτα, όπως τα ροδάκινα, τα κεράσια, τα νεκταρίνια, τα βερίκοκα, τα δαμάσκηνα, τα μιραμπέλια και παρόμοια φρούτα θα πρέπει να είναι προηγουμένως χωρίς κουκούτσια.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας